Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از مهر، در حالی که بسیاری از کارشناسان، مسئولان بخش خصوصی و کشاورزان امیدوار بودند که دولت امسال نیز مانند سال گذشته در نرخ اعلامی برای گندم، تجدیدنظر کند، چندی قبل علی ربیعی، سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران درباره اینکه کشاورزان از قیمت اعلام شده برای گندم ناراضی هستند، گفت: دولت برای تعیین نرخ خرید آن، به کل جامعه نگاه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اضافه کرد: در این زمینه باید به درصد رشد نرخ خرید تضمینی گندم توجه کرد؛ به این معنا که افزایش قیمت نرخ خرید تضمینی گندم بر قیمت نان اثر می‌گذارد؛ بنابراین دولت برای تعیین نرخ خرید این محصول به کل جامعه نگاه می‌کند وتوجه دارد.

ربیعی با اشاره به اینکه دولت نهاده‌های یارانه‌ای نیز به کشاورزان می دهد، تصریح کرد: رقم قابل قبولی برای نرخ خرید تضمینی گندم تعیین شده؛ هر چند که اگر منابع مالی بیشتری داشتیم، دلمان می‌خواست که نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی از جمله گندم بیشتر باشد.

ربیعی ادامه داد: دولت در برخی سال‌ها، 13 تا 15 هزار میلیارد تومان برای خرید تضمینی به کشاورزان پرداخت می‌کند که رقم قابل توجهی به حساب می‌آید.

این سخنان سخنگوی دولت در واقع، به نوعی ریختن آب پاکی روی دست کشاورزان است و احتمال تغییر قیمت گندم را کمرنگ می کند.

با این حال متولیان حوزه تولید و کشاورزان اعتقاد دارند که قیمت اعلام شده برای کشاوزان به صرفه نیست و بر لزوم اصلاح آن تاکید می کنند.

به دیوان عدالت اداری هم شکایت می کنیم

در همین زمینه، عطالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران اظهارداشت: آقای ربیعی نظرات دولت را مطرح می کند که ما با آن مخالف هستیم. دولت می خواهد حقوق مصرف کننده را از جیب کشاورز بردارد که این درست نیست.

وی با تاکید بر اینکه از نظر ما قیمت گندم نباید کمتر از 2500 تومان باشد، اضافه کرد: ما به سازمان بازرسی کل کشور شکایت کرده ایم و آنها بسیار سریع به این جریان رسیدگی کردند.
هاشمی تصریح کرد: ما انتظار نداشتیم که سازمان بازرسی کل کشور به این زودی به شکایت گندمکاران رسیدگی کند اما خوشبختانه این اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه بنیاد ملی گندمکاران روز دوشنبه(فردا) نیز از دولت به دیوان عدالت اداری شکایت می کند، اضافه کرد: نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون کشاورزی نیز با ما همراهی کرده اند و چندین بار به دولت اخطار داده اند ضمن اینکه ما از کمیسیون کشاورزی درخواست برگزاری نشست مشترک کرده ایم.

هاشمی با اشاره به اینکه این نشست مشترک فردا، دوشنبه برگزار می شود، ادامه داد: امیدواریم نمایندگان بیشتر به دولت فشار بیاورند بلکه آنها را مجبور به اجرای درست قانون کنند.

وی با بیان اینکه سطح زیرکشت گندم نسبت به سال گذشته کاهش زیادی داشته است، گفت: دولت باید حداکثر تا 15 روز آینده درباره قیمت گندم تجدیدنظر و آن را اصلاح کند در غیر این صورت سطح زیر کشت گندم نزدیک به 20 درصد افت می کند و باتوجه به اینکه امسال نیز خرید گندم با چالش های زیادی همراه بود سال آینده دولت نخواهد توانست حتی 8 میلیون تن گندم را از کشاورزان خریداری کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  شهرکی میزان نفوذ بذر اصلاح شده در مزارع را حدود ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: سالیانه بین شش تا هفت هزار تن بذر در فصل کشت مورد نیاز کشاورزان سیستان وبلوچستان است و در حال حاضر علاوه بر بذر تولیدی استان، از سایر استان‌ها نیز بذر گندم وارد میکنیم.
وی گفت: با همراهی مراکز تحقیقات، ارقام اصلاح شده که مقاوم به تنش،‌های محیطی است و عملکرد بالایی دارند برای کشت در منطقه به کشاورزان معرفی می شود.
 شهرکی با اشاره به اینکه از ابتدای فصل برداشت گندم در سال زراعی جاری تاکنون کشاورزان شش هزار و ۱۰۰ تن گندم به مراکز خرید تحویل داده اند بیان داشت امسال ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان وبلوچستان به کشت گندم اختصاص یافته که با مشارکت کشاورزان، ۳۱هزار و ۲۰۰ هکتار حدود ۹۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان تحت پوشش کشت قراردادی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و آماده خدمت رسانی است.
معاون سازمان جهادکشاورزی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند

دیگر خبرها

  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • پرداخت هزینه حمل و نقل به گندم‌کاران کشت قراردادی در ایلام