Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا طی مذاکرات اخیر با کره شمالی که در استکهلم—پایتخت سوئد—برگزار شد، در ازای توقف فعالیت‌های هسته‌ای پیونگ یانگ، برنامه‌ای طولانی مدت برای کمک به توسعه نواحی ساحلی و ایجاد منطقه توریستی کره شمالی پیشنهاد داد که با واکنش تند و ترک جلسه از سوی نمایندگان کره شمالی مواجه شد.

روزنامه هانکوک ایلبو چاپ کره جنوبی به نقل از یکی از مقامات این کشور که نخواست نامش فاش شود نوشت: مذاکره کنندگان آمریکا در ازای لغو فعالیت‌های هسته‌ای پیونگ یانگ طرحی را برای کمک به توسعه منطقه توریستی کالما در کره شمالی پیشنهاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نمایندگان کره شمالی بدون آنکه به این پیشنهاد پاسخ دهند جلسه را ترک کردند. کیم میونگ گیل، مذاکره کننده ارشد کره شمالی که از نگاه آمریکایی‌ها بسیار انعطالف ناپذیر است پس از دریافت این پیشنهاد به شدت از آمریکایی‌ها به دلیل پایبندی به نگرش قدیمی خود در امور هسته‌ای کره شمالی، انتقاد کرد.

به گفته کارشناسان، اولویت کره شمالی در این مذاکرات لغو یا تخفیف تحریم‌های آمریکا و سازمان ملل است. این در حالی است که پیشنهاد آمریکایی‌ها به جای لغو تحریم‌ها علیه پیونگ یانگ، پیشبرد صنعت گردشگری کره شمالی از طریق توسعه سواحل و ایجاد منطقه توریستی آن است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار‌ها اعلام کرده که آینده روشن کره شمالی در ازای توقف فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی است. او که خود یکی از دلالان عرصه املاک و مستغلات بوده بار‌ها به توسعه منطقه وونسان کالما در کره شمالی اشاره کرده است. او مدعی است که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به جای تاسیس زرادخانه هسته ای، از طریق توسعه سواحل برای گردشگری، باعث رشد اقتصادی کشورش می‌شود.

ترامپ همچنین در نشست سنگاپور به پتانسیل بالای منطقه کلما و تاثیر آن برای رشد اقتصادی کره شمالی اشاره کرده بود. این در حالی است که طبق تصاویر ارسال شده پایگاه «نورث ۳۸» کره شمالی با سرعت بالایی تفرجگاه کلما را توسعه داده تا برای سالگرد تولد بنیانگذار جمهوری خلق کره کیم ایل سونگ – پدربزرگ رهبر کره شمالی-- آماده و افتتاح شود.

این تفرجگاه مجتمعی عظیم با هتل‌های بزرگ، مجموعه‌های ورزشی و تفریحی است. با این حال، پیشنهاد آمریکایی‌ها برای کمک به توسعه مناطق ساحلی و گردشگری کره شمالی هیچگاه قابل مقایسه با قدرت هسته‌ای پیونگ یانگ نیست.

به باور کارشناسان، پیشنهاد توقف برنامه‌های هسته‌ای کره شمالی در ازای کمک به توسعه سواحل آن برای گردشگران مانند دادن اجازه ورود به آمریکا و نابودی تلاش جد و پدر کیم جونگ اون برای هسته‌ای شدن این کشور است. رهبر کره شمالی نیز به درستی وعده کوچک و پیش پا افتاده آمریکا در ازای لغو فعالیت‌های هسته‌ای را درک کرده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آمریکا کره شمالی سوئد منطقه توریستی گردشگری ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ایران از اسرائیل خواسته بود که در ازای توقف حمله به غزه، به سرزمین های اشغالی حمله نکند؟

به گزارش همشهری آنلاین، عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی سیاست خارجی و معاون سابق وزارت خارجه، در یک نشست مجازی در اسپیس ایکس گفت: در حال حاضر و پس از فروکش کردن تنش ایران و اسراییل، پس از حمله به کنسولگری، زمان استفاده از ابزار سیاسی و دیپلماسی و به تعبیری موشک های دیپلماتیک برای تثبیت قدرت ایران است.

وی افزود: مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه های قدرت صورت نمی گیرد و به جایی هم نمیرسیم.

عراقچی گفت: باید پس از زدن ضربه نظامی وارد میدان سیاسی و امتیازگیری می شدیم و الان وقت ورود به میدان سیاسی و دیپلماسی است.

وی در پاسخ به سوالی در این باره که آیا پس از حمله اسراییل به کنسولگری، ایران، صرفنظر کردن از تقابل را به توقف حمله به غزه کرده بود، خاطرنشان کرد: از پشت صحنه خبر ندارم و اطلاعات من فقط رسانه ای است. اما درخواستی از طرف ایران قطعا وجود نداشته که توقف حمله به غزه در مقابل عدم حمله ما اتفاق بیفتد. این حرف ها بخشی از همان جنگ های روانی و رسانه ای است که آنان انجام دادند تا مانع حمله ایران شوند که موفق نشدند.

معاون سابق وزارت خارجه افزود: باز هم تاکید می کنم، مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه های قدرت صورت نمی گیرد و به جایی هم نمیرسیم.

عراقچی در بخشی دیگر از اظهارات خود گفت: احتمال حمله به رفح در غزه، هنوز زیاد است و منتفی نشده ولی اسراییل را نمی تواند از این بن بست نجات دهد. درگیری با ایران اسرائیل را به مراتب ضعیف تر کرده است.

عراقچی همچنین می گوید: پس از کاهش تنش فعلی، باید با افزایش تحرکات دیپلماتیک اجازه ندهیم که فشار و هزینه به کشور وارد شود.

وی در همین رابطه افزود: باید سیاست ها و راهبردهای همسایگی با کشورهای همسایه را تقویت و به‌روز کنیم. نباید اجازه داد ایران را به خطری برای کشورهای قلمداد کنند.

دبیرشورای راهبردی سیاست خارجی گفت: پس از تحولات اخیر، قدرت ایران به حدی افزایش یافته که فراتر از منطقه رفته است.

عراقچی خاطرنشان کرد که گاهی در گذشته به موقع از فرصت های پیش آمده استفاده نشد و آن فرصت ها تبدیل به تهدید شدند. برعکس گاهی حتی تهدیدها با مدیریت درست به فرصت تبدیل شده اند مثل حمله به سفارت ایران در دمشق که به فرصت بزرگی برای ایران مبدل شد. الان باید از این فرصت به دست آمده بهترین و بیشترین استفاده را کرد.

کد خبر 846500 برچسب‌ها ایران و اسرائیل سيد عباس عراقچي خبر ویژه

دیگر خبرها

  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • آیا ایران از اسرائیل خواسته بود که در ازای توقف حمله به غزه، به سرزمین های اشغالی حمله نکند؟