Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@01:33:08 GMT

برای رقابت با دنیا باید هم وزن آن‌ها شویم

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۴۴۷۷

برای رقابت با دنیا باید هم وزن آن‌ها شویم

شکوری با اشاره به اینکه برای رقابت با دنیا باید هم وزن آن‌ها شویم، گفت: باید زیرساخت‌ها از جمله نرخ بهره پایین و حمل و نقل ریلی و دریایی را آماده کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «بهرام شکوری» شب گذشته (یکشنبه 28 مهرماه) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره وضعیت صادرات در کشورمان با بیان اینکه کاهش ارزش پول ملی، ابزاری برای توسعه صادرات است، اما این توسعه صادرات اتفاق نیفتاد، گفت: در سال ۱۳۹۷ در بخش‌های مختلف، رشد منفی داشتیم از جمله در صنعت حدود منفی ۶ درصد و در کشاورزی هم منفی بود و این به سیاست گذاری‌های دولت در سال ۹۷ بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه متاسفانه دولت، نرخ دستوری ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را برای دلار تعیین کرد، افزود: این موضوع اثرش را گذاشت و اجازه نداد تولیدکنندگان بتوانند از آثار مثبت افزایش قیمت ارز برای توسعه صادرات استفاده کنند.

 

شکوری با اشاره به اینکه با آمدن آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی، رشد مثبتی در برخی بخش‌ها ایجاد شد، گفت: ما به عنوان تولیدکننده و صادرکننده از دولت می‌خواهیم موانع، ایجاد نکند، اما بستر را آماده کند.

 

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه برای رقابت با دنیا باید هم وزن آن‌ها شویم و زیرساخت‌ها از جمله نرخ بهره پایین و حمل و نقل ریلی و دریایی را آماده کنیم، گفت: وضع عوارض صادراتی موجب می‌شود صادرکنندگان داخلی بازار‌های صادراتی خود را دست بدهند لذا همه دست اندرکاران صادراتی کشور باید تلاش کنند تا صادرات توسعه یابد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین نماز جمعه حب الحسین یجمعنا اربعین ۹۸ مرز بین المللی شلمچه منطقه آزاد اروند توسعه صادرات صادرات کالا صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری صبح امروز وارد فرودگاه اسلام‌آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست‌وزیر پاکستان امروز در مصاحبه ای "سرمایه‌گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی" را از برنامه‌های پاکستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به‌مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به‌دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم‌های امریکا، این قرارداد هیچ‌گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف‌کنندگان کشورش برساند، بی‌شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن‌ها از طریق گازمایع (ال‌پی‌جی) است که بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی‌کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن‌ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، بیان کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری‌ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟
  • معافیت کالا‌های صادراتی ایران از دریافت گواهینامه کیفیت در کشور‌های مقصد