Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم بهرامی به مناسبت فرا رسیدن هفته بیمه سلامت در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص گسترش پوشش بیمه سلامت گفت: اکنون با گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی ملت سرافراز ایران می تواند به دستاوردهای حوزه بیمه سلامت از پوشش صد درصدی بیمه همگانی سلامت گرفته، تا افزایش سطح دسترسی به مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت، کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان، اجرای موفقیت آمیز طرح بیمه سلامت رایگان، طرح تحول نظام سلامت و طرح بیمه درمان روستایی و مددجویان کمیته امداد به طور رایگان در قالب نظام ارجاع و پزشک خانواده به خود ببالد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: در سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده با عزمی که در میان مدیران بیمه سلامت وجود دارد امیدواریم بتوانیم با حذف دفترچه کاغذی و اجرای نسخه الکترونیک در کاهش هزینه های مردم نیز گام برداریم.

همایش بیمه سلامت ۸ آبان ماه در قزوین برگزار می شود

بهرامی در خصوص برگزاری همایش بیمه سلامت هم گفت: همایش هفته بیمه سلامت روز هشتم آبان ماه با حضور دفاتر پیشخوان دولت، مراکز درمانی طرف قرارداد و مسئولان استانی در محل دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: هفته بیمه سلامت از ۳ تا ۹ آبان ماه تعیین شده و برنامه های متنوعی برای این هفته پیش بینی شده و با اطلاع رسانی مناسب نسبت به آشنایی بیشتر مردم با مزایای بیمه سلامت اقدام خواهیم کرد.

بهرامی گفت: هفته بیمه سلامت فرصت مغتنمی است تا سیاست ها، اقدامات و فعالیتهای حوزه سلامت به ویژه سازمان بیمه سلامت ایران به عنوان یکی از مهمترین ارکان وزارت بهداشت در طرح تحول نظام سلامت نزد آحاد جامعه بویژه مردم و نظام سیاست گذار و تصمیم گیر کشور اطلاع رسانی و تبیین شود.  

حذف دفترچه های کاغذی بیمه سلامت/ اجرای نسخه الکترونیک

مدیرکل بیمه سلامت اضافه کرد: حذف دفترچه های کاغذی از طرح هایی است که زمینه کاهش هزینه های بیمه شدگان و تسریع در خدمت رسانی را مهیا می کند.

وی یادآورشد: راه اندازی پرونده سیستمی و رایانه ای در مطب ها و بیمارستانها از کارهای نوینی است که زمینه صرفه جویی در صدور دفترچه های کاغذی را محقق می کند و این طرح در برخی مطب ها، رادیولوژی ها و آزمایشگاه، عملیاتی می شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین افزود: این طرح به صورت تدریجی اجرا می شود و با تکمیل زیرساخت ها و تقویت شبکه اینترنت در سالهای آینده به صورت کامل عملیاتی خواهد شد و شهروندان با کد ملی می توانند از خدمات پزشکی و بیمارستانی بهره مند شوند.

وی تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیک گامی در راستای کنترل هزینه ها، جلب رضایت بیمه شدگان، کاهش خطاهای دارویی و فرصتی برای بهبود فرایند نسخ نویسی، کاهش عوارض ناخواسته تجویز دارویی و صرفه جویی در مصرف کاغذ و هزینه هاست و با این کار پرونده کاغذی بستری بیماران کنار گذاشته می شود.

بیش از ۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت در استان قزوین

بهرامی در خصوص سطح پوشش بیمه ای استان هم گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در صندوق کارکنان دولت، بیمه ایرانیان، بیماران خاص و سایر اقشار تحت پوشش بیمه سلامت هستند.  

وی گفت: از اول آبان ماه پوشش بیمه سلامت اجباری می شود و همه باید تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.

 بدهی بیمارستانهای دانشگاههای پزشکی پرداخت شد

وی از پرداخت بدهی مراکز درمانی هم خبرداد و یادآورشد: بدهی مراکز درمانی دانشگاهی تا تیرماه امسال با پرداخت ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسویه شده است.

بهرامی اضافه کرد: برای پرداخت سند مرداد و شهریورماه فرصت داریم و سطح یک هزینه های بیمه سلامت هم تا مرداد ماه به مبلغ یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی اظهارداشت: همچنین بدهی داروخانه های خصوصی در تیرماه و بخش های سرپایی تا خرداد ماه پرداخت شده است.

کد خبر 4751779

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه سلامت استان قزوین نسخه الکترونیک اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام زائران اربعین بوشهر قزوین گرگان شیراز سانحه تصادف شهرکرد موکب مرز شلمچه خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان از تعطیلی دو بیمارستان خصوصی متخلف بر اساس تصمیم قرارگاه سلامت استانی خبر داد و گفت: بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی سایت لاکان رشت نیز تا پایان امسال تجهیز و افتتاح خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمد تقی آشوبی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گیلان با اشاره به عقب‌ماندگی‌های گیلان در حوزه مراکز درمانی و سلامت اظهار داشت: مراکز جامع سلامت و بسیاری از ساختارهای درمانی استان هنوز فرسوده است و بهبود این ساختار مستلزم جذب بودجه و اعتبارات ملی ویژه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با اشاره به مزیت گردشگرپذیری گیلان گفت: با توجه به حجم‌ مسافرانی که در فصول مختلف به گیلان سفر می‌کنند و شاید به 12 میلیون نفر برسند بایستی میزان بودجه‌ بیشتری‌ جهت رفع عقب‌ماندگی‌های گیلان در حوزه بهداشت و درمان اختصاص یابد تا شرایط بهتری برای ارائه خدمات درمانی‌ به مسافرین و مردم استان فراهم شود.

آشوبی با اشاره به انتخاب شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: دولت به تنهایی قادر به حل همه مشکلات نیست بلکه نیاز به همراهی و مشارکت مردم دارد از طرفی در بعضی عرصه‌ها برای مردمی‌سازی باید اعتماد مردم جلب شود.

وی با تاکید بر لزوم ارتقای شاخص‌های سلامت افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال‌های اخیر تلاش کرده تا با جذب، نوسازی و بهسازی فضای درمانی، تجهیزاتی نظیر انواع CT اسکن‌ها، آنژیوگرافی‌ها، پت اسکن، MRI ها، سونوگرافی‌ها و دیگر ملزومات سرمایه‌ای سطح سلامت مردم را ارتقا دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه رویکرد دانشگاه، ارائه خدمت بی‌منت و بدون اطلاع‌رسانی‌های گسترده است، گفت: بسیاری از خدمات ارائه‌شده نظیر فعال‌سازی CT اسکن مرکز آموزشی درمانی 17 شهریور، مرکز جامع خدمات سلامت رشتیان و دیگر بخش‌ها راه‌اندازی شده و به مردم خدمت می‌کنند اما هنوز افتتاح رسمی نشده‌اند.

آشوبی از اجرای طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای 20 هزار خانوار در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیروهای موردنیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

وی یکی از دستاوردهای نظام سلامت را توسعه شبکه بهداشت در گیلان دانست و گفت: شبکه بهداشت در گیلان یکی از مزیت‌های نسبی استان گیلان در کشور است که در بحران کرونا به سبب داشتن همین شبکه منسجم توانست در طرح شهید سلیمانی موفق شود و پیش از سایر استان‌ها این بیماری منحوس را کنترل کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: امروزه برای نظام سلامت صرفاً افزایش تخت‌های درمانی ملاک نیست بلکه باید تلاش شود تا بیمار کمتری به مرکز درمانی مراجعه کند.

آشوبی از تعطیلی دو بیمارستان خصوصی متخلف بر اساس تصمیم قرارگاه سلامت استانی خبر داد و گفت: سلامت مردم خط قرمز علوم پزشکی گیلان است و در این حوزه با هیچ احدی تعارف نداریم.

وی نظام سلامت گیلان را یکی از استان‌های پیشرو در مردمی‌سازی سلامت دانست و گفت: این استان با تقویت اعتماد و جذب مشارکت‌های مردمی و خیران توانسته حدود یک هزار میلیارد تومان سرمایه از خیرین جذب کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه گیلان قطب پیوند شمال کشور است، گفت: مرکز پیوند مجهز با مشارکت خیرین سلامت در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت در حال احداث بوده و در آینده راه‌اندازی می‌شود.

آشوبی بر لزوم مساعدت همگانی در ارتقای سطح سلامت استان تأکید کرد و گفت: برخی از پروژه‌های عمرانی نظیر بیمارستان 350 تختخوابی پورسینا و یا بیمارستان 421 تخت خوابی رشت نیازمند پیگیری و مساعدت همه‌جانبه است.

وی از پیشرفت فیزیکی 90 درصدی بیمارستان 400 تختخوابی سایت لاکان رشت خبر داد و افزود: در تلاشیم تا پایان امسال این‌ بیمارستان را به افتتاح برسانیم؛ این بیمارستان از جمله بیمارستان‌هایی است که سال 1403 تجهیز خواهند شد و بودجه آن نیز در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/612/.

 

دیگر خبرها

  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان