Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، ارسلان غمگین که صبح امروز (یکشنبه، 28 مهرماه) برای پیگیری مشکلات کارگران هفت تپه به این مجتمع سفر کرده بود، گفت: از صبح فردا یک هیات سه نفره حل اختلاف متشکل از کارشناسان اداره کار در واحد اداری مجتمع هفت تپه مستقر می‌شود و کارگران این مجتمع می‌توانند از این تاریخ به بعد مشکلات صنفی خودرا مستقیما با این هیات در میان بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به وضعیت کارگران هفت تپه گفت: کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه مطالباتی دارند که بخشی از این مطالبات صنفی است وبخش دیگری از ان که غیر صنفی وحقوقی  است وهیات های تشخیص وحل اختلاف امکان پی گیری مطالبات صنفی کرا خواهند داشت در عین حال مطالبات غیر صنفی وحقوقی از عهده مسئولیت  انهاخارج است.

به گفته وی؛ در مجموعه‌ای که ۴ هزار کارگر در حال کار هستند ممکن است اشکالاتی هم وجود داشته باشد که باید از مجاری قانونی مطرح، پیگیری و حل شود.

غمگین افزود: مطالبات کارگران هفت تپه عقبه دارد که بنده با جناب آقای یاوری (معاونت اشتغال وزارت کار) در سفر به هفت تپه پذیرش این مسئولیت را آغاز کردم.

او افزود: در حال حاضر کارگران نیشکر هفت تپه حقوق معوقه‌ای طلبکار نیستند. طبق عرف جاری کارگران مجتمع هفت تپه پانزدهم هر ماه حقوق دریافت می‌کنند و هم اکنون مشکلی در زمینه پرداخت حقوق  ندارند.

غمگین با بیان اینکه کارفرمای هقت تپه با اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در حال حاضر حدود ۱۸ میلیارد تومان منابع مالی صرف پرداخت حقوق کارگران می‌کند، افزود: پیش از این حدود ۹ میلیارد تومان منابع مالی برای پرداخت حقوق کارگران لازم بود که با اجرای این طرح تقریبا دو برابر شده است.

مدیرکل کار استان خوزستان در ادامه با بیان اینکه کارگران هفت تپه مطالبات متعددی دارند که بخشی از آنها قابل رسیدگی است، افزود: با استقرار هیات سه نفره سعی در حل مشکلات کارگران هفت تپه در محل کارشان داریم و اگر از این طریق مشکلاتشان مرتفع نشد با شکایت از طریق مراجع قانونی دیگر قابل رسیدگی است.

او با بیان اینکه باید اعتمادسازی در بین کارگران هفت تپه صورت بگیرد، افزود: متاسفانه در حال حاضر اعتماد بین کارگر و کارفرما در مجتمع هفت تپه کم شده است.

مدیرکل کار استان خوزستان همچنین در ارتباط با بازگشت به کار سه نفر از کارگران هفت تپه تصریح کرد: کارفرما این کارگران را طبق ماده ۲۱ قانون کار با اتمام قرارداد کار بیکار کرده است اما این کارگران موضوعات حاشیه‌ای  دیگری دارند که کارفرما متقاعد به بازگشت به کار آنها نمی‌شود با این حال تمام تلاش خود را برای بازگشت به کار این سه کارگر انجام خواهیم داد.

غمگین با اشاره به تجمعات  اخیرکارگران هفت تپه افزود: تجمع به تولید آسیب می‌رساند و تا تولید نباشد امکان پرداخت حقوق هم وجود ندارد.

او در خاتمه در ارتباط با  معوقات بیمه‌ای کارگران هفت تپه تصریح کرد: پرداخت بیمه تامین اجتماعی کارگران هفت تپه  چند ماهی است با تاخیر مواجه شده که آنهم با مساعدت استاندار و اداره تامین اجتماعی موقتا مرتفع شد و کارگران هفت تپه از فردا امکان تمدید و تعویض دفترچه‌های درمانی خود را خواهند داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۹۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۲۵۰ نیروی راهداری در جاده‌های هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان گفت: اکنون ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین نیز در جاده‌های هرمزگان مستقر است.

عباس شرفی افزود: با توجه به شدت بارندگی در استان هماهنگی‌های لازم اندیشیده و راهدارخانه‌ها برای کمک به مسافران تجهیز شده است.

وی گفت: هم اکنون محور فرعی جاسک به جکدان کیلومتر ۴۵ رودخانه شریفی یک، و بندرخمیر به بندرلنگه کیلومتر ۱۵ (آبنمای کنخ) بعلت طغیان رودخانه فصلی تا اطلاع بعدی بسته است و رانندگان وسایل نقلیه سبک تا بازگشایی مسیر می‌توانند از جاده جایگزین بندرخمیر - دژگان به بندرلنگه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: مسدود شدن دو محور در شرق هرمزگان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان افزود: جاده جکدان به جاسک کیلومتر۲۳ بعلت طغیان رودخانه فصلی دازکان و جاده بشاگرد به قلعه گنج کیلومتر ۲۰ آبنمای گوهران هم بسته است.

شرفی گفت: باتوجه به شرایط آب و هوایی شهروندان قبل از رفت و آمد در جاده‌ها از طریق تماس با سامانه پاسخگویی شبانه روزی ۱۴۱ از آخرین وضعیت ترافیکی، جوی، راه‌ها و محور‌های مواصلاتی آگاه شوند.

دیگر خبرها

  • رانندگان آژانس شاغل در شهرداری بیمه تکمیلی شوند
  • مشکلات مردم دستجرد بررسی شد
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • بررسی مشکلات و مسائل مردم دستجرد با حضور منتخبان مجلس
  • حقوق ناجیان غریق سواحل دریایی کشور چهار برابر افزایش یافت
  • فرایند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سیستان‌ و بلوچستان آغاز شد
  • ارزان ترین بیمه شخص ثالث اتوبوس و مینی بوس در سال 1403 چند؟
  • استقرار ۲۵۰ نیروی راهداری در جاده‌های هرمزگان
  • حقوق ۱۴۰۳ بدون تغییر / حق مسکن کارگران افزایش نیافت
  • ۱۶۰۲ واحد مسکونی ‌به‌ مددجویان کمیته امداد خوزستان واگذار شد