Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد فلاحتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به طرح اخیر مجلس در زمینه رفع انحصار آموزش زبان از نظام آموزشی کشور اظهار کرد: متاسفانه در فضای مجازی این طرح به عنوان حذف زبان انگلیسی از مدارس مطرح شد؛ در حالی که طرح رفع انحصار زبان انگلیسی، در راستای ارتقای نظام آموزشی کشور در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در مجلس به صورت طرح مطرح شده و هنوز به مرحله قانون نرسیده؛ حتی در کمیسیون تخصصی آموزش نیز مورد بررسی قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: طراحان این طرح به دنبال رفع انحصار از زبان انگلیسی هستند. طراحان معتقدند زبان علم دنیا فقط انگلیسی نیست. در حال حاضر چه کسی می‌تواند مدعی شود که زبان کره‌ای، چینی و روسی زبان علم دنیا به شمار نمی‌رود؟ این زبان‌ها در فضای علمی کشور شاخص هستند. از طرفی لفظ آموزش زبان انگلیسی در کشور طی سالیان گذشته، به منظور ارتباط بهتر با دنیا، شناخت تمدن‌ها و فرهنگ‌ها و ارتقای فضای علمی صورت گرفته است، تمامی این موارد برای زبان‌های دیگر نیز مطرح می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف دانش‌آموزان در فراگیری زبان انگلیسی گفت: آموزش زبان انگلیسی در مدارس از دوره اول متوسطه آغاز می‌شود، اما چند نفر پس از گرفتن دیپلم، بدون شرکت در کلاس‌های زبان آموزشگاه‌های خصوصی می‌توانند تنها چند جمله به زبان انگلیسی صحبت کنند؟ روش آموزش زبان در مدارس به صورت گرامری بوده و چندان مطلوب نیست.

وی اضافه کرد: در این طرح، فراگیری زبان انگلیسی مانند سایر زبان‌ها به صورت اختیاری خواهد بود، یعنی دانش‌آموز می‌تواند در کنار دروس اصلی خود، یک زبان خارجی را انتخاب کند؛ در چنین شرایطی دانش‌آموز می‌تواند زبان انگلیسی را انتخاب کند، با زبان آلمانی یا روسی و غیره را برگزیند.

فلاحتی افزود: ساز و کار این طرح، شیوه اجرای آن، قرارداد با آموزشگاه‌ها و غیره از جمله مواردی است که در روند اجرائی شدن قانون در مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. ممکن است شیوه اجرای این طرح به آموزش و پرورش سپرده شود، در این صورت باید تدوین آیین‌نامه‌های لازم در دستور کار قرار گیرد.

وی طرح رفع انحصار زبان انگلیسی از نظام آموزشی کشور را طرحی مثبت خواند و بیان کرد: دانش‌آموزان و خانواده‌ها در این طرح حق انتخاب زبان دارند، بر علیه جریان‌سازی‌های اخیر هیچ هزینه‌ای به خانواده‌ها تحمیل نخواهد شد. مگر در حال حاضر دانش‌آموزانی که در کلاس انگلیسی مدارس حضور دارند، از والدین وجه دریافت می‌کنند؟ در شرایط کنونی دانش‌آموز فقط می‌خواهد یک زبان دیگر بیاموزد.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه گفت: 6 ماده در طرح رفع انحصار زبان انگلیسی از نظام آموزشی کشور در نظر گرفته شده است، از جمله این موارد می‌توان به واگذاری آموزش زبان به مراکز آموزش عالی کشور اشاره کرد. دانشگاه‌ها بر اساس این طرح می‌توانند از طریق بورسیه‌ با کشور‌های مختلف و ارتباط با انجمن‌های علمی دنیا، زبان‌های خارجی متعددی را بر اساس قرار‌داد ارائه دهند.

وی افزود: آموزشگاه‌هایی که تمایل داشته باشند علاوه بر زبان انگلیسی، زبان دیگری را ارائه دهند، می‌توانند قراردادی با آموزش و پرورش منعقد کنند تا دانش‌آموزان برای آموزش زبان‌های دیگر به این آموزشگاه‌ها مراجعه کنند. تبصره‌هایی که پیش‌تر به آن اشاره شد،‌ باید مورد بررسی کارشناسان قرار گیرد. در پایان نقطه نظرات نخبگان، معلمان و متخصصان حوزه‌های تخصصی آموزش، تعلیم و تربیت جمع‌آوری و بر اساس آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی طرح رفع انحصار زبان انگلیسی را قابل اجرا خواند و بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از مدارس در جهان می‌توانند چندین زبان رسمی را به دانش‌آموزان ارائه دهند. دانش‌آموز نیز باید یک زبان را انتخاب کند، مثلا دانش‌آموزان در فنلاند می‌توانند به 2 یا سه زبان زنده دنیا صحبت کنند، همچنین زبان اصلی استرالیا، انگلیسی است اما سایر زبان‌ها نیز به افراد آموزش داده می‌شود، آموزش زبان در این کشور به اندازه‌ای قوی بوده که بسیاری از افراد پایتخت، به زبان‌های مختلف با یکدیگر گفت‌و‌گو می‌کنند.

وی در پایان گفت: شیوه اجرای این طرح بر اساس پیشنهادات مطرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات،‌ صحن مجلس و نظرات علمی کارشناسان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

31 / 31 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی فرهاد فلاحتی رفع انحصار زبان انگلیسی اجرا نظام آموزشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی رفع انحصار زبان انگلیسی اجرا نظام آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از سالن ورزشی هنرستان دخترانه نور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،در ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و در راستای نهضت ملی توسعه فضای ورزشی دانش آموزی، سالن ورزشی هنرستان دخترانه نور در ناحیه یک آموزش و پرورش افتتاح شد.

این طرح ورزشی در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع و هزینه ۳۵۰ میلیون تومان آماده سازی شده است.

سالن ورزشی هنرستان نور که برای اجرای کلاس درس تربیت بدنی و برنامه‌های استعدادیابی حوزه ورزش آموزش و پرورش طراحی شده است، سی و پنجمین پروژه استان قم در قالب طرح شهید سلیمانی است.

در حاشیه افتتاح این سالن از دانش آموزان برتر هنرستان نور تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از سالن ورزشی هنرستان دخترانه نور
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day
  • بازتاب سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
  • واکنش آموزش و پرورش گیلان در پی انتشار یک گزارش
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • راهکارهای برخورد با تخلفات فرهنگی در آموزش و پرورش بررسی شد