Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@14:16:33 GMT

1.4میلیون مددجو و نیازمندفاقدشغل

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۷۹۳۴

معاون اشتغال کمیته امداد با اشاره به اینکه علاوه بر مددجویان تحت پوشش، به نیازمندان فاقد شغل نیز وام اشتغال تعلق می گیرد، گفت: در مجموع یک میلیون و ۴۰۰ هزار بیکار محروم مخاطب ما هستند. ناطقان: حجت‌الله عبدالملکی گفت: مخاطبین اصلی امداد دو گروه هستند؛ یکسری مددجویان تحت پوشش که بیش از دو میلیون نفر هستند و از این تعداد ۹۰۰ تا یک میلیون نفر مستعد بیکار فاقد شغل وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: گروه دوم شامل نیازمندانی می‌شوند که به دلیل نداشتن شغل، به صورت موردی به کمیته امداد مراجعه و درخواست وام دارند. همچنین چنانچه مددجویان شرایط لازم را داشته باشند مددکاران، آنها را به واحد اشتغال معرفی می‌کنند که این افراد حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر برآورد شده‌اند.

وی گفت: هر ساله بخشی از نیازمندان فاقد شغل به ما مراجعه می‌کنند و در مجموع یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار بیکار محروم داریم که مخاطبین اصلی کمیته امداد هستند.

معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: سال گذشته ۱۴۸ هزار فرصت شغلی ایجاد کردیم اما تنها ۳۸ هزار خانواده خودکفا و از پوشش خارج شده‌اند چرا که مابقی این افراد یا درآمدشان به حدی نرسیده که به خودکفایی برسند یا اینکه رسیده‌ بوده اما نیازمندی‌های دیگری داشتند که باید همچنان تحت پوشش باشند تا نیازهایشان برطرف شود.

وی بیان کرد: به عنوان مثال مددجویی که مسکن وی از سوی کمیته امداد تأمین شده و فرزندانش می‌توانند هزینه های زندگی را تأمین کند، این خانواده از تحت پوشش خارج و خودکفا می‌شوند.

معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی (ره)  با اشاره به اینکه اشتغال نه شرط لازم و نه کافی برای خودکفایی است، گفت: یکی از حلقه‌هایی است که به آن پرداخته می‌شود.
منبع: ایسنا برچسب ها: مددجو ، نیازمند ، فاقد شغل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مددجو نیازمند فاقد شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در گفتگو با شبکه یک سیما گفت: پیشانی تغییرات فرهنگی در جامعه ما، مباحث پیچیده‌ای نیست و به موضوعات غذا، معماری، مسکن، پوشاک مربوط می‌شود.

هم اکنون ۵/۵ درصد سبد مصرفی خانوار مربوط به پوشاک است. هدف‌گذاری کمّی سند پوشش ایرانی اسلامی است که بیش از ۳۰ درصد پوشاک مصرفی مردم متصل به ویژند‌های (برند) متعهد و متخصص بومی و ایرانی باشد. بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۱، بیشترین مصارف فرهنگی خانوار ایران که نظام فرهنگی کشور دغدغه آن را دارد به حوزه پوشاک و ملزومات مربوط به آن اختصاص داشته، زیرا پوشاک جزء نیاز‌های اساسی افراد است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



امامی افزود: چالش ما تفکیکی بوده که در طول دولت‌های مدرن در ایران بین حوزه صنعت و فرهنگ پوشاک انجام می‌دادند.

وی همچنین گفت: قاچاق عامل اصلی نبود رونق صنعت پوشاک در ایران است بطوریکه به گفته مسئولان اتحادیه نساجی و پوشاک سالانه بیش از ۵ میلیارد دلار پوشاک قاچاق وارد بازار ایران می‌شود

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دبیر شورای فرهنگ عمومی و رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور درباره تصویب سند ملی سبک ملی پوشش ایرانی - اسلامی گفت: اگر پوشاک ایرانی بپوشیم و شاخص‌های فرهنگی، دینی و اسلامی خود را در تولید، توزیع و مصرف ارتقا دهیم بسیاری از چالش‌های موجود در نظم فرهنگی به‌ویژه در نسل نوجوان را نخواهیم داشت.

امامی افزود: در «سند ملی سبک ملی پوشش ایرانی - اسلامی» به نظام پوشاک به چشم فرصت نگاه شده است هدف‌گذاری کمّی این است که بیش از ۳۰ درصد پوشاک مصرفی مردم متصل به ویژند‌های (برند) متعهد و متخصص بومی و ایرانی باشد. البته بسیاری از مصارف دیگر ما هم باید ایرانی باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور همچنین گفت: امیدواریم با «سند ملی سبک ملی پوشش ایرانی - اسلامی» که در آن مد به عنوان سبک پایداری از پوشش مورد توجه قرار گرفته است، بتوانیم این مصرف بزرگ فرهنگی کشور را ساماندهی کنیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد