Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@23:47:16 GMT

چالش های کاهش و رفع گرسنگی در هند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۶۱۰۹

چالش های کاهش و رفع گرسنگی در هند

در این میان پاکستان دارای رتبه ۹۴ و بنگلادش رتبه ۸۸ را به دست آورده است. چین تنها کشوری است که دارای جمعیتی نزدیک به هند است اما رتبه این کشور در گزارش نرخ گرسنگی جهان ۲۵ اعلام شده است.

در گزارش منتشر شده ،دو جنبه نگران کننده وجود دارد.  هند دارای بیشترین نرخ سو تغذیه میان کودکان کمتر از پنج سال(۲۰.۸ درصد) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش سو تغذیه  یا وزن کم در مقایسه با قد یکی از مهمترین عوامل مرگ کودکان زیر پنج سال در هند است.

جنبه دوم کوتاهی قد در میان کودکان به دلیل تغذیه نامناسب ۳۷.۹ درصد اعلام شده است.

اکنون خطر دیگری هند را تهدید می کند. این خطر گرمایش زمین است که می تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر امنیت غذایی هند تاثیر بگذارد. دولت هند باید طرح های بیشتری برای آموزش کشاورزان اجرایی کند تا آنها بتوانند تولید خود را در مقابل تغییرات اقلیمی حفظ کند.

برنامه ملی غذایی هند که سال ۲۰۱۷توسط کابینه دولت به تصویب رسید به دنبال پوشش نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر از جمله کودکان تا سن شش سال، زنان باردار و مادران شیرده و دختران نوجوان است. این  برنامه در سه مرحله بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ در سرتاسر هند اجرا خواهد شد.

بانک جهانی نیز اعلام کرده است که برای کمک به برنامه غذایی هند ۲۰۰ میلیون دلار به این کشور وام خواهد داد.

هدف این برنامه کاهش ۲ درصدی  سو تغذیه و  وزن کم هنگام تولد در هر سال است. از جمله اهداف دیگر آن کاهش کم خونی در بین کودکان، زنان و دختران نوجوان تا سال 2020 به میزان ۳ درصد  در سال است.

دولت هند همچنین سعی خواهد کرد تا سال ۲۰۲۲ نرخ کاهش رشد را در این کشور از ۳۸.۴ درصد فعلی به ۲۵ درصد کاهش دهد.

تنها ۱۰ درصد از کودکان ۶ تا ۲۳ ماه در هند دارای یک رژیم غذایی  مناسب هستند. در میان ایالت های هند، جارکند دارای بیشترین آمار(۴۲ درصد)  کودکان زیر ۵ سال با سوء تغذیه شدید  است. درحالی که ایالت اروناچال پرادش واقع در شمال شرق هند دارای بیشترین آمار کودکان زیر پنج سال با ضعف شدید می باشد.

پیش از این موسسه بین المللی سیاست تغذیه(IFPRI) در گزارشی اعلام کرد هند پس از پاکستان و افغانستان در رتبه سوم بیشترین تعداد گرسنه در آسیا قرار دارد.

اما چرا حل مساله گرسنگی در هند بسیار مشکل است؟

بر اساس آمار تارنمای بانک تغذیه هند، ۱۹۴ میلیون نفر در هند دچار سو تغذیه هستند. با توجه به جمعیت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری هند، این آمار به معنی آن است که ۱۴.۵ درصد از کل جمعیت هند دچار سو تغذیه می باشند.

در تعیین نرخ گرسنگی یک کشور به عواملی از جمله تعداد افرادی که دارای سو تغذیه هستند، تعداد کودکان زیر پنج سال دارای وزن کم نسبت به قد و قد کم نسبت به سن و همچنین میزان مرگ و میر کودکان توجه می شود.

همچنین ۲۰.۸ درصد از کودکان زیر ۵ سال هند دارای وزن کم و ۳۷.۹ درصد کودکان این کشور دارای قد کوتاه نسبت به سن می باشند. ۵۱.۴ درصد از زنان هندی نیز دچار کم خونی می باشند.

نبود اطلاعات کافی در مورد تغذیه مناسب، بیماری های ویروسی، بهداشت پایین و استاندارد پایین زندگی از جمله عوامل مهم در رشد گرسنگی در هند هستند.

جمعیت روستایی هند دارای درآمد بسیار پایینی می باشند. بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در هند در روستاها زندگی می کنند و فقر آنها سبب شده است که این افراد نتوانند غذای کافی برای خانواده خود تهیه کنند.

برای بهبود نرخ گرسنگی در هند این کشور باید اطمینان یابد تا قانون امنیت غذایی به درستی اجرا می شود، همه هندی ها به غلات اساسی دسترسی داشته باشند، دانش کافی در مورد تغذیه و مراقبت های بهداشتی وجود داشته باشد و زنان و کودکان هندی  به طرح های بهداشتی  خوب  و قابل اعتماد دسترسی داشته باشند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند گرسنگی تغذیه کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت مسئله جمعیت به درستی در جامعه تبیین شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلیمی صبح سه‌شنبه در جلسه شورای اداری استان که در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه امروز باید اهمیت مسئله جمعیت در جامعه به درستی تبیین شود، افزود: یکی از چالش‌ها و دغدغه‌های ما در حوزه جمعیت، چالش فهم دقیق این موضوع است.

وی با بیان اینکه در حوزه جوانی جمعیت برنامه خاصی نداشته و نمی‌دانیم اقدام اساسی و قابل اجرا در این حوزه چیست، افزود: متأسفانه از دو دهه گذشته بارها به موضوع کاهش جمعیت به انحای مختلف اشاره شده اما بعد از گذشته دو دهه و با وجود اشرافیت به این موضوع، هنوز نتوانسته‌ایم اقدام قابل توجه و تأثیرگذاری را در این زمینه انجام دهیم.

این پژوهشگر حوزه جمعیت با اشاره به اینکه مسئله کاهش جمعیت مختص ایران نبوده و بسیاری از جوامع با این چالش دست به گریبان هستند، خاطرنشان کرد: یکی از دردناک‌ترین مشکلات کاهش جمعیت، از بین رفتن نهاد خانواده است، به همین خاطر باید آسیب‌های کاهش جمعیت و لزوم توجه به جوانی جمعیت برای آحاد مردم به درستی تبیین شود.

سلیمی با تاکید بر اینکه یکی از حلقه‌های انکارناپذیر زنجیره کاهش جمعیت و ترس از فرزندآوری، مشکلات و دغدغه‌های اقتصادی افراد است، تصریح کرد: یکی از برنامه‌ها برای جوانی جمعیت، کاهش زمان تجرد و نیز کاهش فاصله تأهل تا فرزندآوری است که برای تحقق این موضوع نیز باید بسته‌های تشویقی برای فرزندآوری در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود علاوه بر در نظر گرفتن بسته‌های تشویقی برای فرزندآوری، موانع ساختاری پیش روی این امر نیز برداشته شود، اضافه کرد: با برداشته شدن موانع زیرساختی پیش روی فرزندآوری، این امر به صورت ادامه‌دار بوده و دیگر شاهد فرزندآوری مقطعی نخواهیم بود، هر چند معتقدیم در کنار همه این موارد، فرهنگ‌سازی در این حوزه نیز باید صورت گیرد.

کد خبر 6086422

دیگر خبرها

  • تالاب درگه سنگی نقده دارای بیشترین حجم آب است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • سازمان جهانی غذا: کودکان غزه دچار سوتغذیه شده‌اند
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • گرسنگی، عامل شهادت شمار زیادی از کودکان و سالمندان در نوار غزه
  • وزیر خارجه ایرلند: ۱۰۰ درصد مردم غزه در معرض گرسنگی و قحطی هستند
  • اهمیت مسئله جمعیت به درستی در جامعه تبیین شود
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان