Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از سخنان اردکانیان تعدادی از اعضای شورای شهر تهران به این سخنان واکنش‌هایی نشان دادند.

اخبار اجتماعی- پس از اتمام سخنان اعضای شورای شهر نوبت به پاسخگویی اردکانیان رسید که وی گفت: از سخنان و نقطه نظرات اعضای شورای شهر تشکر کرده و لازم می‌دانم یکسری اطلاعاتی که وجود دارد را به شما عزیزان بگویم.

وی گفت: شما به مشکلات شبکه فاضلاب اشاره کردید که باید بگویم شبکه فاضلاب شهر تهران ۷۵ درصد اجرایی شده و ظرف ۵ سال آینده کامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردکانیان گفت: همچنین از حق آبه پارک چیتگر سخن گفتید اما باید این را بدانید که پارک چیتگر بخشی با آب تصفیه شده شهری آبیاری می‌شود که این موضوع قابل قبول نیست.

وزیر نیرو در خصوص ایجاد دو تصفیه‌خانه در مناطق ۴ و ۲۲ هم گفت: مدل تصفیه خانه‌های منطقه ۴ و ۲۲ حتما به زودی نهایی می‌شود البته باید مساله زمین هم حل شود.

وی درخصوص گلایه خلیل آبادی به کم آبی شهرستان ری هم اشاره کرد و گفت: یک پروژه ساماندهی آب‌های سطحی برای ری در نظر داریم که به زودی این پروژه اجرا می شود تا مشکل آب ری هم حل شود.

اردکانیان گفت: البته مسؤولان شهر ری تقاضای اختصاص سه یازدهم از آب را دارند که این موضوع زیاد است یعنی بیش از آن چیزی است که ما تصور می‌کردیم در ری نیاز باشد.

وزیر نیرو ادامه داد: در موضوع دکل‌های برق شهر تهران هم همکاری خوبی با شهرداری در حال انجام است و به زودی دکل‌های بیشتری از سطح زمین جمع آوری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۹۵ سالانه ۶۵۰۰ کیلومتر فشار ضعیف از سطح زمین جمع آوری شده است و به زیر زمین رفته است و در پنج سال آینده کل این شبکه زیر زمینی خواهد شد.

اردکانیان گفت:  از سال ۹۶ تا به امروز ۹۷ درصد خدمات در بخش برق به صورت غیرحضوری انجام می شود که خودش باعث حذف ۵۰۰ هزار تردد شده است.

وزیر نیرو تصریح کرد: در عین حال بیش از ۳۰ میلیون قبض برق کاغذی هم از این پس دیگر صادر نخواهد شد که خود این امر کاهش هزینه ۴۰ میلیاردی را در بر خواهد داشت.

وی گفت: فکر می‌کنم که همه این نکاتی که از سوی اعضای مطرح شد مهم است و تاثیر‌گذار در زندگی مردم است اما باز هم به نظرم راه حل اصلی این است که ما باید پروژه‌هایی تعریف کنیم که بعد از به نتیجه رسیدن همه ارگان‌ها از آن منتفع شوند.

اردکانیان افزود: ممکن است افرادی باشند که به واسطه علم و اطلاع بالای خودشان به این نکته رسیده باشند که نمی شود کاری کرد و بروند فقط سراغ پیدا کردن یک مقصر دیگر اما وظیفه هر مسوولیت در کشور اسلامی این است که ما امید نشود و انجام وظیفه کند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: اینکه برویم سراغ یک نفر بگوییم فلان مشکل وجود دارد و آن هم به ما بگوید که من خودم بیست سال پیش این مسیر را رفتم و ثبات تذکر دادم فایده ندارد بلکه باید به سراغ حل مشکل برویم.

