Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامه توسعه و تعمیق ساخت داخل را یکی از مهمترین راهبردها این وزارتخانه برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «مهدی صادقی نیارکی»‌ در آیین تودیع مدیرکل دفتر ماشین سازی و تجهیزات و معارفه رییس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی وتجهیزات وزارتخانه افزود: به دلیل اهمیت و سهمی که توسعه ساخت داخل در اشتغالزایی وصرفه جویی ارزی می تواند نصیب کشور کند، این بخش به مرکز ساخت داخل ارتقا یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اجرای قانون حداکثر توان تولید داخل و حمایت از کالاهای ایرانی گفت: اگر این قانون به‌طور اثربخشی پیاده سازی شود، ساخت داخل معنی و مفهوم واقعی خود را پیدا می کند و تجمیع تقاضا اتفاق می‌افتد و براساس تجمیع تقاضا، توجیه فنی و اقتصادی برای بسیاری از رشته ها برای ساخت داخل ایجاد می شود.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت بیان کرد: اجرای این قانون طبق ابلاغیه وزیر صنعت به این مرکز تفویض شده و به نظر می رسد در شرایط کنونی بسیاری از کالاها به‌ویژه درحوزه ماشین سازی وتجهیزات توجیه ساخت داخل دارند.

وی، صنعت ماشین‌سازی را هویت یک کشور و پیشران توسعه صنعتی عنوان کرد و ادامه داد: در بخشی از صنایع ماشین سازی و تجهیزات نیازمند به روز آمدی، بروزرسانی، بازسازی و نوسازی هستیم.

صادقی نیارکی ادامه داد: یکی از مباحثی که در معاونت امور صنایع پیگیری می‌شود، «زنجیره ارزش کارخانه سازی» مشابه شرکت احداث صنعت است که در گذشته ایجاد شده بود.

وی بیان داشت: باید چند شرکت کنسرسیومی در حوزه زنجیره ارزش کارخانه‌سازی داشته باشیم که آنها بتوانند زنجیره ساخت تجهیزات و ماشین سازی را به صورت هم افزا دنبال کرده و زنجیره کارخانه سازی را با تکمیل همه فرآیندها کامل کنند.

این مسئول همچنین اظهار داشت: ایران جزوه رتبه های نخست فارغ التحصیلان رشته فنی و مهندسی در جهان است و به همین دلیل، مزیت در طراحی و مهندسی به وسیله فارغ التحصیلان پتانسیلی برای این حوزه محسوب می شود.

برپایه این گزارش، «سیدمحمد مهدی هادوی» که سابقه طولانی در حوزه ساخت داخل و مدیریت بخش‌های صنعتی را در کارنامه دارد، طی حکمی از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان رییس مرکز ساخت داخل و ماشین سازی و تجهیزات منصوب شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین ۹۸ حب الحسین یجمعنا مرز بین المللی شلمچه منطقه آزاد اروند نماز جمعه صادقی نیارکی واردات صادرات و واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به روند پرشتاب توسعه صنعت پتروشیمی ایران گفت: ظرفیت تولید این صنعت تا پایان امسال بیش از ۱۰۰ میلیون تن خواهد شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز سه‌شنبه (۲۸ فروردین‌ماه) در کنگره ملی نفت و گاز آسیا - اروپا اظهار کرد: ایران با دارا بودن ذخایر غنی نفت و گاز، جایگاه ویژه و برجسته‌ای از زمان‌های بسیار دور در نقشه انرژی جهان داشته است.

وی، ایران را لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه خواند و گفت: کشور ما به دلیل دارا بودن سواحل طولانی در خلیج فارس تا دریای عمان و اقیانوس هند به‌عنوان شاهراه عبور و حمل‌ونقل نفت، میعانات گازی، گاز مایع، محصولات مختلف پتروشیمی و دیگر محصولات به شمار می‌رود و نقش مهمی را ایفا می‌کند.

معاون وزیر نفت ادامه داد: صنعت پتروشیمی ایران در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی به‌عنوان یکی از بازیگران مهم در دنیا مطرح و آماده همکاری در زمینه تولید و فروش کالاها و تجهیزات به شرکت‌ها و مشتریان همسو در سراسر جهان است.

شاهمیرزایی با اشاره به روند پرشتاب توسعه صنعت پتروشیمی ایران، یادآور شد: ظرفیت تولید این صنعت در سال ۱۴۰۲ از مرز ۹۵ میلیون تن عبور کرد و این ظرفیت تا پایان امسال بیش از ۱۰۰ میلیون تن خواهد شد.

وی با اشاره به تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای‌میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه ۹۷ درصد از کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و صنایع معدنی داخلی‌سازی شده است، گفت: آمادگی کامل داریم تا با همسایگان و کشورهای همسو در زمینه‌های طراحی، اجرا، راه‌اندازی و بهره‌برداری، تعمیرات و نگهداشت تجهیزات و نیز تولید انواع فناوری‌ها و کاتالیست‌های مورد نیاز همکاری کنیم.

شاهمیرزایی افزود: ایران در تولید دانش‌فنی محصولات آمونیاک، اوره، الفین، تبدیل گاز به متانول، اتان، اتیلن و سایر فرآیندها به خودکفایی کامل رسیده است.

براساس این گزارش، کنگره ملی نفت و گاز آسیا - اروپا ۲۸ فروردین‌ماه با حضور سفیر ایران در روسیه، معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معاون وزیر انرژی فدراسیون روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • میانگین نرخ ارز تخصیصی برای واردات ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است
  • میانگین نرخ ارز تخصیصی برای واردات ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است/ تامین ۲.۵ میلیارد دلار ارز
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • آغاز ساخت ۷هزار و ۵۴۲ واحد مسکونی در قم از سال ۱۴۰۰
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • ارز ۵۳۳ میلیون تن کالای اساسی تامین شد
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات