Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهره‌گیری از تجارب جهانی و درس‌آموخته‌های اجرای اسناد پیشین کشور و با استفاده از روش‌های نوین و روزآمد، اجرا و پایش سیاست‌ها و برنامه‌های رایج توسعه، الزامات، بایسته‌ها و دشواری‌های پیاده‌سازی الگو بررسی خواهد شد و راهکارهای تبدیل الگو به گفتمان و عزم ملی و مشارکت همگانی در فرآیند تحقق و نظام پایش و نظارت بر حسن اجرای آن مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، اکنون که الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهره‌گیری از پیشنهادهای مراجع رسمی جمهوری اسلامی و نخبگان و صاحب‌نظران جامعه در مراحل نهایی ارتقا و تکمیل قرار دارد، تحقق آن از طریق تحول عمیق و گسترده اجتماعی و اجرای آن با تصمیم و اراده نظام جمهوری اسلامی مهم‌ترین دل‌نگرانی علاقه‌مندان پیشرفت کشور و منتقدان الگوی پیشرفت است.

تحقق موفق الگو مستلزم فراهم شدن زمینه‌های اجتماعی مناسب در بخش‌های مختلف و مشارکت فراگیر و امیدوارانه مردمی است. هم‌چنین با توجه به عدم اجرای مطلوب اسناد برنامه‌ای کشور، ضمانت‌های حقوقی و اراده حاکمیتی برای اجرای الگو ضروری است. از این‌رو این دو موضوع که پیوندی وثیق با هم دارند، به‌منزله مبرم‌ترین بحث علمی و راهبردی فراروی جریان پیشرفت کشور قرار دارد.

نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با موضوع «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه‌های تحقق و ضمانت‌های اجرا» در روزهای ۲۱ و ۲۲ خردادماه ۱۳۹۹ با مشارکت دانشگاه تهران در سالن همایش‌های کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

از محورهای نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در بخش گفتمان تجارب ملی و جهانی در گفتمان‌سازی اسناد و برنامه‌های توسعه، رویکردها و روش‌های نوین و روزآمد گفتمان‌سازی اسناد و برنامه‌های توسعه کشورها، بایسته‌ها و الزامات تبدیل الگوی پیشرفت به گفتمان ملی، موانع و چالش‌های گفتمان‌سازی الگوی پیشرفت در جامعه و نظام انگیزشی مطلوب برای اجرای الگوی پیشرفت است.

ارزیابی و آسیب‌شناسی تجارب ملی در اجرای اسناد و سیاست‌های کلان کشور، تبیین تجارب موفق کشورها در اجرای سیاست‌های کلان و چشم‌اندازهای توسعه‏، نظام مطلوب تقسیم کار ملی برای اجرای الگوی پیشرفت، نظام مشارکت مردمی در اجرای الگوی پیشرفت، الزامات و بایسته‌های اجرای الگوی پیشرفت و موانع و دشواری‌های اجرای الگوی پیشرفت از محورهای این کنفرانس در بخش اجراست.

در بخش پایش هم می‌توان به محورهای تجارب ملی و جهانی در پایش اسناد و برنامه‌های توسعه، راهبردها و روش‌های نوین و روزآمد پایش برنامه‌های توسعه، نظام پایش و نظارت بر حسن اجرای الگوی پیشرفت و ظرفیت‌سنجی ساختارهای نظارتی موجود کشور در نظام پایش الگوی پیشرفت اشاره کرد.

دکتر «هادی اکبرزاده»، دبیر کنفرانس و استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر سید«حسین ابطحی»، استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر «گودرز افتخار جهرمی» استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر «غلامعلی افروز» استاد دانشگاه تهران، دکتر «نعمت‌الله اکبری»، استاد دانشگاه اصفهان، دکتر «محمدجواد ایروانی»، استاد دانشگاه تهران و ... شماری از اعضای کمیته علمی نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هستند.

بر اساس اعلام دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، شرایط ثبت‌نام و مشارکت در کنفرانس در وبگاه conference.olgou.ir درج و آخرین مهلت دریافت مقالات ۳۰ دی‌ماه ۱۳۹۸ تعیین شده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الگوي اسلامي ايراني پيشرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری

تین نیوز

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جاری خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه های پایش آب، هوا و خاک گفت: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلان شهرها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

حشمتی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان های ذیربط تهیه خواهد شد.

وی با تشریح اقدامات سیاست گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یادآور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیات وزیران و نیز خط مشی های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی های مذکور، بهینه سازی روش های استفاده از آب های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص های کمی و کیفی و استانداردهای مرتبط باید صورت گیرد.

حشمتی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحدها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامترهای مشمولیت واحدها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین ۵ گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهادهای متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، افزود: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت های پیش رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می شود، گفت: رسیدگی به ١٠ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • اجرای یادمان شهدای زمین فوتبال چوار با معماری ایرانی اسلامی
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • «سیر تحول هنرهای قرآنی بعد از پیروزی انقلاب» بررسی می‌شود
  • لزوم افزایش ارتباط فعال دانشگاه با جوامع و نهادهای مردمی
  • نظام راهبری و پایش تحول‌آفرین در دستگاه قضایی
  • اصلاح الگوی کشت تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی