Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@04:00:14 GMT

حذف میلیونی یارانه بگیران غیرنیازمند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۶۱۹۰

 حسین میرزایی سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ بودجه در ارتباط زنده با بخش خبری ۱۰:۳۰ شبکه خبر درباره آخرین وضعیت قطع یارانه نقدی خانوار‌های غیرنیازمند اظهار کرد: در این مرحله یارانه نقدی ۱۰۰ هزار و ۱۸۰ خانوار که حدود ۴۰۰ هزار نفر از یارانه بگیران غیر نیازمند بودند، حذف شد و این افراد براساس همان شرایط و شاخص‌های قبلی یعنی دارایی، درآمد و هزینه مورد بررسی و شناسایی قرار گرفتند و تا روز سه شنبه پیامک قطع یارانه نقدی برای آن‌ها ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی-وی با بیان اینکه تا الان فقط ۹ درصد از کل جمعیتی که حذف شدند، اعتراض داشته و اعتراض شان را ثبت کرده اند، گفت: از بین افرادی که اعتراض خود را ثبت کردند، پس از بررسی مشخص شد که دلایل ۸۰ درصد از معترضان به قطع یارانه نقدی قانع کننده نیست و حدود ۲۰ درصد این افراد نیز دلایلی مانند ورشکستگی، بیماری و بیماری صعب العلاج و ... را برای برقرار ماندن یارانه نقدی خانوارشان اعلام کردند؛ البته دلایل این افراد باید راستی آزمایی شود تا در صورت استحقاق دریافت یارانه نقدی، حقی از آن‌ها تضییع نشود.

 وی با بیان اینکه ثبت اعتراض فقط از سوی ۹ درصد از خانوار‌هایی که یارانه شان قطع شده، بیانگر دقت بالا در شناسایی اقشار غیرنیازمند است، گفت: برخی از افرادی که یارانه آن‌ها در شهریورماه قطع شده در فهرستی که از سوی وزارت کار به سازمان هدفمندی اعلام شده قرار نداشتند و مشمول حذف یارانه نبودند بلکه یارانه آن‌ها به اشتباه قطع شده که پیگیر رفع مشکل این افراد هستیم.

میرزایی همچنین از شناسایی کامل اقشار غیرنیازمند خبر داد و گفت:براین اساس آمادگی داریم یارانه دهک‌های غیرنیازمند را بصورت میلیونی حذف کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: یارانه درآمد پیامک حذف یارانه حذف یارانه یارانه بگیران تبصره ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی

آمارها نشان می‌دهد که خطرفقر روزافزون در کمین بسیاری از شهروندان آلمانی بوده و در عین حال شکاف بین فقیر و غنی در این کشور افزایش داشته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "فوکوس" در مطلبی نوشت: بر اساس آمارها در آلمان، 21.2 درصد از جمعیت آلمان در معرض خطر فقر یا محرومیت اجتماعی هستند. این آمار شامل حدود 17.7 میلیون نفر است. آندریاس هرتوکس،محقق اجتماعی ارقام فعلی اداره آمار فدرال را تجزیه و تحلیل کرده و نقش دولت رفاه آلمان را زیر سوال می برد.

بر اساس آخرین داده های اداره آمار فدرال آلمان 21.2 درصد از جمعیت آلمان در معرض خطر فقر یا محرومیت اجتماعی هستند. این ارقام از نظرسنجی درآمد و شرایط زندگی در سال 2023 (EU-SILC) بدست می‌آید که در آن هر ساله حدود 40000 خانوار در قالب سرشماری خرد مورد بررسی قرار می‌گیرند.

در این میان افراد با سطح تحصیلات پایین، والدین مجرد و فرزندان آنها، افراد بی خانمان، افراد دارای سابقه مهاجرت، سالمندان، بیماران و افراد دارای معلولیت بیشتر در معرض خطر فقر هستند.

همچنین تجربه نشان داده است که فقر عواقب عظیمی برای مردم آسیب دیده دارد. بار مالی معمولاً منجر به "استرس روانی و شاید جسمی" می شود. هم وضعیت تغذیه و هم وضعیت بهداشتی به طور کلی در این افراد بدتر از گروه های با درآمد بالاتر است و احساس طرد شدن و شرمندگی در بین این قشر رایج است. مشارکت در امور اغلب صرفاً به دلیل درآمد امکان پذیر نیست.