وی افزود: قرار نیست بنشینیم و نگاه کنیم تهران فرونشست برایش رخ بدهد بعد بگوییم ما در فلان تاریخ یک مصوبه داشتیم که موضوع فرونشست اصلا به ما ربطی هم نداشته است و تقصیر را از سر خود باز کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پارک چیتگر خلیل آبادی برق زمین شورای شهر شورای شهر تهران کاهش هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوم فروردین؛ تلخ ترین روز تصادفات نوروزی امسال / افزایش شمار جانباختگان در معابر درون شهری

سردار سید تیمور حسینی با اشاره به آمار اعلام شده از سوی سازمان پزشکی قانونی از شمار جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز ۱۴۰۳ گفت:‌ طرح نوروزی پلیس در جاده‌های کشور از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه پیدا کرد. در این مدت نیز متاسفانه ۱۰۶۵ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه به‌طور میانگین در این ۲۰ روز، روزانه حدود ۵۳ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند، گفت: این آمار در مقایسه با طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ که شمار جانباختگان ۱۱۷۵ نفر بود، ۱۱۰ نفر یا به عبارتی معادل ۹.۴ درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس راهور فراجا به تشریح آمار تفکیک شده از قربانیان حوادث رانندگی در معابر درون شهری و برون شهری نیز پرداخت گفت:‌ در طول اجرای طرح نوروزی سال ۱۴۰۲، تعداد ۹۴۲ نفر در حوادث رانندگی رخ داده در معابر برون شهری یا به عبارت بهتر در حوزه استحفاظی پلیس راه‌ها جان خود را از دست دادند که این آمار در نوروز امسال به ۸۰۷ تن رسیده و ۱۳۵ مورد کاهش داشت.

کاهش قربانیان حوادث رانندگی در جاده و افزایش قربانیان در شهرها

حسینی افزود:‌ شمار جانباختگان حوادث رانندگی در جاده‌های برون شهری در نوروز ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۱۴.۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد و این بیانگر این است که مسافران نوروزی توجه بیشتری به قوانین و مقررات رانندگی داشتند.

وی درباره شمار جانباختگان تصادفات رخ داده در معابر درون شهری در نوروز ۱۴۰۳ نیز گفت:‌ متاسفانه در نوروز امسال شمار جانباختگان در معابر درون شهری ۲۵ نفر در مقایسه با نوروز ۱۴۰۲ افزایش داشت و شمار قربانیان با افزایشی ۱۰.۷ درصدی از ۲۳۳ مورد فوتی در نوروز سال ۱۴۰۲ به ۲۵۸ مورد در نوروز امسال رسید.

رئیس پلیس راهور فراجا اضافه کرد: در مجموع می‌توان گفت که ۲۴.۲ درصد از کل جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز در تصادفات معابر درون شهری و ۷۵.۸ درصد نیز در تصادفات معابر برون شهری یا همان جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند.

اعلام روزهای دارای بیشترین تصادف مرگبار در طرح نوروزی ۱۴۰۳

حسینی همچنین درباره روزهای دارای بیشترین تصادف مرگبار در نوروز امسال نیز گفت: آمارهای پزشکی قانونی نشان می‌دهد که بیشترین مرگ‌های ناشی از تصادفات رانندگی نوروز امسال در روزهای سوم فروردین ۱۴۰۳ و ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ رخ داده است.

وی همچنین درباره جنسیت جانباختگان نیز گفت:‌ ۷۶ درصد فوتی‌های ناشی از تصادفات در نوروز امسال مرد و ۲۴ درصد هم زن بودند.

رئیس پلیس راهور فراجا تعداد مصدومان ناشی از تصادفات رانندگی در روزهای اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۳ را ۱۷ هزار و ۲۴۴ نفر  اعلام کرد و گفت: در شمار مصدومان نیز با کاهشی در حدود چهار درصد مواجه بودیم.

حسینی در پایان با تاکید بر اینکه حتی یک مورد فوتی در تصادفات رانندگی هم از نظر پلیس زیاد است و نباید رخ دهد، گفت: لازم است تمامی دستگاه‌ها به وظایف خود در این حوزه عمل کنند. ما امیدواریم که این روند کاهشی تا پایان سال و با شتاب بیشتری ادامه پیدا کند و در همین راستا نیز از تمام دستگاه‌ها و نهادها می خواهیم که به وظایف قانونی خود در این حوزه عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • سوم فروردین؛ تلخ ترین روز تصادفات نوروزی امسال / افزایش شمار جانباختگان در معابر درون شهری
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد