Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حتی اگر خیلی اهل فیلم و انیمیشن هم نباشید، باز «زوتوپیا» را دیده‌اید، همان انیمیشن خوش رنگ و لعابی که شهر حیوانات را به تصویر می‌کشد و ماجراهای یک پلیس خرگوش و روباه کلاهبردار را تعریف می‌کند. اما در آن انیمیشن کاراکترهای دیگری هم بودند که دل تماشاگرها را با خودشان بردند، از مهم‌ترین‌هایشان همان کارمندهای اداره شهرداری بودند که آنقدر آهسته کار می‌کردند که هم اعصابمان را خرد کرده بودند هم از آن لذت می‌بردیم! آن‌ها «تنبل» بودند! همین حیوان‌های تقریبا عظیم‌الجثه که بیشتر در جنگل‌های آفریقا پیدا می‌شوند و آنقدر آهسته و آرام حرکت می‌کنند که نامشان هم «تنبل» شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک روز کاملا جهانی!

«تنبل‌ها» روز جهانی دارند، تنبل‌هایی که گونه‌های دو و سه‌انگشتی دارند، چند میلیون سال قبل چندان محبوب نبودند، آن‌ها جثه‌های بزرگی داشتند و دست‌کم ۳۵ گونه مختلف در حیات‌وحش ازشان می‌توانستیم پیدا کنیم. رقمی که امروزه به ۶ گونه رسیده است. آن‌ها در گذشته علاوه بر روی درختان، روی زمین و در آب هم زندگی می‌کردند، اما زیست آن‌ها به مرور تنها به درخت محدود می‌شود.

تنبل‌ها بسیار کند هستند و درنتیجه همین حرکت‌های بسیار آهسته، موهای بدن آن‌ها زیستگاه مناسبی برای برخی حیوانات دیگر است؛ گونه‌ای جلبک سبز وجود دارد که روی همه موجودات زنده ساکن رشد می‌کند که به نظر می‌رسد بدن تنبل‌ها هم جایگاهی خوبی برای آن‌هاست، این جلبک‌های سبز برای تنبل‌ها هم مفید هستند و باعث استتار آن‌ها در میان برگ درختان می‌شوند. البته اگر فکر کردید فقط همین جلبک‌ها هستند که در میان خزه‌های این موجودات آرام پیدا می‌کند، در اشتباهید! باکتری، پروانه، سوسک و برخی حشرات دیگر را می‌توانید پیدا کنید که به شیوه‌ای مسالمت آمیز زندگی می‌کنند. همچنین نوعی قارچ در میان خزه‌های این موجودات همیشه خسته وجود دارد که اتفاقا با برخی انگل‌های کشنده مبارزه می‌کند.

این شناگرهای ماهر

احتمالا اگر هرکدام از یک روزی یک جایی تنبلی را داخل آب ببینیم، حس نوع دوستی‌مان گل می‌کند و او را از آب بیرون می‌کشیم! اما این‌طور نیست، تنبل‌ها از نسل‌های قدیم خودشان شناگرهای ماهری بودند و هنوز هم وقتی در آب می‌افتند، با نگه داشتن نفس به خوبی شنا می‌کنند. بنابراین اگر روزی جایی تنبلی را در آب دیدید، او را به حال خود رها کنید!

غذای هفتگی!

غذای آن‌های برگ درخت است، اما معمولا هفتگی غذا می‌خورند و خیلی بابت این کار به خودشان زحمت نمی‌دهند، از طرفی همان‌قدر که حرکات کلی بدنشان آرام است، اندام‌های داخلی هم کند هستند، پس روند هضم غذا هم آرام اتفاق می‌افتد و دیر به دیر گرسنه می‌شوند.

 

مادر و فرزند ۹ ماه در کنار هم!

تنبل‌ها برای به دنیا آوردن بچه‌های‌شان کاری نمی‌کنند، همان‌جا روی شاخه درخت هستند و بعد از اینکه نوزادشان به دنیا آمد، به طور غریضی خودش را به مادر می‌چسباند، این نوزاد تا ۹ ماه خودش را با پنجه‌های پرقدرتی که دارد، متصل به مادرش نگه می‌دارد و بعد از آن مستقل می‌شود.

گونه‌هایی در حال انقراض

با همه این اوصاف این موجودات عجیب و خسته و متفاوت در حال انقراض هستند و به نظر می‌رسد بیشتر از یک روز جهانی به توجه و کمک انسان‌ها نیاز دارند!

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: روز تنبل زوتوپیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبله یک تهید برای جهان؟

بر اساس داده‌های این گزارش، آبله ممکن است از راه‌های مختلف به جامعه جهانی بازگردد و شیوع یابد. این گزارش همچنین بیان می‌کند آماده‌سازی در برابر بازگشت آبله و به منظور جلوگیری از گسترش سایر بیماری‌های ناشی از ویروس‌ها در یک خانواده مانند ویروس ام پاکس (آبله میمونی) که در سال ۲۰۲۲ شیوع جهانی پیدا کرد و همچنان نیز یک نگرانی بهداشتی است، کلیدی است.

به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان، واکسن‌ها و دارو‌های آبله نیز اثربخشی و پتانسیل‌هایی را برای پیشگیری و درمان آبله میمونی و سایر ویروس‌ها در خانواده ویروس آبله دارند و این نیز به نوبه خود دلیل مهم دیگری است که ما باید به تحقیق در مورد ویروس‌های آبله ادامه دهیم و اقدامات متقابل پزشکی از جمله راه‌های تشخیص و واکسن‌ها را توسعه دهیم.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، حتی یک مورد شیوع آبله یک مسئله جهانی بزرگ خواهد بود، بنابراین ما باید هوشیار باشیم. دانشمندان و متخصصان پزشکی همچنین باید بدانند که علائم آبله بسیار شبیه به بیماری‌هایی مانند آبله میمونی است که اخیراً شایع شده است. اگر شیوع آبله وجود داشته باشد، باید سریعاً آن را تشخیص دهیم.

آخرین نمونه طبیعی ویروس آبله در اکتبر ۱۹۷۷ تشخیص داده شد و سازمان جهانی بهداشت ریشه‌کن کردن بیماری را با انجام عمل پیشگیری آبله‌کوبی «از سطح زمین» در ۱۹۸۰ تأیید و آن را به تنها بیماری انسانی ریشه کن شده تبدیل کرد.

دیگر خبرها

  • ۱۲ کشور‌ امن جهان در صورت شروع جنگ جهانی سوم
  • اپل دیگر بزرگترین سازنده گوشی جهان نیست
  • رکورد ۳۸ساله پرتاب دیسک جهان، شکست
  • جزئیات قطعه «مست عشق» علیرضا قربانی اعلام شد/ تو مرا جان و جهانی
  • شکست نوشاد عالمیان مقابل نفر ۱۷ رنکینگ جهان در جام‌جهانی
  • نمایشگاهی بزرگ برای خالق مجسمه‌های خال‌دار
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • گران ترین فوتبالیست پیر جهان را بشناسید
  • معرفی تنگه های مهم جهان در حمل و نقل بین المللی
  • ۲۰ کشوری که بیشترین نیروی کار جهان را دارند