Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ابراهیم خدایی درباره حکم دیوان عدالت اداری در مورد بلامانع شدن شرکت در کنکور سراسری برای افرادی دو بار در آزمون پذیرفته شده‌اند، افزود: این حکم هنوز به سازمان سنجش آموزش کشور ابلاغ نشده است.

وی افزود: با این حال آراء هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در حکم قانون است و باید اجرا شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در این باره اینکه آیا حکم صادر شده برای سال ۹۹ اجرا می‌شود یا خیر، تاکید کرد: اینکه رأی هیأت عمومی ناظر به گذشته است یا آینده، بعد از ابلاغ این حکم به سازمان مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی شکایت از سازمان سنجش آموزش کشور با خواسته ابطال بند اول صفحه ۴ دفترچه شماره یک راهنمای ثبت‌نام شرکت در آزمون و اجازه شرکت در آزمون سال ۹۸ با وجود دو بار قبولی در سال‌های قبل، هیات عمومی دیوان عدالت اداری با نظر به اینکه قید ممنوعیت ادامه تحصیل در آزمون سراسری برای افرادی که دو بار در رشته‌های روزانه قبول شده باشند، محدودیت بلا وجه و مغایر بند (۳) اصل سوم و سی ام قانون اساسی و نیاز به اذن قانونگذار داشته و آن را ابطال کرد.

بر این اساس، ثبت‌نام افرادی که دو بار در آزمون‌های سراسری دوره‌های قبل پذیرفته شده‌اند، در کنکور سال‌های بعد بلامانع شد.

کد خبر 459623 برچسب‌ها سازمان سنجش آموزش کشور دیوان عدالت اداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان سنجش آموزش کشور دیوان عدالت اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۸۰ آزمون سراسری در سال / بودجه و مکان مشکل برگزاری آزمون‌های تماما الکترونیک + فیلم

رئیس سازمان سنجش گفت: بودجه و مکان مشکل برگزاری آزمون‌های تماما الکترونیک است. همزمان با تحولات در برگزاری آزمون، روند آزمون‌های تمام الکترونیک را هم دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست همایش تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری ۱۴۰۳ در سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران برگزار شد.

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش در این نشست گفت: در سال ۱۴۰۲ به هیچ عنوان تقلب سازمان یافته‌ای به ثمر ننشسته است و جمعیتی که تجهیزات با خودشان آورده بودند،کمتر از  ۶۰ نفر بودند.

پورعباس تاکید کرد: جمعیتی که قرار بود از طریق سامانه‌های تقلب یاب فنی ما کشف شوند، صفر بود.

 

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    
 رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به تعداد آزمون‌های سراسری برگزار شده در سال افزود: آزمون سراسری از آن مقوله‌های ملی است که بدون استثنا تمامی اقشار جامعه را با خود درگیر می‌کند.شاید تصور نمی‌کردیم که به روزی برسیم که در سال بیش از ۱۸۰ آزمون سراسری کشوری برگزار کنیم.

وی با اشاره به پرجمعیت ترین گروه آزمون درسی گفت: آزمون رشته علوم تجربی با حضور حدود ۵۵۰ هزار نفر پرجمعیت‌ترین آزمونی است که ما تاکنون برگزار کردیم.

پور عباس از آمار داوطلبان آزمون دبیری خبر داد و گفت: فکر می‌کنم آزمون بعدی دبیری ما ۱۱۰۰ هزار نفر داوطلب دارد.   رئیس سازمان سنجش ادامه داد: شبکه‌های زیرزمینی عده‌ای را اجیر می‌کنند تا سر جلسه آزمون غائب باشند‌ کافی است در یک نقطه کشور یک خدشه کوچک وارد شود، کل آزمون را تحت شعاع قرار می‌دهد.


وی بودجه و مکان را از مشکلات برگزاری آزمون تماما الکترونیک دانست و گفت: بودجه و مکان مشکل برگزاری آزمون‌های تماما الکترونیک است. همزمان با تحولات در برگزاری آزمون، روند آزمون‌های تمام الکترونیک را هم دنبال می‌کنیم. در آزمون تمام الکترونیک به‌گونه‌ای است که سوال می‌آید و پاسخش برمی‌گردد؛ یعنی ما سوال به سوال عمل خواهیم کرد.

پورعباس تصریح کرد: چالش‌های نرم‌افزاری و روش‌های پشتیبانی آن کامل شده و الان در مقوله سخت افزار آن هستیم. به دنبال آن هستیم در آزمون وسیله‌ای را به هر داوطلب بدهیم که نمونه‌های آن را شرکت‌های دانش بنیان ساخته اند.   رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمون با روش نوین خبر داد و تصریح کرد: امیدوار هستم با روش‌های نوین بتوانیم تنوع برگزاری آزمون‌ها را از حالت تشریحی تا حالت تستی هوشمند داشته باشیم. امیدواریم اولین دستگاه فوق پیشرفته برای شخصی سازی آزمون، تابستان امسال نصب شود. همزمان می‌توانیم سوال‌های تشریحی، سوال‌های تستی چندگزینه‌ای و سوال‌های تستی هم گزینی با تنوع ویژه را راه‌اندازی کنیم. دنبال این هستیم که نرم افزار‌های هوشمند تصحیح سوالات تشریحی را هم داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • رسیدگی به تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری چگونه انجام می شود؟
  • برگزاری آزمون استخدام دبیر با یک میلیون داوطلب
  • رئیس سازمان سنجش: عده‌ای اجیر می‌شوند در جلسه کنکور غایب باشند
  • هدیه رئیس سازمان سنجش به متقاضیان نوبت دوم کنکور
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • برگزاری ۱۸۰ آزمون سراسری در سال / بودجه و مکان مشکل برگزاری آزمون‌های تماما الکترونیک + فیلم
  • عیدی رئیس سازمان سنجش به متقاضیان نوبت دوم کنکور چه بود؟
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور ابلاغ می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • حل اختلافات قبل از ارجاع به دیوان عدالت اداری ضروری است