Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@14:34:02 GMT

درخت آوازه خوان ؛ خوش صداترین سازه ی دنیا

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۲۴۸۵

درخت آوازه خوان یکی از سازه های عجیب در جهان است که در انگلیس قرار دارد و با صدای باد موسیقی دلنوازی را به همراه دارد. بریتانیا به خاطر معماری سنتی و غیرمعمولش مشهور است. مجسمه موزیکال در نقطه مرکزی برنلی به طور حتم جمعی خوب است.

مجسمه 10 فوتی که دارای نیروی باد است و متشکل از لوله های چرخشی شبیه به شکل یک درخت خمیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باد ثابت که از میان لوله ها می وزید، صدای وهم اور را ایجاد می کرد. دیدن این درخت جالب و دید خوب است.

درخت آواز خوان که تصاویرش را در این بخش از سرگرمی نمناک مشاهده می کنید با استفاده از لوله های فولادی گالوانیزه بنا شده به دلیل ویژگی های زیبایی شناختی و برای کوک کردن لوله ها.

درخت آوازه خوان عجیب ترین سازه جهان

صدا تولید شده نه تنها بخاطر طول، بلکه در زیر شکاف های باریک و سوراخ های تنگ لوله های خاص متفاوت است. از آنجا که لوله ها به سمت باد خم می شوند، آهنگ صدای آهسته ایجاد می کند، که به گوش بازدیدکنندگان غمگین زده می شود.

این درخت فلزی پیچ خورده توسط مایک توکین و آنا لیو، به عنوان بخشی از پروژه ی مجسمه یا نقطه برجسته سراسر حومه شهر ایالت لانکاشایر طراحی شده بود. این پروژه توسط شبکه هنرهای محیط زیست لانکاشایر آغاز شد.

این درخت فلزی برنده جایزه ملی عالی معماری، زاییده فکر موسسه سلطنتی معماران بریتانیا (Royal Institute of British Architects)شد. در نتیجه جاذبه گردشگری قوی و موثر است.

این مکان خاص، به عنوان محل انتشار مجدد سایت و ایستگاه انتقال انتشار استفاده می شود. این ایستگاه از ساختمان های آجری خراب و خطوط تلگراف غیر فعال استفاده می کرد ایستگاه از هم جدا شد و خطوط استفاده نشده برای بازیافت قطع شد در حال حاضر، این درخت فلزی در چشم انداز سرد و چرخان تپه های پنین یا زنجیره پنین قرار دارد.

درخت آوازه خوان ساز عجیب و خوش صدا

Panopticonsis اصطلاحی است که جرمی بنتم، فیلسوف قرن 19، و به معنی یک وسیله یا فضا که نمای وسیع از مناظر را فراهم می کند ابداع شد. غیر از درخت فلزی، سه وسیله دیگر در سراسر چشم انداز پراکنده شد . مجسمه ها به ترتیب توسط کاترینا ، سوفی (هنرمند)و جو (معماری)و جان کندی (معمار طراحی شده اند.

نام این مجسمه نیز از مجموعه تلویزیونی بی بی سی در دهه های 1960 یا اوایل دهه 1970 به همین نام تجلیل شد. سریال "درخت آواز خوان " یک سریال تلویزیونی بریتانیایی است که برای ایجاد حالت روحی مورد استفاده قرار می گیرد که تقریبا منطبق با نویز / صدای تولید شده توسط این درخت است.

این فیلم اغلب به عنوان یکی از عجیب ترین کودکان ترسان در دنیا توصیف می شود. این برنامه تلویزیونی واردات آلمان شرقی در مورد یک شاهزاده و شاهزاده خانم بود، تعداد زیادی از موجودات جادویی صحبت می کردند و گریم صورت گرفت و این یک فیلم مذهبی شد که کودکان بریتانیایی یک نسل را به وحشت انداخت. این فیلم در ابتدا قرار بود تنها یک فیلم سینمایی باشد در نهایت تقسیم شد و سپس به عنوان یک مجموعه کوچک سه بعدی در تلویزیون سال 2004، پخش شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهان انگلیس موسیقی بریتانیا معماری مجسمه زیبایی محیط زیست گردشگری بی بی سی کودکان آلمان فیلم سینمایی تلویزیون جهان کودکان مجسمه موسیقی وزش باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۲۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟

