Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات گیلان گفت: در حال حاضر ۱۲ پهنه آبی به مساحت ۲۷ هزار هکتار در گیلان شناسایی شده و مجموع ظرفیت استان برای آبزی پروری دریایی بیش از ۷۵ هزار تن است.

به گزارش ایسنا، صمد درویشی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان گیلان، آبزی پروری مدرن را چشم اندازی مطمئن در اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: پرورش ماهی در قفس و پرورش ماهیان خاویاری در اراضی ساحلی از جمله مهمترین پروژه های اقتصاد مقاومتی استان در بخش شیلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ایجاد اشتغال ۴۶ هزار نفری بخش شیلات در گیلان، افزود: بیش از ۶ درصد اشتغال کل کشور در بخش شیلات گیلان است.

مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به نوپا بودن پرورش ماهی در قفس، تاکید کرد: به دنبال توسعه آبزیپروری دریایی به منظور کاهش فشار بر صید و حفظ گونههای با ارزش اقتصادی، افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور و بهرهبرداری از منابع آبی خزر در حوزه گیلان به واسطه محدودیت استفاده از منابع آب شیرین هستیم.

درویشی با بیان اینکه مطالعات امکان سنجی پرورش ماهی در قفس از سال ۹۴ آغاز شده است، گفت: در حال حاضر ۱۲ پهنه آبی به مساحت ۲۷ هزار هکتار در گیلان شناسایی شده و مجموع ظرفیت استان برای آبزی پروری دریایی بیش از ۷۵ هزار تن است. ۹ هزار تن سهم غرب استان، ۴۱ هزار و ۵۰۰ تن سهم مرکز استان و ۲۵ هزار تن سهم شرق استان است.

وی از تولید و عرضه ۵۰ تن ماهی قزل آلا در یک مزرعه طی سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: سال گذشته یک پروانه بهره برداری، ۲۱ پروانه تاسیس و ۲۷ موافقت اصولی داشتیم.

مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه دو مزرعه با ۱۲ قفس آماده بهره برداری در سال جاری داریم، اظهار کرد: برای سال آینده ۳۱ قفس وارد دریا می شود و چهار مزرعه فعال با ۴۵۰۰ تن بهره برداری خواهیم داشت. همچنین در افق ۱۴۰۰، ۹ مزرعه با ۵۹ قفس، هشت هزار تن بهرهبرداری و ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش آبزی پروری دریایی خواهیم داشت.

این مقام مسئول از فعالیت ۴۷ مزرعه تولید ماهیان خاویاری با تولید ۵۴۶ تن گوشت و ۲.۵ تن خاویار در سال ۹۷ خبر داد و متذکر شد: ۹ مزرعه فعال ساحلی پرورش ماهیان خاویاری در سال ۹۷ داشتیم.

ویی تقویت و حفظ برند خاویار ایران، استفاده عمده از آب دریای خزر، تولید حجم قابل ملاحظه ماهیان خاویاری و خاویار و افزایش مصرف سرانه ماهیان خاویاری در استان و کشور و اشتغال وسیع و ارزآوری را از جمله مهمترین اهداف این پروژه دانست.

علی باستی، رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان نیز، دو پروژه اقتصاد مقاومتی استان را مربوط به پارک دانست و اظهار کرد: بیش از ۱۰ مرکز رشد با ۹۷۰ نفر اشتغال در گیلان داریم و درآمد اظهار شده ۳۰۰ شرکت دانش بنیان استان به بالغ بر ۸۵ میلیارد تومان طی سال گذشته میرسد.

وی طرح جامع ۳۰ هکتاری پارک علم و فناوری گیلان را نخستین پروژه اقتصاد مقاومتی دانست و یادآور شد: به دنبال تجمیع امکانات فیزیکی و شرایط رفاهی کلیه شرکت ها هستیم. در این راستا مرکز نوآوری در ساختمان مرکزی پارک و فاز دوم فضای کار اشتراکی در حال احداث است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان از تاسیس اولین مرکز نوآوری استان خبر داد و اضافه کرد: گیلان از نظر تولید اپلیکیشن با هشت درصد بعد از تهران است و از حیث کاربری شرکت های نوآور رتبه دوم را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شيلات پارك علم و فناوري اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از ظرفیت هنر در برگزاری کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله عباسی در نشست هماهنگی ستاد برگزاری دومین کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید گیلان که با حضور امیر حسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار شد، اظهار کرد: درخت تنومند انقلاب اسلامی با خون شهدا آبیاری شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این کنگره‌ها در چله دوم انقلاب ظرفیت مؤثری برای رو به رو شدن نسل نو با واقعیات فرهنگ رشادت و شهادت است، افزود: این ظرفیت مؤثر باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس ستاد کنگره ۸ هزار شهید گیلان ادامه داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید از ظرفیت هنر در تهیه برنامه‌های اجرایی کنگره ۸۰۰۰ شهید استان به شکل مطلوب استفاده شود.

وی اضافه کرد: برگزاری کنگره هشت هزار شهید گیلان در دوره گذشته الگویی برای دیگر استان‌ها شد و حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رنگ و بوی دیگری به آن مراسم بخشید.

عباسی تصریح کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به دلیل مشغله زیاد قصد حضور در این کنگره را نداشت، ولی بعد از دعوت مادر شهدای گیلانی از ایشان، شهید سلیمانی در آن کنگره شرکت و سخنرانی کردند.

استاندار گیلان گفت: باید تلاش کرد تا کنگره ۸ هزار شهید گیلان در سال آینده و با بهترین کیفیت برگزار شود لذا برای انجام این امر با به مانند همیشه در انجام امور به شهدا و امام شهدا متوسل شویم.


کد خبر 6085965

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • طبخ غذاهای دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
  • لزوم استفاده از ظرفیت هنر در برگزاری کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان