Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی ازعادت‌های رفتاری به ما کمک می‌کنند تا همواره نظم ویژه‌ای را بر زندگی خود حاکم کنیم. اما عادت‌های معمولی هم وجود دارد که ناخواسته و بدون آن که متوجه آن باشیم هر روز آن‌ها را تکرار می‌کنیم. بروز این عادت‌ها  و کارهای به ظاهر پیش پا افتاده که ممکن است آنها را در افراد مختلف از جمله همسرتان مشاهده کنید، می تواند در اثر اضطراب ایجاد شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به برخی از نشانه های اضطراب پنهان می پردازیم. 

هر صبح، همان صبحانه را می‌خورد

اگر در ابتدای هر روز با وجود انواع دیگری از موادغذایی، همسرتان خود را به خوردن دقیقا همان وعده غذایی که روز پیش مصرف کرده است وادار می‌کند و تغییر آن به یک شکنجه واقعی  برای او تبدیل می‌شود و ممکن است باعث عصبی شدن وی شود، این حالت می‌تواند نشانه یک اضطراب پنهان  باشد.

برای تضعیف این حالت و کاهش اضطراب، به او پیشنهاد دهید سعی کند برخی از مواد جدید را به صورت مرحله به مرحله به غذای خود اضافه کند. به عنوان مثال مقداری شکلات را روی نان تست ساده  ای که هر روز می خورد،  بیفزاید.

گاز گرفتن لب 

اضطراب احساس تنشی در فرد ایجاد می‌کند که این حس تنش باید آزاد شود. علائمی مانند جویدن ناخن و گازگرفتن لب یا پیچاندن مو‌ها به دور انگشتان، اضطراب درونی را نشان می‌دهد که با انجام این کار‌ها به طور ناخودآگاه در تلاش هستیم از شر آن خلاص شویم.

بیشتر بدانید: سریع‌ترین روش‌ها برای تسکین انواع مختلف درد

نمی‌تواند خارج از یک برنامه و یک لیست مشخص، عمل کند

هر نوع برنامه خاصی که فرد را منظم نگه می‌دارد و به او کمک می‌کند تا بر روی کار‌های خود متمرکز شوید بسیار عالی است. اما اگر فعالیت‌های روزانه برای مدتها  به مواردی که بیش از حد سختگیرانه است تبدیل شده، به گونه‌ای که هرگونه انحراف از آن باعث حمله پانیک یا هراس می‌شود، این حالت می‌تواند نشانه اضطراب با عملکرد بالا در او باشد. برای رهایی از این حالت به او پیشنهاد دهید سعی کند با تغییر برنامه زندگی این چارچوب را بشکند و در اجرای آن انعطاف پذیر باشد.

متوجه زمان نمی‌شود

اگر فرد زمان زیادی را صرف انجام کار‌ها می‌کند و به عنوان مثال برای مرتب کردن اتاق و قرار دادن هر چیزی در جای خود وقت زیادی صرف می‌کند و توجه بیش از حد به این موارد باعث می‌شود که متوجه گذر زمان نشود، این علائم نشان می‌دهد که او مبتلا به سطح بالایی از اضطراب است.

تمام شب بیدار می‌مانید

اگر اواخر شب است و شما در رختخواب هستید و همه چیز برای داشتن یک خواب مناسب آماده است، اما هنوز نمی‌توانید بخوابید، قطعاً اضطراب یکی از دلایل اصلی این حالت است. افرادی که دائماً نگران چیزی هستند و مبارزات درونی دارند و این امر باعث می‌شود نتوانند ذهن خود را آرام کنند، در حقیقت اضطراب عملکردی دارند.

قبل از زنگ ساعت از خواب بیدار می‌شود

هنگامی که فرد به طور مداوم و بدون نیاز به زنگ ساعت صبح زود از خواب بیدار می‌شود، این حالت می‌تواند عادی باشد، زیرا برخی از ما به خواب کمتری نیاز داریم. به علاوه این حالت، می‌تواند به وجود استرس روانی هم اشاره کند.

به تعویق انداختن کار‌ها

هر کسی به دلیل تنبلی، ممکن است هر چند وقت یک بار وظایف خود را کنار بگذارد، اما برای افراد مبتلا به اضطراب، تعلل به یک عادت تبدیل می‌شود. افراد دارای اضطراب با عملکرد بالا بهانه می‌گیرند که "همه چیز به این شکل پیش می‌رود"، در حالی که دلیل واقعی آن ترس از انجام اشتباه کار یا حتی عدم انجام آن است.