مجازات قطع و خشکاندن درخت، چه در معابر عمومی و چه در ملک شخصی، می‌تواند شامل جریمه نقدی و حبس باشد؛ برای حفظ این گنجینه‌های سبز، همگی باید آگاه باشیم و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به مراجع ذی‌صلاح اطلاع دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع قطع کردن یا خشکاندن درختان است؛ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در اصل ۵۰ به صراحت به حفاظت از محیط زیست اشاره می‌کند و آن را وظیفه‌ای همگانی می‌داند، بر این اساس قوانین متعددی در راستای صیانت از محیط زیست، طبیعت و درختان در ایران به تصویب رسیده است؛ به‌موجب قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها مصوب ۱۳۵۲، لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها مصوب ۱۳۵۹، قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهر مصوب ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ و ماده ۶۸۶ قانون مجازات اسلامی، قطع درختان در شهرها جرم شناخته شده است.

به‌موجب قانون اصلاحی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها هر کس که می‌خواهد نسبت به قطع درخت اقدام کند، باید از شهرداری مجوز دریافت کرده باشد، در غیر این صورت اگر شخصی بدون دریافت اجازه از شهرداری نسبت به قطع درخت اقدام کند، بر اساس قانون یاد شده مرتکب جرم شده است؛ بسیاری از مواقع مشاهده شده است فردی که به دلیل بی‌اطلاعی از قوانین اقدام به قطع یا خشکاندن درخت در ملک خود کند، علاوه بر اینکه جریمه‌های سنگینی از طرف شهرداری و دادگاه را متقبل می‌شود، مجازات حبس شش ماه تا سه سال را نیز باید تحمل کند و حتی در بعضی موارد به فرد پایان کار داده نمی‌شود.

مجازات از بین بردن درختان در قانون، مجازات سنگینی است؛ قانون مجازات اسلامی یکی از قوانینی است که اقدام به از بین بردن درختان را جرم تلقی کرده و بر اساس موضوع ماده ۱ قانون حفظ و گسترش فضای سبز شهرها، علاوه بر جریمه، حبس از شش ماه تا سه سال را هم برای قطع یا خشکاندن درخت پیش‌بینی کرده است؛ آنچنان متن این ماده جامع و فراگیر است که قطع هر نوع درخت را در فضای عمومی و حتی اماکن خصوصی که باغ شمرده می‌شود، ممنوع کرده و مجازات آن حبس و جریمه خواهد بود؛ بخش مجازات مالی عنوان شده در این ماده علاوه‌بر جریمه‌ای است که شهرداری به عنوان جریمه اداری قطع درخت، از فرد خاطی دریافت می‌کند، بنابراین کسی که درختی را قطع کند، هم باید مجازات حبس و پرداخت جریمه قانونی دادگاه را تحمل کند و هم جریمه اداری که شهرداری در کمیسیون مربوطه، تعیین می‌کند، را بپردازد.

لازم به ذکر است هر درختی که ظاهر خشکی دارد، به‌طور حتمی خشک نیست و نباید اقدام به قطع درخت کنید؛ بعضی مواقع ممکن است خشک شدن درختان عمدی نبوده و عواملی مانند وجود آفت یا بیماری، تغییر اقلیم، افزایش دما، آلودگی هوا و وجود ریزگردها که منافذ برگ‌ها را مسدود کرده و مانع تغذیه گیاه می‌شود، همچنین فاصله نامناسب کاشت از جمله دلایل از بین رفتن درختان شده باشد، به این دلیل باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که درخت شرایط متناسب برای زیست را داشته باشد و به آن آسیبی وارد نشود، از این رو آب ندادن به درخت اگر به‌طور عمدی باشد و شخص بداند که خشک کردن درخت جرم است، در این هنگام مشمول جرم قطع کردن درختان می‌شود.

کد خبر 746844

دیگر خبرها

  • (عکس) ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد
  • ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد (عکس)
  • ژاوی در بارسلونا ماندنی شد
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟
  • لیست قیمت لوله جدار چاه کالوپ در ضخامت های مختلف
  • شهید رحیمی فرصت نکرد رخت دامادی به تن کند/ امانتداری و وظیفه‌شناسی آوازه شهید فاضل بود
  • کاشت یک میلیارد درخت راه حلی موثر برای مقابله با بیابانزایی
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • کشف هزار و ۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی از منزل یک روستایی در مراغه
  • وقتی خوان ریکلمه در نقش لیدر هواداران بوکاجونیورز ظاهر می شود / فیلم