Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت: بیش از 60 درصد کنسانتره کشور از پایانه مرزی بازرگان حمل می شود.

ارسلان شکری در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر نقش بی بدیل بخش حمل و نقل در توسعه و رونق صادرات گفت : 23 درصد از کل پایانه های مرزی کشور در آذربایجان غربی قرار داشته و در این میان پایانه مرزی بازرگان از اهمیت بسزایی در توسعه اقتصادی منطقه و حمل و نقل بین المللی و افزایش مبادلات با کشور ترکیه دارد بطوریکه بیش از 60 درصد کنسانتره کشور از پایانه مرزی بازرگان حمل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بااشاره به قرارگیری پایانه مرزی بازرگان در شمال آذربایجان غربی در رتبه نخست ترانزیت پایانه های زمینی کشور در صادرات کالاهای غیر نفتی گفت:  امسال تعداد ورود و خروج کامیون از این پایانه مرزی در مقایسه با سال گذشته 53 درصد افزایش داشته است و صادرات نیز در این مدت به بالغ بر یک میلیون تن رسیده است که حکایت از رشد ۱۴درصدی دارد.

شکری در خصوص کمبود ناوگان یخچالی در کل کشور و به تبع آن در استان افزود: در این چرخه نباید متکی به ناوگان خارجی بود و باید زمینه های سرمایه گذاری برای تجهیز بخش حمل و نقل به این ناوگان را فراهم کرد.

وی اظهار کرد: در بخش حمل و نقل جاده ای کالای آذربایجان غربی، 5 دستگاه کامیون ۱۰ چرخ، یک دستگاه کامیون هیجده چرخ و افزون بر ۱۷۰ دستگاه کامیون 6 چرخ فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ایجاد زمینه های رقابتی در خصوص صدور مجوز برای ناوگان یخچالی را خواستار شد و گفت: کشور ترکیه اجازه ورود ناوگان ایرانی حامل کالاهای صادراتی به این کشور نمی دهد و این امر موجب شده است تا صاحبان کالا ناوگان ترکیه بر ناوگان ایرانی ترجیح دهند و در این صورت شرایطی برای رقابت، نمایش توان ناوگان داخلی و رشد بخش حمل و نقل فراهم نمی شود.

وی در خصوص صدور مجوز ناوگان ترکی که در پایانه مرزی بازرگان تخلیه دارند، افزود: سال گذشته مجوز برای حدود 950 دستگاه ناوگان ترک جهت تخلیه در مرز و برای بیش از 1600 دستگاه ناوگان به صورت گمرک به گمرک و تغییر مسیر صادر شده است که در این مورد مدیریت مناسبی اعمال شد.

شکری با تاکید بر اینکه ناوگان یخچالی داخلی توان رقابت با ناوگان یخچالی ترک را ندارد، اضافه کرد:  طی مذاکره ای با دبیر انجمن یخچالداران کشور بر تامین ناوگان یخچالی داخلی به هر تعداد اعلام آمادگی شد اما  یارای مقابله و رقابت با ناوگان یخچالی ترک را ندارند. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از شناسایی تولیدکنندگان داخلی برای تولید ناوگان یخچالی و دارای توان واردات قطعات و تجهیزات لازم خبرداد و گفت: این تولیدکنندگان و همچنین خریداران ناوگان مورد نیاز برای توسعه صادرات باید مورد حمایت قرار گرفته و تسهیلات لازم در اختیارشان قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پايانه مرزي صادرات کالاهای غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۴ هزار میلیارد به زیرساخت‌های اربعین

معاون وزیر راه و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از تامین ۱۴ هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین خبر داد. - اخبار استانها -

داریوش امانی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرگزاری تسنیم در مرز مهران با اشاره به اینکه اقدامات مثبتی در بحث زیرساخت‌های مسیرهای منتهی به پایانه های مرزی در حال انجام است، گفت: تمام پروژه‌ها بر اساس پیش‌بینی‌ها تا یک هفته قبل از اربعین حسینی تکمیل شده و به بهره‌برداری خواهند رسید.

معاون وزیر راه گفت: قسمتی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط حادثه‌خیز، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علایم بوده که در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته پروژه‌های بسیاری در پایانه‌های مرزی انجام گرفت، تصریح کرد: در این خصوص حجم زیادی از مطالبات پیمانکاران به میزان 10 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

امانی به پروژه‌های پایانه‌های مرزی اشاره کرد و گفت: این پروژه های در حال انجام شامل بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در این ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری با اشاره به اقدامات انجام شده در پایانه برکت گفت: همچنین برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

وی افزود: در بحث ناوگان حمل و نقل نیز که چندین سال است با مشکل نوسازی مواجه هستیم نشست‌هایی برگزار شده است تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد کرده و از ظرفیت کارخانجات و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زوار بهره بگیریم.

امانی با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین تردد مربوط به مرز مهران بوده است، گفت: مرزهای شلمچه، چزابه، خسروی، تمرچین و باشماق نیز به ترتیب شاهد تردد زائران بوده اند.

وی با اشاره به رایزنی با طرف عراقی برای حل مشکلات حمل و نقلی  در مرز تمرچین و باشماق گفت: همچنین با وجود گرمای هوا  پیش‌بینی می‌شود که بخشی از زائران این مرزها را به دلیل هوای مناسب انتخاب کنند.

معاون وزیر راه با بیان اینکه تمام پایانه‌ها در حال آماده سازی برای اربعین هستند، گفت: بازسازی 12 هزار کفپوش در پایانه مرزی مهران  و احداث 10 هزار سایبان در پایانه برکت و پایانه مرزی حاج قاسم سلیمانی در حال انجام است.

انتهای پیام/180/

 

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می‌شود
  • اختصاص ۱۴ هزار میلیارد به زیرساخت‌های اربعین
  • پایانه های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از واحد تولیدی کنسانتره در ارومیه
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان