Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس جرایم سایبری پلیس فتا خوزستان ضمن اشاره به انواع کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی گفت: شیوه‌های گوناگون و بسیار متنوعی برای فیشینگ وجود دارد که بخش وسیعی از این نوع کلاهبرداری در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد. تاریخ انتشار: 14:58 - 28 مهر 1398 - کد خبر: ۵۶۰۳۱۸

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،ستوان یونس عیسی‌پره کارشناس جرائم سایبری پلیس فتا خوزستان در رابطه با این موضوع اظهار کرد: شخصی با مراجعه به پلیس فتا گفت: در فضای مجازی با کانال تلگرامی آشنا شدم که اقدام به فروش حساب کاربری و ربات بازی می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من نیز برای خرید ربات بازی به آن کانال مراجعه کرده و درخواست خرید کردم و ادمین کانال لینکی برای من فرستاد و گفت که فقط از طریق این لینک که به سرور متصل است می‌توان مبلغ خرید را واریز کرد.

این مقام مسئول بیان داشت: مالباخته در ادامه گفت به دلیل قیمت ناچیزی که برای ربات درنظر گرفته شده بود وسوسه شده و پس از آن با کلیک روی لینک به درگاه بانکی متصل شدم و بدون بررسی اصالت آن، مبلغ پنج هزار تومان واریز کردم که عملیات ارسال انجام نگرفت و با خطا مواجه گردید. من نیز بعد از چند بار تکرار و عدم حصول نتیجه، از خرید منصرف شدم و موضوع را تمام شده می‌دانستم تا اینکه پس از چند ساعت پیامک برداشت از حساب دریافت کردم و با مراجعه به بانک متوجه شدم که در دام فیشینگ گرفتار شده و به صورت اینترنتی حسابم خالی شده است.

کارشناس جرائم سایبری پلیس فتا در این خصوص گفت: متأسفانه این شهروند مالباخته اصول ایمنی را در هنگام خرید اینترنتی رعایت نکرده و با اعتماد بی‌جا به گردانندگان این کانال تلگرامی، مورد سرقت اطلاعات بانکی قرار گرفته است. مجرمین اغلب با سوءاستفاده از غفلت و سهل‌انگاری افراد با ایجاد صفحات و واژه‌های جذاب اقدام به تطمیع افراد به خصوص قشر نوجوان می‌کنند.

ایشان افزودند: شهروندان برای خرید اینترنتی نیاز‌های خود هیچ‌گاه نباید به کانال‌ها، گروه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی اعتماد کرده و از آن‌ها خرید کنند و برای این کار حتماً از سایت‌های معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند استفاده کنند. همچنین برای تبادلات مالی و واریز مبلغ به هیچ‌وجه از لینک‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی توسط اشخاص ارسال می‌شود استفاده نکنند.

وی ضمن اشاره به اهمیت شناخت درگاه‌های پرداخت امن افزود: شهروندان علاوه بر اینکه نباید خرید‌های خود را از شبکه‌های اجتماعی انجام دهند، لازم است توانایی شناخت درگاه‌های اصلی و جعلی را داشته باشند. بهترین و مطمئن‌ترین راه برای شناسایی درگاه‌های اصلی توجه به این نکته است که همه درگاه‌های پرداخت بانکی علاوه بر استفاده از پروتکل https، حتماً باید تحت دامنه شاپرک (shaparak.ir) باشند و آدرس درگاه‌های بانکی باید به این دامنه ختم شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس فتا میزان ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟

به گزارش قدس آنلاین؛هندوانه یک نوع میوه آبدار است که معمولاً در فصل تابستان مصرف می‌شود.

این میوه محبوب گاهی، می‌تواند نیترات داشته باشد که معمولاً به علت کودهای شیمیایی یا فرآورده‌های کشاورزی استفاده شده در کشت و پرورش آن ممکن است اتفاق بیفتد. با شناخت علائم وجود نیترات در هندوانه که در ادامه خواهیم گفت، از مصرف این هندوانه‌ها خودداری کنید تا دچار عوارض و مسمومیت‌های ناشی از آن نشوید. برای آنکه بدانید آیا هندوانه‌ای که خریداری کرده‌اید، نیترات‌دار است یا خیر، با ما همراه باشید.

تکه‌ای از گوشت هندوانه را در آب قرار دهید

برای بررسی میزان نیترات در هندوانه و جلوگیری از مسمومیت، می‌توانید یک تکه از گوشت هندوانه را در آب تمیز قرار داده و منتظر بمانید.

اگر آب تغییر رنگ داده و به رنگ صورتی تند تبدیل شود، این نشانه‌ای از وجود نیترات‌های زیاد در هندوانه است و بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

رنگ زرد پوست هندوانه نمایانگر میزان بالای نیترات است

نیتروژن یک عنصر اساسی برای رشد گیاهان است اما برخی کشاورزان در پرورش هندوانه از افزودن نیترات به زمین بیش از حد استفاده می‌کنند تا به رشد سریع‌تر هندوانه کمک کنند. این عمل می‌تواند منجر به تجمع نیترات‌های اضافی در گوشت هندوانه شود که مصرف آن می‌تواند به مسمومیت منجر شود.

به همین دلیل باید توجه داشت که زردی پوست هندوانه نشانه‌ای از افزایش نیترات است. هنگام خرید هندوانه، به رنگ داخل پوست آن نیز توجه کنید. اگر رنگ آن زرد باشد، بهتر است از خرید آن خودداری کنید. همچنین، گوشت هندوانه نباید خطوط سفید رنگ داشته باشد.

هندوانه که در وسطش حفره دارد مشکوک است

اگر هندوانه دارای حفره‌ بزرگ و عمیق در وسط آن باشد، این می‌تواند نشانه‌ای از استفاده از هورمون‌های رشد یا مانده در هندوانه باشد. هندوانه‌ای که هورمون‌های رشد دارد ممکن است مواد مضر را در خود جذب کرده باشد و مصرف آن می‌تواند به مسمومیت منجر شود. بهتر است از مصرف هندوانه‌های دارای حفره‌های بزرگ و عمیق خودداری کنید.

برای تشخیص هندوانه‌ای که ممکن است مشکل داشته باشد، باید وزن آن را مورد بررسی قرار دهید. هندوانه باید به نسبت اندازه‌اش، سنگین و سفت باشد. اگر احساس می‌کنید هندوانه خیلی سبک است یا احساس می‌کنید که دارای حجم زیادی هوا درون آن است، احتمالاً مشکلی وجود دارد. هندوانه‌ای که به خوبی رسیده است، هنگام بلند کردن بسیار سنگین خواهد بود.

سوراخ‌های هندوانه را بررسی کنید

تشکیل سوراخ‌ها در هندوانه ممکن است به دلیل ورود حشرات یا مشکلات رشد ایجاد شود. در برخی موارد، این سوراخ‌ها به عنوان نشانه از حشرات تلقی می‌شوند، اما در واقعیت ممکن است مرتبط با مقدار زیاد نیترات باشند. حتی اگر داخل هندوانه خوب باشد، وجود سوراخ می‌تواند باعث خرابی گوشت هندوانه شود. بنابراین بهتر است هندوانه‌ای که سوراخ دارد را خریداری نکنید.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • هشدار پلیس فتا در مورد پیامک‌های جعلی کالا برگ و یارانه
  • سبد غذایی رایگان به این گروه از مادران ؛ منتظر پیامک باشید
  • هشدار پلیس درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی و کالابرگ
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • (ویدیو) هشدار درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟
  • آغاز خرید حضوری با موبایل و بدون کارت بانکی | جزئیات نحوه استفاده از کهربا | ببینید
  • چگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی را افزایش دهیم؟ | شرایط خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی چیست؟