Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@11:44:31 GMT

کشف پرونده کلاهبرداری ۴ هزار میلیاردی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۷۴۲۰

کشف پرونده کلاهبرداری ۴ هزار میلیاردی

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ محمد گنجه در تشریح این پرونده، افزود: به دنبال ارجاع یک مورد پرونده کلاهبرداری به پایگاه نهم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، پیگیری و رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: بر اساس اظهارات نماینده شاکیان، مدیرعامل و اعضای هیات رئیسه یک شرکت خصوصی که در زمینه ساخت و ساز و برج سازی فعالیت داشته، چند وقت پیش مراحل ساخت یکی از پروژه های بزرگ مسکن در شهرری که یک مجتمع مسکونی ۶۵ واحدی بوده را آغاز و با وعده واگذاری واحدها به مال باختگان، پس از جلب اعتماد و اطمینان مردم، هر واحد را به ۳ تا ۴ نفر فروخته و از ۳۵۰ شهروند تهرانی کلاهبرداری کرده و متواری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری پلیس، این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران پلیس با اقدامات اطلاعاتی طی هماهنگی با مقام قضائی، مدیرعامل کلاهبردار این شرکت را که قصد فرار از کشور از طریق مرزهای شمالی کشور داشته شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر کردند.

سرهنگ گنجه خاطرنشان کرد: متهم که فردی حدودا ۵۰ ساله است در بازجویی های پلیسی ابتدا منکر بزه انتسابی شد اما در برابر مستندات و ادله موجود به جرم تحصیل مال نامشروع به مبلغ حدود ۴ هزار میلیارد ریال از طریق کلاهبرداری و سوءاستفاده از ۳۵۰ نفر از اهالی شهرستان ری به بهانه واگذاری مسکن اعتراف کرد.

رئیس پایگاه نهم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اشاره به تمجید و تحسین دادستانی شهرستان ری و جمعی از مال باختگان در عملکرد بهنگام پلیس و دستگیری این فرد کلاهبردار متذکر شد: شهروندان قبل از هرگونه معامله ملکی حتما با استعلام کد رهگیری و تحقیقات جامع از مراکز قانونی از معتبر بودن اینگونه معاملات مطمئن شوند چرا که هوشیاری و آگاهی مردم در این مورد می تواند مانع از وقوع چنین جرائمی شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کلاهبرداری شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌کلاهبرداری میلیاردی فالگیر به بهانه درمان فرزند

آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل زراعتیان امروز، ۲ اردیبهشت‌ماه گفت: با شکایت خانمی ۴۹ ساله مبنی بر کلاهبرداری ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی یک رمال و فالگیر از وی در یکی از شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی، پیگیری پرونده در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: شاکیه در بازجویی اولیه اظهار داشت در زندگی شخصی و بیماری فرزندم دچار مشکل و ناراحتی شدم و به دنبال راهی برای از بین بردن اتفاقات بودم تا اینکه در یکی از شبکه‌های اجتماعی به یک صفحه دعانویسی و فالگیری برخوردم و ارتباط من با مدیر صفحه آغاز شد و در محیط گفت‌وگو (Direct) مشکلات عدیده زندگی شخصی خود را برای او بازگو کردم‌  و در ادامه  با درخواست و تعرفه‌های او، طی چند مرحله اقدام به واریز پول به مبلغ ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون  ریال کردم، اما بعد از گذشت چند روز، متهم دیگر جواب پیام را نمی‌داد و فهمیدم که وی کلاهبردار بوده و از احساسات و اعتماد من سوء‌استفاده کرده است.

فرمانده انتظامی کازرون ادامه داد: موضوع در رصد پلیس فتا شهرستان قرار گرفت و مامورین در تحقیقات و تجسس‌های خود توانستند هویت مدیر صفحه مذکور که یک زن ۵۵ ساله بود را شناسایی کنند.

وی افزود: موضوع به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای ارجاع و پس از هماهنگی با مرجع قضایی با فرد کلاهبردار تماس و وی نسبت به استراد وجه اقدام کرد.  

زراعتیان با بیان اینکه متهم در استان‌های غربی کشور سکونت داشته و تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد، به شهروندان توصیه کرد: رمالی، دعانویسی و فال‌گیری یک نوع مانور متقلبانه برای تحصیل مال است و بی‌گمان برخی از شهروندان برای رفع مشکلات خود به جای مراجعه به متخصصان روانشناسی و مشاوره خانوادگی، به رمال‌ها رجوع کرده که این امر پیامدهای ناگواری را به دنبال دارد و مجرمین و افراد کلاهبردار در فضای مجازی با متوصل شدن به ابزارهای خرافی و متقلبانه و سوءاستفاده از اعتقادات شهروندان به دنبال اخاذی و کسب منافع مالی بوده و شهروندان هیچگاه برای رفع مشکلات خود نباید به این گونه موارد چه در فضای مجازی و چه فضای واقعی اعتماد کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کلاهبردار میلیاردی در آبادان دستگیر شد
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • آگهی‌های دروغین اجاره ارزان خانه؛ بیعانه ندهید!
  • اطلاعیه مهم پلیس درباره طرح نور + جزئیات
  • کشف کلاهبرداری ۳۸ میلیاردی در بجنورد
  • کلاهبرداری ۳۸ میلیاردی در بجنورد
  • کلاهبرداری میلیاردی رمال در شبکه های اجتماعی
  • کلاهبرداری میلیاردی رمال به بهانه درمان فرزند در کازرون
  • کشف انبار ۱۰ میلیاردی بلور قاچاق در کهریزک
  • ‌کلاهبرداری میلیاردی فالگیر به بهانه درمان فرزند