Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به شعار سازمان بهزیستی در خصوص شفافیت عملکرد گفت: در حوزه شفافیت از عمل تا شعار فاصله است و پیاده سازی ساختار شفافیت با افشاگری فاصله دارد.

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در مراسم بررسی مسائل و مشکلات موسسات خیریه و سمن‌ها به مناسبت روز جهانی مبارزه با فقر با بیان اینکه فاصله بین خیران مراکز غیردولتی با مراکز دولتی خیلی زیاد است و نوعی بی اعتمادی بین آنها به چشم می‌خورد، افزود: زمانی که شرایط سخت می‌شود سختی کار را گردن هم می‌اندازیم و زمانی که با شکست روبرو می‌شویم هیچ کس مسئولیت آن را نمی‌پذیرد اما نباید فراموش کنیم که سازمان بهزیستی و مجموعه‌های حمایتی بدون حضور و عضویت سازمان یافته مردم محلی از اعراب ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه باید دست به دست هم بدهیم تا کاستی‌ها را برطرف کنیم و به این ترتیب سرمایه اجتماعی بیافرینیم، اظهار کرد: شعار شریعتمداری در وزارت تعاون در سه حوزه شفافیت، مبارزه با فساد و جوان گرایی بوده است که در خصوص جوان گرایی شاهد حضور جوانان در بخش‌های مختلف از جمله ریاست تامین اجتماعی، معاونت حقوقی، شستا، معاون تعاون و سازمان بهزیستی بوده‌ایم.

قبادی دانا با اشاره به اینکه در حوزه شفافیت از عمل تا شعار فاصله است گفت: پیاده سازی ساختار شفافیت با افشاگری متفاوت است. در این راستا استقرار دولت الکترونیک کارهای زیادی انجام داده است. برای مثال در سفرهای استانی با مواردی برخورد می‌کردند که معلولان سرپرست خانوار تنها یک مستمری دریافت می‌کردند. در صورتی که این افراد را یک به یک شناسایی کرده و به مشکلات معیشتی آنها رسیدگی می‌کردیم. باید مدت زمان زیادی را صرف برطرف کردن این مشکل می‌کردیم اما با استفاده از دولت الکترونیک توانستیم در مدت زمان کمی ۱۷۸ هزار نفر از معلولان سرپرست خانوار را شناسایی کنیم و به این ترتیب آنها برای اولین بار به حق قانونی خود رسیدند و توانستند بر اساس بعد خانوار مستمری دریافت کنند.

وی در خصوص املاک سازمان بهزیستی نیز توضیح داد: سازمان بهزیستی ۲۸۰۰ ملک دارد که بررسی تک به تک این املاک قابل انجام نبود اما با استفاده از سامانه مذکور اطلاعات این املاک را در سایت قرار دادیم و در حال حاضر تیمی نیز مشغول بررسی کاربری این املاک هستند.

قبادی دانا در خصوص برخی از تماس‌ها مربوط به مراکز نگهداری شبانه روزی از سالمندان و گزارش در خصوص برخورد نامناسب با آنها نیز گفت: با استفاده از سامانه شفافیت ابتدا تعداد مراکز شبانه روزی را مشخص کردیم و اطلاعات افراد حاضر در این مراکز ظرف یک ماه با کد ملی آنها در سامانه قرار گرفت.

وی افزود: با استفاده از سامانه شفافیت اطلاعات مربوط به ۴۷ هزار مددجو که ۳۹ هزار نفر آنها مشمول دریافت یارانه بودند نیز احصاء شد و همچنین با اتصال اطلاعات افراد متوفی نیز مشخص و از سامانه خارج شدند. همچنین ۲۶ هزار نفر از سازمان بهزیستی یارانه دریافت می‌کردند که این مبلغ ابتدا به استان، شهرستان، شهر و سپس مددجویان تخصیص پیدا می‌کرد، این در حالیست که توانستیم با استفاده از سیستم پرداخت الکترونیکی این پرداخت را به شکل مستقیم انجام دهیم. ما به دنبال مچ گیری نبوده‌ایم چرا که معتقدیم وقتی سیستمی درست کار کند در صورتیکه فردی قصد خلاف نیز داشته باشد، امکان آن فراهم نیست.

قبادی دانا در ادامه با بیان اینکه سامانه دیده بان نیز ظرف ماه‌های آینده آغاز به کار خواهد کرد، افزود: همزمان با وقوع سیل سامانه خسارات ناشی از سیل ایجاد شد که ظرف مدت یک هفته در ۲۴ استان مشخص شد کدام مددجوها در ۱۱ آیتم چه خسارت‌هایی دیده‌اند.

قبادی دانا با اشاره به اینکه برای اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان در سال گذشته ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه مورد نیاز بود گفت: مجلس برای اجرای این قانون در بودجه سال ۹۸ تنها ۱۱۰۰ میلیارد تومان مصوب کرد که کمتر از ۱۰ درصد از بودجه پیشنهادی اولیه بوده است که یک ریال از این بودجه نیز تا کنون پرداخت نشده، البته این بدان معنا نیست که دولت نخواسته این بودجه را پرداخت کند بلکه شرایط دولت شرایط سختی است. همچنین پیش بینی می‌کنیم که با تغییرات اقتصادی در حال حاضر برای اجرای این قانون به بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قانون حمایت از حقوق معلولان قبادی دانا شفافيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس

در حالی که با اصلاح بخش دوم بودجه درامدهای مالیاتی ۷۰ همت کاهش یافته به نظر میرسد در صورت تصویب طرح مجلس ۱۰۰ همت از درامدهای مالیاتی نیز با کاهش رو به رو شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی بخش دوم لایحه بودجه نشان میدهد دولت حدود 70 هزار میلیارد تومان از درامدهای مندرج در قانون بودجه را تعدیل کرده است.

این عقب نشینی 70 هزار میلیارد تومانی تحت تاثیر انتقادها از دولت در خصوص افزایش 50 درصدی مالیاتها در 1403 صورت گرفته است.

این درحالی است که مجلس شورای اسلامی نیز به تازگی یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه را تصویب کرده که در صورت تصویب نهایی حدود 100 همت از درامدهای ناشی از حذف معافیتها کاهش خواهد یافت.

ساماندهی معافیتهای مالیاتی با نقطه نظر مثبت وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه وبودجه و رئیس سازمان مالیاتی در دستورکار قرار گرفته بود که نخستین بار رئیس سازمان بورس نسبت به حکم قانون بودجه، نکات انتقادی را مطرح کرد.

بر این اساس مجموعا 170 همت از درامدهای مالیاتی بودجه 1403 کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • شفافیت در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • بهره برداری از ۶ داشبورد و سامانه در مسیر شفافیت