Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرست‌گرافن لیسانس فناوری تولید گرافن مزین شده با فلز را از دانشگاه منچستر خریداری کرد که برای تولید ابرخازن قابل استفاده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت فرست‌گرافن (First Graphene) اعلام کرد که موفق به امضا قراردادی به‌منظور گرفتن لیسانس یک فناوری از دانشگاه منچستر شده است. این لیسانس مربوط به فناوری پتنت شده‌ای است که در آن از یک فرآیند الکتروشیمیایی برای تولید گرافن تزیین شده با اکسیدفلزی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماده هیبریدی می‌تواند برای تولید ابرخازن‌ها استفاده شود.

ابرخازن‌ها دارای دانسیته انرژی بالایی بوده و می‌توانند چرخه شارژ/دشارژ زیادی را داشته باشند و در عین حال سرعت شارژ آن‌ها بسیار بالا است. پیش‌بینی می‌شود که بازار ابرخازن‌ها هر ساله رشد ۲۰ درصدی را تجربه کند و در سال ۲۰۲۲ به رقم ۳٫۱ میلیارد دلار استرالیا برسد. البته رشد بازار ابرخازن‌ها به مواد با عملکرد بالا وابسته است و فقدان چنین موادی از عوامل محدود کننده بازار است. مهم‌ترین این مواد، نانومواد کربنی متخلخل هستند که ظرفیت ۵۰ تا ۱۵۰ فاراد بر گرم دارند. محققان دانشگاه منچستر موفق به ارائه نانوموادی شدند که می‌تواند تا ۵۰۰ فاراد بر گرم ظرفیت داشته باشد؛ بنابراین می‌توان از این مواد برای بهبود ابرخازن‌ها استفاده کرد.

فرآیند تولید با استفاده از روش‌های الکتروشیمیایی رایج در صنعت است در نتیجه می‌توان این روش را برای تولید صد تن در سال به کار گرفت.

رابرت دریف و یان کینلوچ از دانشگاه منچستر نشان دادند که چگونه می‌توان مواد متخلخل با ظرفیت بالا تولید کرد به طوری که برای تولید آن بتوان از فرآیند‌های الکتروشیمیایی رایج و گرافیت به‌عنوان ماده خام استفاده کرد. در این فناوری از یون‌های فلزات انتقالی برای تزیین سطح گرافن استفاده می‌شود.

این مواد توسط شرکت فرست‌گرافن می‌تواند به تولید انبوه برسد. این که در این روش ماده با استفاده از روش الکتروشیمیایی روی سطح رشد می‌کند یک مزیت محسوب می‌شود چرا که پیش از این تنها ترکیب گرافن و مواد اکسیدفلزی برای این کار مورد استفاده قرار می‌گرفت.

دریف برای توسعه این فناوری از حمایت مالی انجمن علوم فیزیک و مهندسی استفاده کرده است. شرکت فرست گرافن قصد دارد تا در قدم اول یک کیلو از این محصول را به‌صورت پایلوت تولید کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو ابرخازن گرافن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی