Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان ترویج لباس‌های زیبا با هویت ایرانی و اسلامی متناسب با سلیقه جوانان را یک هدف مهم برشمرد و گفت: باید به چرخه تولید لباس نگاه کنیم. در این چرخه، اول طراح است و سپس تولید و عرضه و فروش. این طراحی کجا قرار گرفته است و جایگاه آن کجاست، در وهله اول باید چرخه طراحی مد و لباس فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید نمایشگاه های استان و شهرستان فعال شوند و مبنا و اِلمان ها و الگوهای آن ها برخاسته از فرهنگ هر منطقه باشد و از ظرفیت های استان و هر منطقه در این خصوص استفاده گردد.

به گزارش ایسنا، "محمدرضا علیزاده" در جلسه کارگروه مد و لباس گفت: بسیاری از آداب و رسوم مردم کاملا با مباحث اسلامی سازگاری دارد و باید تلاش کنیم تا آداب و سوم را در مناطق مختلف حفظ کرده زیرا ما در کشورهای اسلامی دارای رسوم خودمان هستیم و در همین راستا باید در حوزه فعالیت های فرهنگی گام های موثری برداریم.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم ذائقه و سلیقه جوانان را نادیده بگیریم اظهار کرد: اگر بتوانیم از دریچه مناسبی زمینه را برای انتخاب‌های خوب جوانان در حوزه پوشش مهیا کنیم، شاهد تحولات خوبی در این حوزه خواهیم
بود.

علیزاده با اشاره به اینکه در کشور ما تنوع فرهنگی بسیاری وجود دارد افزود: استان های مرزی فرهنگ خاص خودشان را دارند و اگر این تنوع فرهنگی از بین برود اصالت فرهنگی ما نیز لطمه می بیند و باید در راستای احیای و حفظ این آداب و سنن برنامه ریزی و اقدام کنیم. داشته ها و ثروت غنی این کشور در حوزه های مختلف به ویژه آداب و رسوم نباید به فراموشی سپرده شود.

 وی ترویج لباس‌های زیبا با هویت ایرانی و اسلامی متناسب با سلیقه جوانان را یک هدف مهم برشمرد و افزود: باید به چرخه تولید لباس نگاه کنیم. در این چرخه، اول طراح است و سپس تولید و عرضه و فروش. این طراحی کجا قرار گرفته است و جایگاه آن کجاست، در وهله اول باید چرخه طراحی مد و لباس فعال شود.باید نمایشگاه های استان و شهرستان فعال شوند و مبنا و اِلمان ها و الگوهای آن ها برخاسته از فرهنگ هر منطقه باشد و از ظرفیت های استان و هر منطقه در این خصوص استفاده گردد.

 علیزاده با اشاره به اینکه جامه ایرانی باید به فرهنگ ایرانی و اسلامی  آراسته باشد اظهار کرد: باید با تکیه بر توانمندی های طراحان و تولید کنندگان پوشاک ایرانی گام های جدی تری در این مسیر برداشته شود و توجه به آموزش در حوزه مد و لباس و اعتلای حرفه ای طراحان مد و هویت بخشی و صیانت از حوزه مد و لباس و همراهی و هماهنگی طراحان با کارگروه ساماندهی مد و لباس اثر بخشی آنها در جامعه را بیشتر می کند.

 وی افزود: دستگاه‌ها در موضوعات مختلف، از صدا و سیما گرفته که جنبه‌های مستقیم کارکردی و وظیفه قانونی را بر عهده دارد، در وزارت صنعت، معدن و تجارت هم حوزه بازرگانی و هم حوزه صنعتی و صنایع آن، وزارت آموزش و پرورش چه در محتوا و چه در شکل لباس مدارس، نمایشگاه‌ها و سایر دستگاه‌هایی که هم در وظایف قانونی و هم برخی از علاقه‌مندی‌های آن دستگاه‌ها به ما می‌توانند کمک کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با تشکیل جلسات کارگروه مد و لباس و استمرار و مشارکت اعضا، خروجی خوبی داشته باشیم و اتفاقات خوبی شکل بگیرد و در سایه تعامل، همفکری و همراهی این دو مجموعه، شاهد ترقی در همه حوزه های فرهنگی در سطح جامعه خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هویت ایرانی اسلامی مد و لباس استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سردار سرتیپ بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خود گذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل‌های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

وی با بیان اینکه انقلابی بودن و انقلابی ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه شصت و هفتاد نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه‌ها، از نظر ایمان و باور بر آنها پیشی گرفته است.

علم الهدی ادامه داد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه دار نسلی بودند که نشان اقتدار آنها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی موزه‌های دفاع مقدس را سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید اما تحقق چشم اندازهای فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت هاست. موزه‌های دفاع مقدس و یادمان‌های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه‌های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون‌ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا (ع) می‌شوند. بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه راهیان نور، افزون از ۴ میلیون نفر

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه‌ها مشخص است و همه مسئولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری‌هایی که اخیراً در دستورکار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش‌تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش‌های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه مندان باشد.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان‌های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده‌ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از ۷ میلیون نفر در سال بود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان‌های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرآیند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش ۲۰ درصدی در سال جاری به بیش از ۴ میلیون نفر رسیده است.

دیگر خبرها

  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • نشست چیستی و چرایی فرهنگ و هویت عشایری در دهدشت برگزار شد
  • جوانان نقش بسزایی در شکل‌گیری تمدن اسلامی دارند
  • ثبت وقف ۶ میلیاردی در بندرلنگه با نیت ترویج فرهنگ قرآن و نماز