Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رحیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به طرح پرونده الکترونیک سلامت بیماران بیان کرد: این پرونده حاوی کلیه اطلاعات بهداشتی، پزشکی، تشخیصی و درمانی افراد است که سابقه فرد برای مراجعه و دریافت خدمات بهداشتی، مراقبتی و پزشکی را در کشور ثبت می‌کند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر طرح پرونده الکترونیک سلامت در برخی از استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا شده است؛ اما به دلیل هزینه‌‌های زیاد طرح، دولت محافظه کار تدبیر و امید سال هاست طرح پرونده الکترونیک سلامت را به صورت کامل اجرایی نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز جلوگیری از هزینه‌های غیرلازم پزشکی را از فواید طرح پرونده الکترونیک سلامت دانست و گفت: این طرح با ثبت اطلاعات پزشکی افراد کمک می‌کنند تا فرد بیمار چندبار یک آزمایش را تکرار نکند و پزشک به راحتی در جریان آزمایش‌های پیشین بیمار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت از فرار مالیاتی برخی پزشکان جلوگیری می‌کند، گفت: متاسفانه برخی پزشکان در کشور مالیات خود را پرداخت نکرده و به شیوه‌های مختلف از دادن مالیات شانه خالی می‌کنند. اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت برای تمامی افراد جامعه سدی در برابر پزشکان متخلف است.

رحیمی ادامه داد: طرح پرونده الکترونیک سلامت تعداد ویزیت‌ها و اسامی پزشکان به همراه مبالغ دریافت شده از بیمار را ثبت می‌کنند، در نتیجه پزشک نمی‌تواند مالیات ویزیتی که در شبکه سراسری ثبت شده است را کتمان و پرداخت نکند.

این فعال دانشجویی ادامه داد: پزشکان با اطلاع از اینکه نظارتی کافی بر عملکرد آنها انجام نمی‌شود، دامنه تخلفات خود را گسترش می‌دهند. در حال حاضر نظارت پزشکی در کشور منوط به نظارت پزشک بر پزشک است و به دلیل تعارض منافع پزشکان، نظارت استاندارد و صحیح انجام نشود.

وی بیان کرد: در حال حاضر تعداد پزشکان در کشور نسبت به جامعه بیماران محدود است، از سوی دیگر پزشکان در جنگ اقتصادی که آمریکا و اروپا به کشورمان تحمیل کرده، کمتر آسیب دیدند؛ اما به جای اینکه در این شرایط دست‌گیر بیماران باشند با دریافت ویزیت‌های خارج از عرف تعیین شده توسط سازمان نظام پزشکی، عرصه را بر مردم کشور تنگ‌تر می‌کنند.

رحیمی با انتقاد از نبود عزم جدی برای مبارزه با فرار مالیاتی برخی از پزشکان در کشور بیان کرد: متاسفانه تعداد بیماران در کشور زیاد است و کشور اگر دولت بخواهد با آنها برخورد کند، پزشکان بدون در نظر گرفتن سلامت بیماران اعتصاب خواهد کرد؛ اما عزم جدی برای اجرایی کردن طرح‌هایی که هم تخلفات پزشکان را به حداقل برساند و هم از اعتصاب آنها جلوگیری کند، وجود ندارد.

وی در پایان گفت: باید توجه داشت که تعداد پزشکان متخلف در کشور اندک است و هنوز پزشکانی دلسوز که در مناطق محروم به صورت رایگان افراد نیازمند را ویزیت و درمان می‌کنند؛ وجود دارد.

انتهای پیام/

300 / 31 حسین رحیمی پرونده سلامت بیمارن فرار مالیاتی فرار مالیاتی پزشکان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حسین رحیمی فرار مالیاتی فرار مالیاتی پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی شدن اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ بازگشت نسخه‌های کاغذی به داروخانه‌ها

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای بیمه شدگان، تصمیم گرفته شد با نسخ کاغذی بیماران و با همان محاسبات مالی که به صورت الکترونیک انجام می‌گرفت، به بیماران خدمات ارائه شود.

وی افزود: بیمه سلامت به هر نحو ممکن و به هر قیمتی که باشد سهم موظفی سازمان را به صورت کاغذی پرداخت می‌کند و مردم به هیچ عنوان پرداخت از جیب بیشتری نخواهند داشت.

غلام نژاد ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت سامانه زیرساختی بیمه سلامت کم و دچار کندی بود، در راستای ارتقای زیرساخت‌های الکترونیکی سامانه الکترونیک بیمه سلامت؛ تصمیم اتصال به یک سامانه قوی‌تر در دستور کار قرار گرفت، اما در مسیر ارتقای سامانه با مشکلاتی مواجه شدیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: در این مسیر برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای بیمه شدگان؛ تمهیداتی در مؤسسات طرف قرارداد، بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه و خصوصاً در داروخانه‌های بیماران خاص در نظر گرفتیم مبنی بر اینکه تصمیم گرفتیم نسخ کاغذی بیماران اعمال بشود و همان محاسباتی که قبلاً به صورت الکترونیک انجام می‌گرفت برای مردم به همان صورت انجام شود و مردم در این مسیر پرداخت بیشتری نداشته باشند.

غلام نژاد در خصوص زمانبندی رفع اختلالات سامانه گفت: ما نمی‌توانیم زمان مشخصی را اعلام کنیم، اما پیش بینی می‌کنیم که مشکلات ارتقای سامانه طی روزهای آینده برطرف شود.

وی افزود: ما یک سابقه‌ای از اطلاعات نسخه‌های الکترونیک بیماران خصوصاً از بیمارانی که به طور ماهانه و مستمر دارو دریافت می‌کردند را در سامانه‌هایمان داریم که می‌توانیم از این نسخه استفاده کنیم و مشکلی در تهیه داروی این عزیزان نظیر بیماران خاص صعب العلاج پیش نمی‌آید، برای آنهایی هم که جدید مراجعه می‌کنند از کلیه اساتید و پزشکان عزیز خواستیم که فعلاً تا اطلاع ثانوی نسخه کاغذی بنویسند.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه استعلام سنجی بیمه شدگان بیمه سلامت با وارد کردن کد دستوری #۱۶۶۶* هر گونه سوال بیمه‌ای از سازمان بیمه سلامت دارند را مطرح و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • کمیسیون پزشکی حج تمتع ۱۴۰۳ در گلستان تشکیل شد
  • طولانی شدن اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ بازگشت نسخه‌های کاغذی به داروخانه‌ها
  • بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • بازگشت نسخ کاغذی به بیمه سلامت با اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • پیگیری اختلال سامانه نسخه الکترونیک سلامت
  • فرار مالیاتی با پوزهای نمایشی
  • فرار مالیاتی پزشکان با پوزهای نمایشی