Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین همایش ملی«مدرسه فردا» اول آبان ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود.

محمد نریمانی رئیس همایش ملی «مدرسه فردا» در گفتگو با ایسنا با تاکید بر اینکه این همایش درصدد بررسی چگونگی مواجهه با این پدیده و  نگرش جدید به مدرسه در آینده استپ، ابراز امیدواری کرد: اندیشمندان فعال این عرصه با حضور در این همایش راهکاری برای مواجهه با این پدیده جدید(تغییر در کارکرد و نقش مدرسه) ارایه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نریمانی با اشاره به محورهای برگزاری این همایش، گفت: برنامه‌ریزی درسی و مدارس فردا، مدیریت در مدارس فردا، مشاوره و مدارس فردا، فلسفه تربیتی و مدارس فردا، اقتصاد و مدارس فردا، آموزش عالی و مدارس فردا، روانشناسی و مدارس فردا، جامعه شناسی و مدارس فردا، معماری و مدارس فردا و فناوری و مدارس فردا محورهای اصلی این همایش هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: این همایش روز چهارشنبه اول ماه 1398 ساعت 9 صبح با حضور اساتید و پژوهشگران ملی و استانی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه وقتی از مدرسه فردا صحبت می‌کنیم؛ صحبت از تغییر در همه ارکان و عناصر موجود خواهد بود، گفت: نیمکت چوبی جای خود را به میز هوشمند خواهد داد، نیازها و انتظارات از مدرسه تغییر خواهد کرد، معلم نقش خود را به عنوان مربی کم‌رنگ خواهد دید، تسهیل‌گری و راهنمایی پررنگ‌تر خواهد شد. بطوریکه مدرسه مفهوم سنتی و امروزی  خود را از دست خواهد داد و دیگر فضایی که در آن تجربه‌ها و فرایندهای یادگیری و یاددهی رخ می‌دهد نخواهد بود، بلکه در آینده مدرسه نوعی فضای ذهنی و معنایی با مجموعه‌ای از شبکه‌های مناسبات اجتماعی است که ما در آن فعالیت‌های مشخص «آموزشی» و «غیرآموزشی» را انجام می‌دهیم.

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مفهومی که در این‌جا از مدرسه مورد نظر است، مدرسه را به مثابه فضایی معنایی، فراتر از مفهوم نهاد اجتماعی در نظر می‌گیرد، افزود: مدرسه میدان یا فضایی معنایی است که در آن مجموعه‌ای از ذهنیت‌ها، باورها، ارزش‌ها و جهان‌بینی‌هایی وجود دارد و آموزش، یعنی فرایند یاددهی - یادگیری‌، در آن تحقق پیدا می‌کند.

نریمانی با بیان اینکه مدرسه یک فضا یا میدان معنایی است که ما همه‌ این باورها را در آنجا به نوعی انسجام می‌دهیم و به آن‌ها عینیت می‌بخشیم، تصریح کرد: در آینده، دولت نمی‌تواند مانند گذشته اعمال کنترل نماید. نیروهای رسانه‌ای و قدرت خانواده بر قدرت دولت پیشی خواهد گرفت. دیوارهای مدرسه از اطراف آموزش کنار می‌روند و آموزش بیش از آنکه در نظام مدرسه‌ای رخ دهد، در میدان مدرسه خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس آموزش عالی استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