در مورد مسائل جزئی مشاوره می‌خواهد

همه ما به مشاوره نیاز داریم و این امری کاملاً طبیعی است، اما نیاز مستمر به یک مشاور حتی در مواردی که چندان ضروری نیست نشان می‌دهد که ممکن است فرد مبتلا به اضطراب عملکردی باشد. از طرف دیگر، این حالت ممکن است نشانه اعتماد به نفس پایین و ترس از تصمیم گیری به تنهایی باشد که می‌تواند نشانه دیگری از اضطراب باشد.

انتهای پیام/

عادت‌هایی که نشانه اضطراب پنهان هستند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت اخبار پزشکی دارو و درمان استرس اضطراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، برخی از افراد بیشتر از دیگران به بیماری‌های مزمن روانی مانند اضطراب و افسردگی مبتلا می‌شوند. اگر پزشکان تشخیص دهند که چه کسانی بیشتر در معرض خطر هستند و عوامل مؤثر را پیدا کنند، می‌توانند به ارائه درمان زودهنگام و رسیدن به نتایج مثبت سلامت کمک کنند.

در مطالعه اخیر، چندین نشانگر زیستی و ارتباط آنها با خطر افسردگی، اضطراب و اختلالات مرتبط با استرس در شرکت‌کنندگان بررسی شد.

محققان داده‌های بیش از ۲۱۱۰۰۰ شرکت کننده را بررسی کردند. آنها دریافتند که سطوح بالاتر قند خون و تری گلیسیرید (نوعی چربی خون) با افزایش خطر ابتلاء به این بیماری‌های روانی ۲۰ سال قبل از تشخیص مرتبط است.

در مقابل، محققان دریافتند که داشتن سطوح بالاتر کلسترول خوب HDL به نظر می‌رسد در برابر این بیماری‌های روانی محافظت می‌کند.

اضطراب، افسردگی و اختلالات مرتبط با استرس، اشکال رایج بیماری روانی هستند که می‌توانند پیشرفت افراد را در موقعیت‌های روزمره دشوارتر کنند.

شرکت‌کنندگان در ابتدا هیچ اختلال روانی نداشتند و حداقل یکی از نشانگرهای زیستی متابولیک که نویسندگان مطالعه روی آنها تمرکز داشتند، را دارا بودند.

محققان قند خون و تعدادی از نشانگرهای زیستی که اجزای مرتبط با چربی را اندازه‌گیری می‌کنند، از جمله کلسترول کل، کلسترول بد LDL، کلسترول «خوب» و تری گلیسیرید اندازه گیری کردند.

محققان به طور متوسط ۲۱ سال شرکت کنندگان را پیگیری کردند و به بررسی ایجاد اضطراب، افسردگی و اختلالات مرتبط با استرس، مانند اختلال استرس حاد و اختلال استرس پس از سانحه پرداختند.

این مطالعه نشان داد که سطوح بالاتر قند خون و تری گلیسیرید با خطر بالاتر برای هر سه اختلال روانی و سطوح بالاتر کلسترول خوب با کاهش خطر مرتبط است.

محققان همچنین دریافتند شرکت‌کنندگانی که دارای اضطراب، افسردگی یا اختلالات مرتبط با استرس بودند، در طول بیست سال قبل از تشخیص روانپزشکی، سطوح بالاتری از تری گلیسیرید، کلسترول کل و قند خون داشتند.

نتایج مطالعه نشان می‌دهد که کنترل و نظارت بر برخی از نشانگرهای متابولیک ممکن است برای چیزی بیش از سلامت جسمانی مفید باشد. مصرف مکمل‌های روغن ماهی امگا ۳ و همچنین ورزش‌های قلبی عروقی هم در پیشگیری مشکلات روانی موثرند. همچنین باید از غذاهای پرچرب مانند دونات، کلوچه، پای و غذاهای سرخ شده پرهیز شود.

کد خبر 6084908

دیگر خبرها

  • راه مهار اضطراب در آزمون سراسری
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟
  • مدیریت اضطراب دانش آموزان کنکوری
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • تنهایی موجب میل به شیرینی می‌شود!
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • تنهایی موجب میل به شیرینی می‌شود
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است