Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حمل و نقل و بار و مسافر شهرداری ارومیه از جابه جایی ۱۱۰ هزار نفر مسافر شهری توسط ناوگان اتوبوسرانی شهرداری ارومیه خبر داد.

به گزارش ایمنا، مهدی مژدهی‌فر اظهار کرد: روزانه ۱۱۰ هزار نفر مسافر درون شهری توسط ناوگان اتوبوسرانی شهرداری ارومیه در سطح شهر جابه‌جا می‌شوند.

وی با اشاره به بهسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر ارومیه، افزود: دولت شش سال است که کمک‌های دولتی خود به ناوگان حمل و نقل عمومی را قطع کرده و تمام بهسازی و نوسازی اتوبوس‌ها از منابع مالی خود شهرداری‌ها تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مژدهی‌فر ادامه داد: ناوگان حمل و نقل عمومی و به ویژه اتوبوس‌های شهر با ترزیق بودجه‌های سالانه از سوی شهرداری ارومیه توسعه و همچنین طی هر سال عملیات بهسازی صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان حمل و نقل و بار و مسافر شهرداری ارومیه با اشاره به توسعه ناوگان اتوبوسرانی شهر ارومیه، تصریح کرد: طی سال ۹۷ مقرر شده بود در مدت دو سال، ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید خریداری و به ناوگان اتوبوسرانی تزریق شود، اما با توجه به وضعیت نقدینگی و تحریم‌ها، تامین ۱۰۰ دستگاه با تاخیر انجام شد و ۱۴ دستگاه جدید وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شد و مابقی اتوبوس‌ها نیز با تامین نقدینگی به ناوگان اتوبوسرانی شهر ارومیه افزوده می‌شود.

وی با اشاره به بازسازی ۱۱۰ دستگاه اتوبوس طی سال گذشته با هدف رفاه ‌شهروندی در سطح شهر، خاطرنشان کرد:  از ابتدای سال جاری تاکنون هشت دستگاه اتوبوس شهری بهسازی شده است.

مژدهی‌فر گفت: در حال حاضر ۳۴۲ دستگاه اتوبوس در سطح شهر ارومیه در حال فعالیت است که از این تعداد ۲۹۳ اتوبوس متعلق به بخش خصوصی و مابقی ملکی است.

رئیس سازمان حمل و نقل و بار و مسافر شهرداری ارومیه با بیان اینکه از نظر بهسازی اتوبوس‌ها به استانداردهای جهانی نزدیک هستیم، اظهار کرد: سعی داریم ناوگان حمل و نقل عمومی شهر به ویژه ناوگان اتوبوسرانی را به شرایط ایده‌ال و مطلوب برسانیم.

کد خبر 393798

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر ارومیه اروميه شهرداري اروميه شهر شهروند اتوبوسرانی جا به جایی مسافر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین از تعیین و تکلیف ۳۳ اتوبوس گازسوز درون شهری بعد از ۵ سال انتظار خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمد مهدی تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری، اظهار داشت: در کشور بالغ بر 2500 دستگاه اتوبوس گازسوز وجود داشته که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده‌اند.

وی افرود: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند.

تقوی یادآور شدبر این اساس، سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت 33 دستگاه اتوبوس گازسوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی است، اقدام کرده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطرنشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین تصریح کرد:  فرمانداری شهرستان قزوین در خصوص لایحه سازمان اتوبوسرانی سه پیشنهاد کلی را برسی و ابلاغ نموده است.

وی ادامه داد: روش اولی که فرمانداری قزوین تایید و ارسال کرده استف پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

تقوی تصریح کرد: در روش دوم نیز فرمانداری ابلاغ کرده است که بهره‌بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه داده، و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف 500میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اعطا خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به روش سوم این چنین تاکید کرد: در روش سوم بهره‌بردار می‌تواند به‌ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره‌بردار می‌تواند تا سقف 49 درصد سهم مالکیت داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • جابه‌جایی بیش از ۸۹هزار مسافر توسط ناوگان عمومی خراسان جنوبی
  • افزایش محدوده خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری بیرجند
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال