Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی فکری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عصر روز یکشنبه یک دستگاه اتوبوس مسافربری مربوط به استان کردستان که مسافران را از مهران به تهران منتقل کرده و پس از آن به مهران باز می گشته است در ورودی همدان واژگون شد.

وی با بیان اینکه این اتوبوس خوشبختانه مسافر نداشته است، گفت: سطح جاده های استان همدان به دلیل بارش باران لغزنده است و از آنجا که این اتوبوس سرعت مطمئنه نداشته از جاده خارج شده و در ورودی همدان واژگون شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان عنوان کرد: این تصادف ۳ مصدوم داشته که حال عمومی آنها چندان نامساعد نیست.

کد خبر 4751621

منبع: مهر

کلیدواژه: سانحه تصادف فرماندهی انتظامی همدان علی فکری اربعین 98 اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام زائران اربعین بوشهر قزوین گرگان شیراز شهرکرد موکب رادیو اربعین مرز شلمچه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲ برابری حجم طرح‌های راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای یزد

ایسنا/یزد مدیر کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان یزد اعلام کرد: در حالی میزان قراردادهای این مجموعه در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بوده که این رقم در پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ به حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

«محمد رستگاری» به همراه معاونین این اداره کل در دیدار با آیت‌الله «محمدرضا ناصری» نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه یزد، ضمن ارائه گزارش مختصری از اقدامات راهداری طی دو سال گذشته، اظهار کرد: در سال‌های اخیر مجموعه راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای تلاش‌های گسترده‌ای را در حوزه ایجاد راه‌های روستایی، حفظ زیرساخت‌های راه، اصلاح رویه راه‌ها، حمل‌ و نقل کالا و مسافر به کار گرفته است تا بهترین خدمات را به مردم ارائه کند.

وی افزود: بخشی از این تلاش‌ها را می‌توان در حجم قراردادهای منعقد شده جهت انجام طرح‌های متعدد مشاهده کرد که در سال ۱۴۰۰ میزان ریالی این قراردادها ۲۰۰ میلیارد تومان بوده ولی با افزایش حدود ۱۲ برابری در سال ۱۴۰۲ به ۲۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

رستگاری با بیان این که پیگیری‌های متعددی جهت جذب اعتبارات ملی از کانال‌های مختلف صورت گرفته است، ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۸ هزار تن آسفالت در شبکه جاده‌ای استان پخش شد که این عدد با افزایش ۱۰ برابری در سال ۱۴۰۲ به ۳۰۴ هزار تن رسید.

وی همچنین به افزایش میزان خط‌کشی‌های انجام شده در بازه زمانی فوق از یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر به شش هزار کیلومتر اشاره کرد و گفت: در حوزه حمل‌ و نقل مسافر که به صورت مستقیم با مردم ارتباط دارد علاوه بر مشکلات مربوط به ضعف ناوگان و کمبود آن، عدم‌ کفایت نیروی انسانی بسیار واضح احساس می‌شود تا جایی که کل مجموعه حمل‌ و نقل مسافر استان باید تنها با دو نفر نیرو مدیریت و نظارت شود.

مدیر کل راهداری استان به اقدامات انجام شده در حوزه مناسب‌سازی نرخ حمل‌ و نقل مسافر نیز اشاره و اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳ مناسب‌سازی قیمت با هدف افزایش کیفیت خدمات ناوگان حمل‌ و نقل در دستور کار قرار دارد که با این برنامه انشاالله خدمات ارائه شده در ناوگان مسافربری، موجبات رضایت مردم را فراهم کند.

رستگاری در ادامه موضوع رفع نقاط حادثه‌خیز را مطرح کرد و افزود: بر اساس پایش های انجام شده تا پایان سال ۱۴۰۱ طی دو مرحله پایش حدود ۱۷۰ نقطه پرحادثه در استان شناخته شده بود که با تلاش راهداران، این تعداد به ۱۵ مورد کاهش یافته و موارد باقی‌مانده نیز در حال تکمیل جهت اصلاح است.

وی در ادامه به سیر کاهشی تصادفات در طرح نوروزی اشاره کرد و گفت: عمده تصادفات ناشی از عوامل انسانی از جمله سرعت غیرمجاز، خواب‌آلودگی و بی‌احتیاطی کاربران است که از ائمه جمعه و جماعات درخواست می‌شود جهت اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم در این زمینه با مجموعه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همکاری ویژه داشته باشند تا در آینده بتوانیم آمار تلفات و حوادث جاده‌ای را به حداقل ممکن برسانیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی راهداری یزد، آیت‌الله ناصری نماینده ولی‌فقیه در استان نیز در ادامه به کمبودهای موجود در حوزه حمل‌ونقل کالا و مسافر اشاره کرد و گفت: با گسترش حمل‌ونقل ریلی و هوایی و کاهش حجم تردد خودروهای سنگین در جاده‌ها می‌توان علاوه بر حفظ زیرساخت‌ها، گامی بلند در زمینه حفظ جان انسان‌ها و کاهش هزینه‌ها، برداشت.

وی همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی تأکید کرد و گفت: کاربران جاده برای جان خود و دیگران ارزش قائل بوده و برای حفظ آن نکات ایمنی را رعایت کنند.

ناصری در پایان تأکید کرد: مجموعه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تلاش دارد تا بسترهای لازم جهت حفظ جان انسان‌ها را فراهم کند که این مهم خدمت بزرگ به جامعه و ملت شریف ایران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی جابجایی مسافر در خوزستان
  • جابجایی سه میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۶۶ مسافر با ناوگان حمل و نقل مسافری سیستان و بلوچستان
  • رشد ۲۸ درصدی جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
  • جابجایی بیش از ۳ میلیون مسافر با ناوگان حمل ونقل مسافری سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۱۲ برابری حجم طرح‌های راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای یزد
  • احداث ۲۳ هزار متر سایبان در مرز مهران
  • ورود بیش از یک میلیون مسافر از ‌پایانه‌های مسافربری به مشهد در تعطیلات نوروز
  • احداث بیش از ۲۳ هزار متر سایبان در مرز مهران
  • ثبت بیش از ۲۲ میلیون تردد در جاده‌های همدان
  • ثبت بیش از ۲۲ میلیون تردد در محورهای همدان