Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر اعلام دفتر پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در راستی هیاتی از نمایندگان دو حزب دمکرات و جمهوریخواه کنگره با عبدالله دوم پادشاه اردن همچنین حسین بن عبدالله ولیعهد، شاهزاده فیصل، ایمن الصفدی وزیر خارجه و دیگر مقام‌های ارشد این کشور دیدار کردند.

براساس گزارش یاد شده، در این دیدار درباره ثبات منطقه‌ای، مبارزه با تروریسم، همکاری امنیتی، صلح خاورمیانه، توسعه اقتصادی و دیگر مسائل مشترک تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا همچنین با اشاره به حمله ترکیه به شمال شرق سوریه گفت: دیدار از اردن در زمانی بحرانی برای امنیت و ثبات منطقه انجام می‌شود. با تعمیق بحران در سوریه پس از حمله ترکیه، ما درباره تاثیر آن بر ثبات منطقه‌ای، افزایش جریان پناهجویی، و خلأ خطرناکی که برای داعش، ایران و روسیه ایجاد شده است، گفتگو کردیم.   دیدار هیات قانونگذاران آمریکایی از اردن در حالی صورت می‌گیرد که واشنگتن و آنکارا پنجشنبه گذشته درباره آتش‌بس موقت در شمال شرق سوریه به توافقی رسیدند که مورد انتقاد پلوسی و دیگر رهبران دمکرات کنگره قرار گرفت.   نانسی پلوسی رئیس دمکرات مجلس نمایندگان و چاک شومر رهبر اقلیت دمکرات سنای آمریکا توافق میان واشنگتن و آنکارا برای ترک مخاصمه موقت در شمال سوریه را «دروغین» دانستند.

رهبران دمکرات کنگره در بیانیه‌ای مشترک گفتند: این توافق اعتبار سیاست خارجی آمریکا را به طور جدی خدشه‌دار می‌کند و پیام خطرناکی به متحدان و دشمنان ما می‌فرستد که نمی‌توان به سخنان ما اعتماد کرد. رئیس جمهوری اردوغان هیچ امتیازی نداده، اما رئیس جمهوری ترامپ به او همه چیز داده است.

مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا پنجشنبه شب گذشته پس از دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد که آنکارا با آتش‌بس در شمال سوریه موافق کرده است.

این در حالی است که «مولود چاووش اغلو» وزیر خارجه ترکیه پس از این اظهارات گفت که این توافق «آتش‌بس» نبوده بلکه توقف موقت عملیات آنکارا در شمال شرق سوریه بوده است.

پنس با اشاره به مذاکرات خود با اردوغان و مذاکرات هیات‌های دو کشور افزود: طی ۱۲۰ ساعت آینده آمریکا زمینه خروج نیرو‌های ی. پ. گ. (یگان‌های مدافع خلق) از ۳۰ کیلومتری مرز‌های ترکیه را فراهم خواهد کرد و پس از آن، ترکیه آتش‌بس را اعلام می‌کند.

معاون رییس جمهوری آمریکا با تاکید بر اینکه طبق توافق دو طرف، ترکیه به هیچ عنوان عملیاتی در کوبانی انجام نخواهد داد، گفت: ترکیه و آمریکا در شمال شرق سوریه در زمینه پایان فعالیت‌های داعش به توافق رسیده‌اند و جزئیات مورد توافق اعلام خواهد شد.

معاون دونالد ترامپ اظهار داشت: طبق توافق به عمل آمده میان دو طرف، آمریکا هیچ تحریمی علیه ترکیه اعمال نخواهد کرد و تحریم‌های اقتصادی وضع شده نیز از میان برداشته خواهد شد.

ترکیه از چهارشنبه هفته گذشته به رغم مخالفت گسترده در شمال سوریه مبادرت به مداخله نظامی کرده است. آنکارا هدف خود از این عملیات را مسدود کردن کریدور تروریستی در مرز‌های خود و تاسیس منطقه امن در مرز‌های ترکیه با سوریه در عمق ۳۰ کیلومتری خاک سوریه اعلام کرده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نانسی پلوسی آمریکا ترکیه مبارزه با تروریسم دونالد ترامپ تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما, محمد نزال در مصاحبه با شبکه تلویزیونی العربی، درباره جزئیات آخرین مذاکرات غیرمستقیم برای رسیدن به توافق آتش بس در نوار غزه با بیان اینکه جنبش حماس به همه طرح‌هایی که از سوی اشغالگران یا دیگران ارائه می‌شود، به صورت مکتوب پاسخ می‌دهد, افزود: از نظر اصولی، پیشنهاد جدید به جنبش حماس، در حدی نیست که رسیدن به توافق درباره آن امکان پذیر باشد زیرا اشغالگران همچنان به وقت کشی و فریبکاری ادامه می‌دهند و از ارائه هر نوع تعهدی فرار می‌کنند.