افزایش شکاف بین فقیر و غنی در آلمان

روزنامه ویرتشافتز ووخه آلمان هم در مطلبی به شکاف روزافزون بین فقیر و غنی در آلمان پرداخته ونوشت: بوندس بانک از سال 2009 داده هایی را در مورد ثروت خانوارها و چگونگی توسعه آن جمع آوری کرده است. با ترازنامه مبتنی بر توزیع در آلمان، مجموعه داده جدیدی وجود دارد که امکان بررسی ثروت تک تک خانوارها را به صورت فصلی فراهم می کند.

نتایج این ترازنامه نشان می دهد که چگونه پس اندازهای مختلف آلمانی ها تشکیل شده است. بر این اساس در حالی که خانوارهای فقیرتر عمدتاً به اشکال کم خطر سرمایه گذاری مانند سپرده ها و مطالبات بیمه متکی هستند، از طرف دیگر آلمانی های ثروتمندتر عمدتاً در دارایی های ابزارهای بازار سرمایه مانند سهام، املاک و مستغلات یا دارایی های تجاری سرمایه گذاری می کنند.

به گفته کارشناسان این بررسی در چند سال گذشته شاهد کاهش نابرابری ثروت در آلمان بوده‌ایم.

درست است که خالص دارایی ها در طول این بررسی تقریبا دو برابر شده است. با این حال، از پایان سال 2021، کارشناسان همچنین مشاهده کرده‌اند که نرخ رشد در همه گروه‌های ثروت - به ویژه در میان نیمی از جمعیت فقیر- به شدت کاهش یافته است. بوندس‌بانک این را از جمله به این واقعیت نسبت می‌دهد که خسارت‌های بیمه به دلیل تغییرات ارزش‌گذاری به شدت کاهش یافته است.

این بدان معناست که از پایان سال 2022، سهم خانوارهای فقیر از کل دارایی‌های خالص دوباره اندکی کاهش یافته است - و بنابراین نابرابری دوباره افزایش یافته است. بر اساس اطلاعات بوندس‌بانک، این افزایش نابرابری را باید به نرخ‌های تورم بالای اخیر، تشدید سیاست‌های پولی و رشد اقتصادی ضعیف نسبت داد. ده درصد آلمانی ها در حال حاضر حدود 61 درصد از کل دارایی خالص را در اختیار دارند. کمتر از نصف هنوز حدود 2.3 درصد را در اختیار دارند.

میزان توزیع یکنواخت ثروت را می توان با استفاده از ضریب جینی، یک معیار آماری، مشاهده کرد. اگر بخواهیم آن را در نظر بگیریم: یک ارزش جینی 0 درصد به این معنی است که همه افراد دارای درآمد یکسانی هستند و 100 درصد هم خلاف آن را نشان می دهد. و آلمان در حال حاضر از نظر شکاف درآمدی در صدر است.

بر اساس گزارش Bundesbank، ضرایب جینی کشورهای عضو اروپایی بین 56 تا 77 درصد است. آلمان با 77 درصد در رتبه اول قرار دارد و پس از آن لتونی و فنلاند قرار دارند. میانگین در منطقه یورو 71.5 درصد است. بر اساس محاسبات، دارایی ها به ویژه در اسلواکی، مالت و قبرس به طور مساوی توزیع می شوند.

صادرات 100 میلیون یورویی آلمان به ایران در 1 ماهآشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اعتراض رئیس قوه قضائیه به طرح مسدود کردن کارت ملی افراد
  • جیب بارانه بگیران پر پول شد
  • یارانه نقدی فروردین ماه واریز شد/ یارانه از ساعت ۲۴ قابل برداشت است
  • اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها/ واریز یارانه جدید به حساب این افراد
  • یارانه نقدی فروردین‌ماه واریز شد
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • یارانه فروردین، کالابرگ الکترونیک، صدک‌بندی و چند ابهام دیگر
  • پرداخت ۲۰۰همت به یارانه آردو نان طی امسال در بودجه ۱۴۰۳
  • خاندوزی: ضمانت بانکی و اوراق گام جایگزین مالیات و عوارض نقدی تولیدکنندگان می‌شود
  • مشارکت ۵ درصدی بانوان در امر اهدای خون