Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کتاب با شمارگان ۶ هزار نسخه و قیمت ۱۱ هزار تومان به فروش رسیده که دارای ۵ بخش شامل، زندگی نامه، فضائل، فدک، حدیث شریف کساء و آیه تطهیر و احادیث است.

قسمت هایی از کتاب

ابن بابویه به سند معتبر از امام صادق(ع) روایت کرده است؛ برای فاطمه نزد خداوند عزوجل ۹ اسم وجود دارد که آن اسم ها عبرتند از: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، زهرا و محدثه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس فرمودند: آیا می دانی تفسیر فاطمه چیست؟ راوی عرض کرد: ای سید من! مرا از تفسیر فاطمه(س) آگاه کن. فرمودند: یعنی بریده شده از بدی ها، سپس فرمودند: اگر امیرالمومنین(ع) فاطمه(س) را به ازدواج خود در نمی آورد روی زمین برای او تا روز قیامت هم شانی نبود.

علامه مجلسی(ره) در جلاء العیون معانی اس مهای حضرت فاطمه(س) را ذکر کرده است: صدیقه به معنی معصومه است و مبارکه یعنی صاحب برکت در علم، فضل، کمالات، معجزات و اولاد گرامی.

طاهره یعنی پاکیزه از صفات نقض، زکیه یعنی رشد کننده در کمالات و خوبی ها، راضیه یعنی راضی به قضای الهی، مرضیه یعنی پسندیده خدا و دوستان خدا، محدثه یعنی ملک با او سخن می گوید و زهرا یعنی نورانی به نور ظاهری و معنوی.

از گفتار و رفتار رسول خدا(ص) نسبت به فاطمه(س)، شدت علاقه ایشان به خوبی روشن می شود که علاقه آن حضرت به دخترش بیش از حد محبت یک پدر نسبت به فرزندش بوده و حساب دیگری در کار بوده که به ایمان، تقوا، اعمال و رفتار فاطمه مربوط می شده است و گرنه رسول خدا(ص) دختران دیگری هم داشتند.

این نوع اظهار علاقه و محبت تنها به خاطر این نبود که فاطمه مادر خود را از دست داده بود بلکه به خاطر علاقه شدید او به حضرت بود و فاطمه(س) تنها زنی بود که پیامبر(ص) هنگام رحلت، اسراری به او گفت و آهسته و به طور خصوصی با او صحبت کرد.

در بخش دیگری از این کتاب آمده است؛ از اخباری که خداوند در سب معراج به پیامبر(ص) خبر داد این بودک دختر تو مورد ظلم قرار می گیرد و از حق خود محروم می شود و حقی را که تو برای او قرار می دهی غاصبانه از او می گیرند و او هیچ مدافعی برای خویش پیدا نمی کند.

پیامبر(ص) فرمود: من هر وقت فاطمه(س) را می بینم به یاد می آورم آنچه بعد از من با او رفتار خواهند کرد گویا او را می بینم که خواری وارد خانه اش گشته و حرمتش شکسته شده و حق او غصب گردیده و ارث او را نمی دهند.

او در آن هنگام می گوید: پروردگارا! من از زندگی سیرم و از اینان خسته شده ام، مرا به پدرم ملحق کن و خداوند او را به من ملحق می کند و او اول کسی از اهل بیتم خواهد بود که به من ملحق می شود و فاطمه نزد من می آید در حالی که محزون، مصیبت کشیده و غمگین است.

در آن هنگام خواهم گفت: خدایا! هر کس بر او ظلم کرده، لعن کن و هرکس حق او را غصب کرده عذاب فرما و هرکس ذلت بر او آورده ذلیل کن و هرکس به پهلوی او زده تا فرزند خود را سقط کند در آتش دائمی قرار ده، آن گاه ملائکه هم آمین می گویند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا اخلاق دینی هرمزگان شهادت حضرت فاطمه زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد

محمدعلی سیف سخنگوی ایالت خیبرپختونخواه پاکستان با اشاره به آغاز روند اخراج جمعی افغان‌های دارای مدرک قانونی در این کشور تصریح کرد اتباع افغانستان که به طور قانونی در پاکستان زندگی می‌کنند نباید آزار یا اخراج شوند.

وی همچنین در ادامه هشدار داد هر اقدامی در این زمینه می‌تواند روابط بین پاکستان و افغانستان را تیره کند.

دولت فدرال پاکستان مرحله دوم اخراج پناهجویان افغانستان از این کشور را از دوشنبه (27 فروردین) آغاز کرده است؛ در این روند قرار است افغان‌های دارنده کارت‌های اقامتی (ای‌سی‌سی/کارت شهروندی افغانستان) شناسایی و اخراج شوند.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخواه گفت همه پناهجویان غیرقانونی افغانستانی‌ در این ایالت پیش از این به کشورشان بازگردانده شده‌اند و در حال حاضر هیچ اقدامی علیه اتباع افغانستانی‌ دارای مدارک اقامتی قانونی در جریان نیست.

سیف افزود تنها افغان‌هایی که در این ایالت باقی مانده‌اند، بر اساس قوانین پاکستان و قطعنامه‌های بین‌المللی نهادهایی مانند کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، کارت شهروندی افغانستان را در اختیار دارند.

وی تصریح کرد: دولت فدرال فقط موظف کرده است تا تعداد افغان‌های قانونی در ایالت خیبرپختونخواه را بررسی کنیم و در نهایت بررسی‌ها نشان داد که 359 هزار اتباع قانونی در این ایالت زندگی می‌کنند.

این عضو ارشد تحریک انصاف تصریح کرد: اگر به ما دستور داده شود که آنها (افغان‌های قانونی) را اخراج کنیم، با مقامات صحبت خواهیم کرد. اخراج افغان‌های غیرقانونی موجه بود اما ما نمی‌توانیم افغان‌هایی که به‌طور قانونی اینجا زندگی می‌کنند را مورد آزار و اذیت قرار دهیم.

سیف همچنین هشدار داد هر گونه اقدام علیه افغان‌های قانونی سبب برانگیختن نفرت، سوء تفاهم و بی‌اعتمادی بین ما و افغانستان خواهد شد.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخوا پیش از این نیز تصریح کرده بود هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پناهجویان افغانستانی که با مدارک اقامتی در این ایالت زندگی می‌کنند، در رویدادهای امنیتی پاکستان دخیل بوده‌‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • ترخیص پنج مصدوم حادثه برخورد اتوبوس با تریلر در محور مهریز
  • ترخیص ۵ مصدوم حادثه برخورد اتوبوس با تریلر در یزد
  • اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد
  • اسلام چطور این دختر مسیحی را متحول کرد؟ | ویدئو
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • اسلام ناب گفتمان زر و زور و استکبار را به چالش کشیده است
  • بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اعضای بانوی مرگ مغزی ساکن بجنورد به پنج بیمار زندگی بخشید