Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از صادرات بیش از 2000 تن سیب درختی از گمرکات استان طی 6 ماهه نخست سال جاری خبرداد.

بابایی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه 113 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به باغات اختصاص یافته که از این میزان 60 هزار و 470 هکتار سیب درختی است، افزود: پیش بینی می شود در سال جاری بیش از یک میلیون و 100هزار تن سیب درختی در استان برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به میزان صادرات سیب درختی اشاره کرد و با بیان اینکه سهم آذربایجان غربی از صادرات سیب درختی کشور، سالانه 44 میلیون دلار است، گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری، 58 هزار و 700 تن سیب درختی از گمرکات کشور صادر شده است و سهم صادرات این محصول از گمرکات استان، طی 6ماهه نخست سال جاری، 2 هزار و 200 تن است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اضافه کرد: 330 هزارتن سیب در استان برای مصارف صنعتی و فروش فصلی برای تازه خوری روانه بازارهای داخل کشور می شود.

وی در خصوص ذخیره سازی و فرآوری سیب تولیدی استان بیان کرد: آذربایجان غربی دارای 345 واحد سردخانه با ظرفیت ذخیره سازی و نگهداری یک میلیون تن است که میزان سیب درختی تولید شده در استان جهت ذخیره سازی،750 هزار تن است.

بابایی با اشاره به بازارهای هدف صادرات سیب درختی استان تصریح کرد: عمده بازارهای هدف برای صادرات سیب درختی کشور، کشورهای افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، عراق و روسیه است.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان غربی افزود: برای حمایت از باغداران کشور و جلوگیری از متضرر شدن کشاورزان، باید صنایع تبدیلی کشور به آخرین و بروزترین ماشین آلات مجهز شوند، همچنین صنایع تبدیلی متنوع در کنار صنایع کنسانتره فعلی فعال و مراکز سورتینگ و بسته بندی مجهز ایجاد شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق نامدار در جمع خبرنگاران میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این کالاها به ۱۰۳ کشور مختلف صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی این استان را به ترتیب کشور ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبدا ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و در ارزش داشت و از این نظر در بین استان‌های کشور در رتبه ۹ قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲ درصد، چین ۱۱ درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل: کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بود.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزارتن کالا از گمرکات استان ترانزیت شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی داشت.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات استان به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بود.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش داشت.

کد خبر 6087205

دیگر خبرها

  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد