Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش روابط عمومی دانشگاه، عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم اعطای احکام روسای این پژوهشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی و هسته‌های پژوهشی گفت: این مراکز باید در حوزه پژوهش‌های تقاضامحور فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه همه ما باید از این مراکز حمایت کنیم، تشریح کرد: این مراکز از بودجه دولتی استفاده نخواهند کرد بلکه به نوعی خودگردان اداره می‌شوند و مسئولان این مراکز باید در زمینه طرح‌های بین مراکزی فعال‌تر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود دانشگاه در زمینه فعالیت‌های این مراکز و ارتباط گیری و ارتباط‌دهی با سازمان‌های مختلف بهره بگیریم.
دکتر ابوالفضل بضاعت‌پور ،معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: آیین‌نامه این واحدهای تحقیقاتی و پژوهشی تنظیم و به تصویب هیات امنای دانشگاه رسیده و باید فعالیت در چارچوب این آیین‌نامه باشد.

وی افزود: روسای این واحدها را به ادارات و دستگاه‌های دولتی و عمومی معرفی می‌کنیم تا بتوانند در صورت نیاز همکاری داشته باشند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: فعالیت‌های این واحدها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و باید واحدها در حوزه‌های مرتبط فعالیت های لازم را داشته باشند.

در این مراسم دکتر مهرداد محرم‌زاده به عنوان رئیس مرکز تحقیقات سلامت‌گستر، دکتر حسین شایقی به عنوان رئیس مرکز تحقیقات مدیریت انرژی، دکتر اکبر صفرزاده به عنوان رئیس پژوهشکده مهندسی آب و آب‌های معدنی، دکتر علی رسول‌زاده به عنوان رئیس پژوهشکده مدیریت آب، دکتر اصغر عبادی به عنوان رئیس پژوهشکده سلامت و امنیت تولیدات کشاورزی، دکتر نورالدین حسین‌پور آزاد به عنوان رئیس مرکز پژوهشی زیست فناوری گیاهان دارویی، دکتر فرهاد ستاری به عنوان رئیس هسته پژوهشی علوم و فناوری نانو، دکتر وحید جهانگیری به عنوان رئیس هسته پژوهشی مقاوم‌سازی و بهینه‌سازی ابنیه و زیرساخت‌ها، دکتر عزت‌الله عسگری‌ارده به عنوان رئیس هسته پژوهشی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، دکتر علی روشنیان فرد به عنوان رئیس هسته پژوهشی کشاورزی دقیق، دکتر امیرحسین افکاری به عنوان رئیس هسته پژوهشی کاربرد فناوری‌های نوین در زنجیره پس از برداشت محصولات کشاورزی و مواد غذایی، دکتر نعمت هدایت به عنوان رئیس هسته پژوهشی تنوع زیستی و بیوتکنولوژی امیکس، دکتر محمد احمدی به عنوان رئیس هسته پژوهشی بازیافت و مدیریت کاربرد پسماند مواد لیگنوسلولزی، دکتر ترحم مصری به عنوان رئیس هسته پژوهشی مدیریت انرژی در صنایع زیستی و دکتر صیاد اصغری به عنوان رئیس هسته پژوهشی مطالعات اکوتوریسم معرفی شدند.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی اردبیل طرح پژوهشی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) رئیسی در کراچی دکتر شد

رئیس دانشگاه کراچی در مراسمی با حضور جمعی از مقامات ایالت سند، نمایندگان مجلس ایالتی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه، مدرک دکتری افتخاری این دانشگاه را به رئیس‌جمهور اعطا کرد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که بعدازظهر سه‌شنبه به وقت محلی در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان به شهر کراچی مرکز ایالت سند سفر کرده است، در حضور «محمدکامران خان تسوری» استاندار و «سید مراد علیشاه» سروزیر ایالت پنجاب، جمعی از نمایندگان مجلس ایالتی و مقامات محلی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه کراچی، مدرک دکتری افتخاری این دانشگاه را از پروفسور «خالد عراقی» رئیس این دانشگاه دریافت کرد.

پروفسور عراقی در این مراسم تصریح کرد: این مدرک دکتری افتخاری نظر به سوابق تحصیلی و مدارج علمی رئیس جمهور در زمینه فقه و حقوق و نیز سابقه فعالیت طولانی آیت‌الله رئیسی در حوزه قضایی به ایشان اعطا می‌شود.

دانشگاه کراچی به عنوان بزرگترین دانشگاه پاکستان قدمتی ۷۳ ساله دارد و یکی از مهمترین و معتبرترین دانشگاه‌های منطقه است که دانشجویان ایرانی زیادی نیز در آن مشغول تحصیل هستند.

رئیس‌جمهور روز دوشنبه سوم اردیبهشت به دعوت رسمی همتای پاکستانی خود و در صدر هیاتی عالی‌رتبه از مقامات اقتصادی و سیاسی به پاکستان سفر کرد.

رئیس جمهور در این سفر پس از استقبال رسمی با نخست وزیر، رئیس‌جمهور، رئیس مجلس و سنا و همچنین فرمانده ارتش و استاندار پنجاب پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

سفر به لاهور و کراچی از دیگر برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در ادامه سفر خود به پاکستان است.

سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد
  • موزه‌ها روایتگر هویتی ملت‌ها هستند
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • (تصاویر) رئیسی در کراچی دکتر شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد