Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@09:33:02 GMT

توقف استفاده از فلاپی برای شلیک بمب اتم!

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۹۳۱۶

توقف استفاده از فلاپی برای شلیک بمب اتم!

ارتش آمریکا بالاخره استفاده از دیسک‌های فلاپی برای اجرای دستور شلیک موشک‌های اتمی را کنار می‌گذارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، رسانه‌های آمریکایی در سال 2014 متوجه شدند که ارتش آمریکا از دیسک‌های فلاپی 8 اینچی در رایانه‌های قدیمی متعلق به دهه 70 میلادی برای دریافت دستورات هسته‌ای رئیس جمهور استفاده می‌کند که این موضوع موجب تعجب و نگرانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون سرهنگ دوم "جیسون روسی" به رسانه‌ها گفته است که فرماندهی استراتژیک آمریکا این درایوها را با ذخیره ساز دیجیتالی بسیار ایمن جایگزین خواهد کرد.

ارتش آمریکا از یک سیستم باستانی به نام "سیستم فرماندهی و کنترل خودکار استراتژیک"(SACCS) استفاده می‌کند. این سیستم توسط نیروهای هسته‌ای ایالات متحده برای ارسال پیام‌های اضطراری از مراکز فرماندهی به نیروهای میدانی استفاده می‌شود و غیرقابل حک است، زیرا مدت‌ها قبل از ظهور اینترنت ایجاد شده است.

"روسی" می‌گوید: شما نمی‌توانید چیزی را که دارای آدرس IP نیست هک کنید. این یک سیستم بسیار منحصر به فرد است. قدیمی اما بسیار خوب است.

وزارت دفاع قصد داشت تا پایان سال مالی 2017 ، این رایانه‌های قدیمی را با سیستم‌های ذخیره سازی اطلاعات، پردازنده‌های گسترش پورت، ترمینال‌های قابل حمل و ترمینال‌های دسکتاپ به روز کند، اما در نهایت نگفت که این کار را کرده است یا خیر، فقط گفت که سرعت و اتصال SACCS را افزایش داده است.

علی رغم سن این سیستم، نیروی هوایی آمریکا به امنیت آن اطمینان کامل دارد و به خوبی از آن نگه‌داری می‌کند.

در مقابل، نصب یک سیستم کاملاً جدید آسان به نظر نمی‌رسد، چرا که باید بتوان تأیید کرد که دشمن نتواند کنترل آن را به دست بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلاپی ارتش آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع‌گیری جدید آمریکا درباره جنگ با ایران

«سابرینا سینگ» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در گفت‌گویی در پاسخ به این که آیا آمریکا در صورت پاسخ نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران در پی عملیات «وعده صادق»، از این عملیات حمایت خواهد کرد یا نه، گفت: ما نمی‌خواهیم شاهد گسترش جنگ غزه و اسراییل در منطقه باشیم و این دلیل مستقر کردن جنگ‌افزارهایمان در منطقه است.

سینگ با اشاره به همکاری نیرو‌های آمریکایی با رژیم صهیونیستی برای مقابله با حمله گسترده موشکی و پهپادی ایران علیه اراضی اشغالی که در پاسخ به اقدامات متجاوزانه این رژیم انجام گرفت، ادعا کرد: این جنگ‌افزار‌ها توانستند پاسخی قوی از سوی نیروی هوایی ما، ارتش اسراییل و دیگر کشور‌های شریک برای منهدم کردن حدود ۳۰۰ موشک بالستیک، کروز و پهپادی شکل بدهند که به سمت اسراییل شلیک شده بود. بنابراین، ما به اقدامات خود و دستاوردمان در آخری هفته (شامگاه شنبه و بامداد یکشنبه) مفتخریم.

ایران، شامگاه شنبه، عملیات «وعده صادق» را علیه رژیم صهیونیستی و در پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اجرا کرد. ایران این حمله را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه علیه منافع خود و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانسته است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قبل از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، سیل پهپاد‌های شاهد ۱۳۶ و موشک‌های بالستیک ایران را به آسمان سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین را درگیر کردند. بسیاری از موشک‌ها از این سپر دفاعی عبور کرده و به اهداف مورد نظر برخورد کردند. هدف موشک‌های سپاه، پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود.

اظهارات سخنگوی پنتاگون درباره همکاری قابل توجه نیرو‌های آمریکایی با شرکای آن و ارتش رژیم صهیونیستی برای رهگیری موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی و تلاش برای ناموفق جلوه دادن این اقدام ایران در حالی است که رسانه‌های عبری گزارش دادند: حمله ۱۴ آوریل ایران متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق (موشک‌های هدایت‌شونده) در تاریخ امنیت جهانی بود. پهپاد‌ها از پایگاه‌های زیادی و از مسافت بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند.

در این راستا، یک مسئول صهیونیست نیز به روزنامه فایننشال‌تایمز گفت: پهپاد‌هایی که ایران به سمت اسرائیل شلیک کرد با هدف بررسی واکنش‌های اسرائیل و ردیابی پایگاه‌ها و مسیر‌های سامانه‌های دفاعی آن طرح‌ریزی شده بود.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: پاسخ ایران از نظر اهمیت و گستردگی سخت‌ترین حمله از زمان تشکیل اسرائیل بود.

سینگ در بخش دیگری از گفتگو با بلومبرگ در پاسخ به این که با توجه به این که آمریکا به طور علنی حمایت خود از پاسخ نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را اعلام نکرده است، آیا می‌توان گفت که آمریکا در صورت وقوع چنین عملیاتی، به اسراییل کمک‌های نظامی و اطلاعاتی ارائه نخواهد کرد، گفت: چیزی در این باره برای گفتن ندارم. این تصمیمی است که اسراییل باید اتخاذ کند. آنچه می‌توانم بگویم و به طور علنی و غیرعلنی در تماس‌های وزیر دفاع با همتای او «گالانت» و دیگر تماس‌های این وزارت‌‎خانه و در واقع، دولت مطرح شده، این است که ما نمی‌خواهیم شاهد یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر باشیم. آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست.

منبع: ایسنا

tags # آمریکا سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • چین: امیدواریم آمریکا خودبرتربینی را کنار بگذارد
  • آمریکا برای توقف جنگ در غزه اراده سیاسی ندارد
  • آماده‌باش ارتش چین در پی پرواز هواپیمای آمریکا بر فراز تایوان
  • تا پای جان برای ایران
  • ادعای فرماندهی مرکزی آمریکا درباره مقابله با دو پهپاد یمنی
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به پایگاه اشغالگران در الجلیل
  • ۲ عملیات جدید حزب‌الله/ حمله به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل
  • در شب عملیات ۱۰۳ جنگنده خارجی درگیر نبرد با پهپادها و موشک های ایرانی بودند | ۱۲ موشک هاپیرسونیک شلیک کردیم که...
  • موضع‌گیری جدید آمریکا درباره جنگ با ایران
  • ارتش سازمانی خلاق، پویا و پرتوان است