Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نخست وزیر انگلیس شامگاه شنبه‌شب نامه درخواست تعویق اجرای فرآیند برگزیت را بدون امضا به اتحادیه اروپا ارسال کرد. تاریخ انتشار: 09:02 - 28 مهر 1398 - کد خبر: ۵۶۰۰۷۷ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ «بوریس جانسون» شامگاه شنبه و در پی تصویب اصلاحیه تاخیر برگزیت در پارلمان انگلیس، نامه از پیش تهیه شده درخواست تعویق را بدون امضا برای اتحادیه اروپا ارسال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بوریس جانسون همراه با نامه بدون امضای درخواست تعویق برگزیت براساس قانون "بِن"، مصوب ماه سپتامبر پارلمان، یک نامه دیگر با مضمون هشدار درباره پیامد‌های تاخیر در خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، به این اتحادیه ارسال کرد. جانسون در نامه ضمیمه خود، از سران اتحادیه اروپا خواست از نمایندگان پارلمان انگلیس بخواهند در تصمیم خود تجدیدنظر کرده و به توافق انگلیس و اتحادیه اروپا فورا رای دهند.  
نسخه اصلی و الکترونیکی این ۲ نامه از سوی نماینده انگلیس در بروکسل به اتحادیه اروپا تحویل داده شد. علاوه بر این ۲ نامه، یادداشتی نیز از سوی نماینده انگلیس در بروکسل ضمیمه شده که حاوی توضیحاتی در مورد تبعیت جانسون از قانون مصوب پارلمان انگلیس برای ارسال درخواست تعویق است.
علت ارسال این درخواست الزام دستیابی به توافق تا تاریخ ۱۹ اکتبر (۲۷ مهر) از سوی مجلس بود. پارلمان انگلیس پیشتر قانونی را به تصویب رسانده بود که طی آن جانسون در صورت ناکامی در دستیابی به توافق با اتحادیه اروپا تا تاریخ ۱۹ اکتبر می‌بایست از این اتحادیه درخواست تعویق سه ماهه در ضرب الاجل خروج ۳۱ اکتبر (۹ آبان) را کند.
پیش بینی می‌شود موضوع درخواست تعویق توسط ۲۷ عضو اتحادیه اروپا با موافقت مواجه شود. «دونالد تاسک»، رئیس شورای اتحادیه اروپا، درباره تمدید مهلت با سران این اتحادیه رایزنی خواهد کرد.  
درجلسه روز شنبه پارلمان انگلیس که در ۳۷ سال اخیر به دلیل برگزاری در روز تعطیل بی‌سابقه بود، نمایندگان اصلاحیه پیشنهادی «الیور لتوین»، مبنی بر درخواست تعویق حتی در صورت تصویب توافق، را با ۳۲۲ رای موافق در برابر ۳۰۶ رای مخالف تصویب کردند.
جانسون بار‌ها بر خروج از اتحادیه اروپا در ضرب الاجل مقرر تاکیده بود. وی در جلسه روز گذشته پارلمان نیز اعلام کرد حاضر به ادامه مذاکرات با اتحادیه اروپا نیست.
همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ سبب بروز بحرانی جدی در عرصه سیاسی انگلیس شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بوریس جانسون درخواست تعویق برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کرد

​​​​​​​شورای اتحادیه اروپا قانونی را تصویب کرد که نقض و دور زدن تحریم‌های این اتحادیه را جرم انگاری می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شورای اتحادیه اروپا روز جمعه قانونی را تصویب کرد که نقض و دور زدن تحریم‌های این اتحادیه را جرم انگاری می‌کند.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده در وب سایت این شورا، قانون تصویب شده شامل مقررات حداقلی در سطح اتحادیه اروپا برای تحت پیگرد قرار دادن فرار از تحریم‌ها می‌شود.

در این بیانیه آمده است: بعضی اقدامات اکنون در همه کشورهای عضو جرایم کیفری تلقی می‌شوند؛ به‌عنوان مثال کمک به دور زدن ممنوعیت سفر، تجارت کالاهای تحریم شده یا انجام فعالیت‌های مالی ممنوع.

ادعای اعمال تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایرانجهش 75 درصدی واردات گاز فرانسه از روسیه

قانون جدید همچنین حاکی است که تحریک، کمک و یا تشویق به انجام این تخلفات نیز می‌تواند مجازات‌هایی را در پی داشته باشد.

این دستورالعمل در بیستمین روز پس از انتشار در مجله رسمی اتحادیه اروپا لازم‌الاجرا خواهد شد. کشورهای عضو 12 ماه فرصت خواهند داشت تا این مقررات را در قوانین ملی خود وارد کنند.

کمیسیون اروپا این دستورالعمل را در دسامبر 2022 به منظور محدود کردن دور زدن تحریم‌ها و تشدید اجرای آن‌ها پیشنهاد کرده بود.

در این بیانیه مطبوعاتی آمده است که اتحادیه اروپا "تعداد بی‌سابقه‌ای از اقدامات محدودکننده" را علیه روسیه بر سر درگیری اوکراین اتخاذ کرده است.

در فوریه، بروکسل سیزدهمین بسته تحریمی خود را علیه مسکو در آستانه دومین سالگرد آغاز درگیری اوکراین تصویب کرد. تحریم‌های جدید تجارت کالاهای دارای کاربرد دوگانه و همچنین فناوری‌ها و قطعات الکترونیکی را که می‌تواند توسط صنایع دفاعی روسیه استفاده شود، محدود می‌کند.

بسته‌های قبلی طیف وسیعی از بخش‌ها را هدف قرار می‌دهد و شامل تحریم های تجاری، ممنوعیت سفر، و تحریم های فردی علیه بازرگانان و مقامات دولتی روسیه می‌شود.

بسیاری از گزارش‌ها حاکی از آن است که تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به طور گسترده از طریق کشورهای ثالث دور زده می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کرد
  • زد و خورد در پارلمان گرجستان در جریان تصویب لایحه «ماموران خارجی»
  • درخواست کمیسیون اروپا از کنگره آمریکا برای حمایت از اوکراین
  • اتحادیه اروپا تحریم ها علیه ایران را گسترش می دهد
  • بورل : پیام اروپا را به امیرعبداللهیان منتقل کردم؛ از ایران می‌خواهم که تنش تشدید نشود
  • رایزنی «بورل» با «امیرعبداللهیان»
  • درخواست فرانسه از اتباع خود برای خروج موقت از ایران
  • وزرای خارجه اتحادیه اروپا با درخواست تنش‌زدایی تشکیل جلسه می‌دهند
  • جانسون: شکست اوکراین برای غرب فاجعه‌ای «وحشتناکتر از ویتنام» خواهد بود
  • درخواست ترامپ برای تعویق برگزاری دادگاه رد شد