وی ادامه داد: اشغالگران با آتش بس دائم و عقب نشینی از نوار غزه و بازگشت کامل آوارگان از جنوب به مرکز و شمال نوار غزه، موافقت نکرده اند و در موضوع اسیران هم خواسته‌های مقاومت را رد کردند.

نزال افزود: به همین علت, شرایط خوب نیست و فکر نمی‌کنم با توجه به اصرار اشغالگران بر موضع گیری‌شان، توافقی به دست آید که امضای آن امکان پذیر باشد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: در درجه نخست, اشغالگران صهیونیست و پس از آن، دولت آمریکا را مسئول این شرایط می‌دانیم. دولت آمریکا از هر نوع اعمال فشار بر اشغالگران خودداری می‌کند در حالی که در جامعه جهانی درباره لزوم آتش بس دائم توافق نظر وجود دارد.

نزال افزود، پیشنهادی را از دو میانجی دریافت کردیم که بیانگر دیدگاه اشغالگران است و چیز جدیدی در آن وجود ندارد که بتواند موجب پیشرفت در مذاکرات شود.

وی ادامه داد: اشغالگران خبر‌هایی را درباره مذاکرات درز می‌دهند تا در برابر جامعه این رژیم اینطور جلوه دهند که مذاکرات ادامه دارد و در حال پیشرفت است. اشغالگران می‌خواهند به این صورت، خشم جامعه رژیم صهیونیستی را مهار کنند. اما واقعیت آن است که مذاکرات، پیشرفت ملموسی نداشته است.

نزال اضافه کرد: سران جنبش حماس در زمان مناسب درباره توقف مذاکرات تصمیم گیری خواهند کرد اما هنوز مذاکرات غیرمستقیم ادامه دارد و ما برای دستیابی به توافق تلاش می‌کنیم.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه تماس‌های ما با دو میانجی با هدف دستیابی به آتش بس در سریعترین زمان ممکن، ادامه دارد, گفت: پیشنهاد‌های خود را پیش از این به دو میانجی ارائه کرده‌ایم و پیشنهاد جدیدی از طرف ما مطرح نشده است.

وی افزود: اکنون توپ در زمین اشغالگران است و نتانیاهو و در پشت سر او دولت آمریکا، مسئولیت کامل این شرایط را برعهده دارند.

نزال در پاسخ به این پرسش که آیا تغییری در موضع دولت آمریکا با توجه به انتقادات روز‌های اخیر از اسرائیل مشاهده کرده‌اید؟ گفت: سخنان مقامات دولت آمریکا فقط شامل تغییرات لفظی است، اما تغییر عملی ایجاد نشده است.

وی تاکید کرد: نیازی به تغییری لفظی نداریم، بلکه باید حرف‌ها به عمل تبدیل شود.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت که این شورا آن را رد کرد، بیانگر واقعیت موضع دولت آمریکاست که نشان می‌دهد ملاحظات قدرت‌های منطقه و بین المللی را در نظر نمی‌گیرد.

نزال افزود: دولت آمریکا با ارائه این قطعنامه که می‌دانست وتو خواهد شد، می‌خواست به افکار عمومی این کشور نشان دهد که در حال تلاش برای آتش بس در غزه است. به ویژه که بایدن در رقابت‌های انتخاباتی با بحران روبروست و ممکن است به علت موضع‌گیری ظالمانه‌اش در برابر نسل کشی در نوار غزه، در انتخابات شکست بخورد.

دیگر خبرها

  • اردوغان با بایدن دیدار می‌کند
  • تماس زلنسکی با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای درخواست کمک فوری
  • دیدار رئیس جمهور با دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین | ملت فلسطین با پایداری خود دشمن صهیونیستی و آمریکا را غافلگیر کرده است
  • تظاهرات مردم اردن برای چهارمین روز متوالی ادامه دارد
  • تدارک نتانیاهو برای اعزام هیاتی به آمریکا با محور عملیات در رفح!
  • کتیبه کانی اژد‌های اشنویه، یکی از قدیمی‌ترین اسناد مرتبط با آب در شمال غرب ایران 
  • حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد
  • صعود قطر و امارات قطعی شد/ پیروزی سوریه، اردن و بحرین مقابل حریفان
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری
  • كتیبه كانی اژدهای اشنویه، یكی از قدیمی‌ترین اسناد مرتبط با آب در شمال غرب ایران