Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به عدم جمع آوری اصولی و تصفیه فاضلاب های سطحی توسط شهرداری ها و تعلل شرکت های آب و فاضلاب در جمع آوری و تصفیه فاضلاب های شهری و روستایی گفت : این تعلل منجر به رهاسازی فاضلاب در پایین دست شهرها و روستاهای استان البرز شده است.

به گزارش قدس آنلاین وبه نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز دکتر ،حسین کریم اظهار کرد: این امر ضمن آلوده کردن محیط زیست منجر به استفاده از فاضلاب خام در آبیاری مزارع کشاورزی  سبزیجات و صیفی جات می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه با بیان اینکه به دلیل بار آلودگی میکروبی و شیمیایی فوق العاده زیاد این قبیل فاضلاب ها محصولات تولیدی می توانند دارای آلودگی های متعدد باشند گفت: این امر تهدید جدی بر سلامت عمومی است.

دکتر کریم با تاکید براینکه  دانشگاه علوم پزشکی البرز رسالت خود را  دفاع از سلامت عمومی می داند گفت :دانشگاه ضمن برگزاری جلسات متعدد و اعلام حساسیت این موضوع به ارگان های ذی صلاح  نسبت به شناسایی کشاورزان متخلف اقدام کرده  وبا  صدور اخطار بهداشتی، افرادی را که به  اخطار بی توجه بودند  به مراجع  قضایی معرفی کرده است.

وی ادامه داد:   از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲ پرونده در شهرستان های کرج و ساوجبلاغ تشکیل و جهت پیگیری های بعدی به مراجع قضایی ارسال شده است.

این مسئول در پایان گفت:با توجه به گستردگی و اهمیت  موضوع ضروری است شهرداری ها، دهیاری ها و شرکت های آب و فاضلاب به وظایف قانونی خود در خصوص ممانعت از رها سازی فاضلاب خام (تصفیه نشده) به طور جدی عمل کنند و اداره کل جهاد کشاورزی کشاورزانی را که از فاضلاب خام برای تولید محصولات کشاورزی اقدام می کنند را جهت پیگیری های قانونی به دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل محیط زیست معرفی کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مزار ع کشاورزی استان البرز فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲ تن مواد غذایی فاسد در قزوین / پلمب ۳۲ واحد صنفی متخلف

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی قزوین از کشف حدود دو تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته خبر داد و گفت: در مجموع با اجرای طرح سلامت نوروزی ۳۲ واحد صنفی متخلف را پلمب کردیم.

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از پلمب ۳۲ واحد صنفی متخلف با اجرای برنامه سلامت نوروزی در شهرستان قزوین خبر داد و اظهار کرد: در طرح سلامت نوروزی امسال از روز ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا روز ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ تعداد ۳۲ واحد صنفی متخلف شهرستان قزوین پلمب شدند.

وی با اشاره به اینکه ۹۳۰ اخطار کتبی و ابلاغ نواقص بهداشتی به متصدیان اماکن و مراکز تحویل داده شد، افزود: پرونده آن‌ها برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان قزوین از کشف و توقیف حدود دو تن مواد غذایی غیرقابل مصرف از اماکن و مراکز حساس از طریق اقدام ۵۱۸ تیم خبر داد و خاطرنشان کرد: مقدار یک هزار و ۹۸۵ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط این مرکز کشف شد و از چرخه مصرف خارج شد.

دیده‌بان با اشاره به اهمیت حفظ سلامت مردم، برای حوزه بهداشت ادامه داد: چهار هزار و ۱۵۲ مورد کُلرسنجی آب آشامیدنی شهری و روستایی انجام شد. در ضمن ۴۵۱ نمونه‌برداری هم از آب آشامیدنی در مدت یادشده انجام شده است.

وی از تصویب ۷۵ مصوبه برای برنامه‌ریزی و ارائه صحیح خدمات در مراکز بهداشت استان قزوین خبر داد و تصریح کرد: برای بهبود مدیریت و برنامه‌ریزی برای ارائه صحیح خدمات نیاز به هماهنگی و نشست‌های مدیران و تصمیم‌گیری برای اصلاح فرآیندها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: به همین دلیل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سال ۱۴۰۲ و به صورت هفتگی نشست‌های شورای کارشناسان را برگزار کرده که ۷۵ مصوبه داشته است.

دیده‌بان تصریح کرد: در معاونت بهداشت دانشگاه تلاش شده است که نشست‌های شورای کارشناسان با حضور مسئولان واحدها و گروه‌های فنی به صورت مستمر برگزار شود و در آن‌ها واحدها و گروه‌های فنی، گزارش‌های آخرین فعالیت‌ها و برنامه‌ها را ارائه کنند.

وی گفت: در این نشست‌ها ضمن اعلام چالش‌ها و مشکلات، راهکارهای بهبود فعالیت‌ها مشخص و هماهنگی‌های لازم در مرکز بهداشت استان انجام می‌شود.

کد خبر 744434

دیگر خبرها

  • پایش۸۲ درصدی جامعه هدف آذربایجان غربی در طرح پایش ملی سلامت
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳
  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار
  • آذربایجان‌غربی در جمع ۱۰ استان برتر اجرای طرح پایش ملی سلامت قرار گرفت
  • کسب رتبۀ سوم کشوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • اضافه شدن دو رشته تحصیلات تکمیلی به دانشکده پرستاری ومامایی تربت حیدریه
  • بیش از۴۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سیستان و بلوچستان معدوم شد
  • افزایش امید به زندگی در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۲ تن مواد غذایی فاسد در قزوین / پلمب ۳۲ واحد صنفی متخلف