Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@02:00:42 GMT

چاقی صورت، بدون چاقی کل بدن ممکن نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۴۰۲۰

چاقی صورت، بدون چاقی کل بدن ممکن نیست

یک متخصص تغذیه، تبلیغات مدعی چاقی دائمی صورت، بدون چاقی سایر نقاط بدن را غیرعلمی عنوان کرد و گفت: چاقی صورت، بدون چاقی کل بدن ممکن نیست.

دکتر حسن فرهاد غیبی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: تغذیه سالم نقش مهمی در سالم نگه داشتن بدن دارد که پوست نیز بخشی از آن بوده و در صورت مصرف محصولات غذایی سالم، پوست هم شاداب به نظر می‎رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مصرف آب به اندازه کافی نیز از جمله عواملی است که سبب شاداب دیده شدن و حفظ لطافت پوست و چاق به نظر رسیدن صورت می‌شود. مصرف همه روزه شش گروه اصلی از مواد غذایی به ویژه انواع میوه و سبزیجات، مواد پروتئین‌دار، لبنیات و حبوبات نیز نقش بسیار مهمی در لطافت پوست صورت دارند.

وی بیان کرد :کمبود ریزمغذی‌ها و کم خونی ناشی از فقر آهن نیز سبب رنگ پریده دیده شدن پوست می‎شود که بخشی از این نیز با تغذیه مناسب برطرف می‌شود.

وی با تاکید بر نقش ویتامین‌ها در حفظ شادابی پوست صورت ادامه داد: ویتامین، انواع مرکبات و سبزیجات در حفظ قوام پوست نقش دارند. ویتامین D، A، B  نقش مهمی در سلامتی پوست دارند و ویتامین E نیز به عنوان آنتی اکسیدان نیز عمل و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‎کنند.

فرهاد غیبی ضمن توصیه به خودداری از استفاده از کورتون‌ها برای افزایش وزن، بیان کرد: کورتون‌ها در کنار فواید، مضراتی نیز دارند و ابتلا به دیابت، چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی-عروقی از جمله عوارض مصرف و تزریق آن هستند.

وی ژنتیک را نیز از عوامل موثر در چاقی صورت عنوان و خاطرنشان کرد: علاوه بر عوامل محیطی، ژنتیک نیز در وزن افراد حائز اهمیت بوده و بعضی‌ها بدنی لاغر، اما صورتی چاق دارند.

وی، قرار گرفتن طولانی مدت در زیر نور خورشید را از جمله علل افتاده و چروکیده شدن پوست صورت عنوان کرد و گفت: بهتر است در صورت امکان از قرار گرفتن در زیر نور آفتاب از ساعت 10 صبح الی چهار بعد از ظهر خودداری شود.

این متخصص تغذیه، گرد و غبار و آلودگی را از دیگر عوامل موثر در از دست دادن شادابی پوست دانست و افزود: افراد به هنگام آلودگی هوا در صورت امکان از تردد در هوای آزاد خودداری کنند. استفاده از مواد آرایشی غیراستاندارد نیز اثر سوء گذاشته و طراوت و شادابی پوست را از بین می‌برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی چاقی افزایش وزن داروهای کورتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج تحقیقات ؛ غذایی پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد

به گزارش مدیکال نیوز، چاقی خطر ابتلا به مشکلات سلامت مانند بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲، آرتریت و چندین نوع سرطان را افزایش می‌دهد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ممکن است پیری مغز را نیز تسریع کند.

محققان دریافتند که چاقی و رژیم غذایی پرچرب به رگ‌های خونی در مغز موش‌ها آسیب رسانده و اکسیژن رسانی به سلول‌های مغز را کاهش داده و منجر به زوال شناختی می‌شود.

چاقی یک نگرانی رو به رشد بهداشت عمومی در سراسر جهان است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۲۲، ۱۶ درصد از مردم در سراسر جهان به چاقی مبتلا بودند.

این وضعیت یک نگرانی فزاینده در جوانان است. این سازمان گزارش می‌دهد که ۱۶۰ میلیون کودک و نوجوان در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ با چاقی زندگی می‌کردند.

خطر ابتلا به مشکلات سلامتی در فردی که اضافه وزن دارد بیشتر است و هر چه فرد اضافه وزن بیشتری داشته باشد این خطرات بیشتر می‌شود. چاقی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، از جمله:

• بیماری قلبی عروقی (عمدتاً بیماری قلبی و سکته مغزی)

• دیابت نوع ۲

• اختلالات اسکلتی عضلانی مانند استئوآرتریت

• برخی از سرطان‌ها (آندومتر، سینه و روده بزرگ)

دکتر «شارون نگری»، نویسنده ارشد این مطالعه و عضو فوق دکتری در بخش جراحی مغز و اعصاب در مرکز علوم بهداشتی دانشگاه اوکلاهاما، گفت: «چاقی ناشی از رژیم غذایی باعث ایجاد طیف وسیعی از پاسخ‌های التهابی سیستمیک می‌شود که می‌تواند اثرات گسترده‌ای روی بدن از جمله عروق مغزی داشته باشد. یکی از دلایل اصلی که چاقی ممکن است باعث پیری در عروق مغز شود، به دلیل حالت التهابی مزمنی است که ایجاد می‌کند.»

مطالعات نشان می‌دهد که چاقی با کاهش عملکرد مغز مرتبط است. مکانیسم دقیق آن مشخص نیست، اما التهاب - که یک اثر شناخته شده چاقی است - ممکن است بر عملکرد شناختی تأثیر بگذارد.

دکتر نگری توضیح داد: «بافت چربی در افراد چاق، مولکول‌های فعال زیستی مختلفی از جمله سیتوکین‌های پیش‌التهابی ترشح می‌کند که می‌توانند در جریان خون در گردش باشند و بر اندام‌های دوردست از جمله مغز تأثیر بگذارند».

او افزود: «این سیگنال‌های التهابی می‌توانند به پیر شدن سلول‌های عروقی منجر شوند، رشد پیری در مغز را تسهیل کنند، بنابراین توانایی عروق برای تنظیم جریان خون و پاسخ به فعالیت‌های عصبی را مختل می‌کنند.»

نگری گفت: «کاهش وزن و حفظ وزن سالم می‌تواند التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد، که هر دو در آسیب عروق مغزی و زوال شناختی دخیل هستند. علاوه بر این، وزن سالم از سلامت جسمانی خوب پشتیبانی می‌کند که ارتباط نزدیکی با سلامت مغز دارد.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • شمشیر دو لبه‌ای به نام کورتون | پاسخ به همه سؤالات و نگرانی‌ها درباره چگونگی مصرف داروهای ضدالتهابی
  • ۶ ریزمغذی موثر در جلوگیری از ریزش مو
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • کسانی که پوست حساس دارند فقط با این روش از ویتامین C استفاده کنند
  • نتایج تحقیقات ؛ غذای پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • نتایج تحقیقات ؛ غذایی پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • چاقی و رژیم غذایی پرچرب پیری مغز را تسریع می کند
  • پوست این میوه را حتما بخورید!
  • گام‌های عملی درمان چاقی از دیدگاه طب ایرانی و تغذیه نوین