Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح رفع انحصار زبان انگلیسی از مراکز آموزشی، اظهار داشت: طرح رفع انحصار از آموزش زبان انگلیسی مدت ها قبل در مجلس تهیه شد.

اخبار سیاسی- وی با بیان اینکه بنده از امضا کنندگان این طرح هستم، افزود: این طرح برای حذف آموزش زبان انگلیسی نیست اما در رسانه‌ها غلط تبلیغ کردند که زبان انگلیسی از مدارس حذف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالنور در ادامه عنوان کرد: در طرح مذکور رفع انحصار از زبان انگلیسی مطرح است یعنی اکنون آموزش زبان انگلیسی اجباری و منحصراً در نظام آموزش همگانی ما وجود دارد؛ بحث ما این است که چرا باید انحصار در از زبان انگلیسی باشد.

این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی همچنین یادآور شد: یک دانش آموز ممکن است عرب و یا ترک باشد یا یکی می‌خواهد فارسی، ژاپنی یا زبان‌های دیگر را بیاموزد و تصمیم دارد برای آینده زندگی خود برنامه‌ریزی کند و علاقه دارد زبان دیگری را یاد بگیرد که در آینده به کار او بیاید ما چرا باید انحصار ایجاد کنیم که فقط زبان انگلیسی آموزش داده شود؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد:‌ یک فرد ممکن است زبان انگلیسی بخواند و شخص دیگری بخواهد زبان دیگری یاد بگیرد، کل این طرح می‌خواهد این را بگوید اما اینکه چگونه اجرا شود مورد بحث است.

وی افزود: اگر ما این طرح را امضا کردیم به معنی این نیست که همه جزئیات آن را قبول داریم، به دلیل اینکه دانش آموزان ممکن است خودش بخواهند زبان مورد نظرش را انتخاب کند، حال نحوه اجرای آن باید در کمیسیون مورد بحث قرار گیرد.

ذوالنور در ادامه تصریح کرد: اعضای کمیسیون و تمامی نمایندگان می‌توانند برای جزئیات طرح در کمیسیون اظهارنظر کنند تا طرح پخته شود؛ بنابراین امکان تغییر جزئیات آن وجود دارد و قبل از رسیدن به صحن مجلس چکش‌کاری ها و اصلاحات لازم را در کمیسیون مربوطه انجام می‌دهیم و بعد وارد صحن خواهد شد. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نماینده مردم قم شورای اسلامی کمیسیون امنیت ملی مجلس ذوالنور مدارس زبان خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

بیشتر بخوانید:

با وجود تجربه شکست‌خورده دهه 70 برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به‌دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال 76 به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یک بار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد ازاین‌رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجرا کرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده است و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده‌اند.

وی افزود: سال 76 مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به‌عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً 27 نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در 1403 زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود؟»، ابراز کرد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای‌عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به‌عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند.»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به‌دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم‌گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به‌دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227567 برچسب‌ها مدارس

دیگر خبرها

  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • ذوالنور: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند
  • رییس فدراسیون اسکی اختیاری از خودش ندارد/ مدرس خارجی تکنیک ندارد!
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • هزینه دوره TTC در سال 1403 چقدر است؟
  • خدمات خوب دانشگاه آزاد اسلامی، سبب رفع انحصار در آموزش عالی شد
  • حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس