Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، رحمت اله سمیعی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان گفت: از ابتدای طرح تاکنون نزدیک به ۵ هزار و صد دستگاه پلاک‌گذاری شده است.
سمیعی افزود: در این مدت یعنی از ابتدای سال تا کنون همچنین ۳ هزار دستگاه معاینه فنی شده که از این تعداد تاکنون برای ۲۵۰ دستگاه تراکتور و کمباین عملیات پلاک‌گذاری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او هدف از اجرای طرح پلاک‌گذاری تراکتور و کمباین را علاوه بر شناسنامه‌دار کردن آنها، ساماندهی سهمیه سوخت برای آن‌ها اعلام کرد.
سرهنگ مرتضی فخری رئیس پلیس راهور استان گلستان هم گفت: آن دسته از کشاورزانی که تاکنون موفق به پلاک‌گذاری نشده‌اند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز و انجام معاینه فنی در صورت نداشتن مشکل حک موتور، شاسی و رنگ بدنه برای پلاک‌گذاری اقدام کنند.
او افزود: اجرای طرح سراسری پلاک‌گذاری تراکتور و کمباین رایگان است و به جز وجه پلاک، کشاورزان مبلغی به افراد غیر نپردازند.
در استان گلستان ۲۸ هزار دستگاه تراکتور و کمباین فعال وجود دارد.   انتهای پیام / ن   پلاک‌گذاری ادوات کشاورزی در گلستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۵۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران خبر داد.

به گزارش تسنیم، وی با ابراز اینکه «ما هشت هزار ظرفیت برای معتادان متجاهر داشتیم»، خاطرنشان کرد: ۲۱ هزار و ۲۰۰ نفر در مراکز ماده ۱۶ حضور دارند و چهار هزار ظرفیت خالی داریم، ۱۲ هزار و ۲۰۰ ظرفیت ایجاد شد که اگر ایجاد نمی‌شد این افراد کف خیابان‌ها بودند.

احمدی صدر با اشاره به ایجاد ۱۶ هزار ظرفیت با احتساب چهار هزار ظرفیت خالی، تصریح کرد: یکی از بهانه‌های افراد دارای منع پذیرش شامل افراد دارای صغر و کبر سن، اعصاب و روان، بیماران عفونی و دارای زخم باز و ترنس‌ها و دیگر افراد بود که ما پذیرش تمام این افراد را انجام دادیم.

وی با اظهار اینکه "جمعیت این افراد به ۵ تا ۷ هزار نفر می‌رسد. "، ادامه داد: اگر ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در محدوده بازار، هرندی و دروازه غار پلمب نمی‌شد، ۱۲ هزار نفر را دستگیر می‌کردیم که بعد از آزادی مجدداً به این ۴۵۲ خانه بازمی‌گشتند. بیش از ۳۸۰ خانه برای این افراد ناامن و بلوک‌کشی شده است. ۸۲ کُلُنی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره بود، دیگر امروز وجود ندارد. ۱۸۲ کلنی با جمعیت تا ۵۰ نفر داشتیم که جمع‌آوری شدند.

احمدی صدر با اعلام اینکه در خلازیر، میدان محمدیه، راه‌آهن و محدوده‌هایی از این قبیل مردم نمی‌توانستند تردد کنند، گفت: با اقدامات صورت‌گرفته معتادان از این محدوده‌ها جمع‌آوری شده‌اند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان وارد شد، اضافه کرد: این موضوع مطرح شد که جمع‌آوری وظیفه پلیس است و پلیس گفت خودرو ندارد و شهرداری خودرو در اختیار قرار دهد به‌طوری که ما ۲۵ دستگاه خودرو در اختیار قرار دادیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با ابراز اینکه "یک ساختمان سه‌طبقه برای غربالگری کودکان کار اختصاص دادیم. "، یادآور شد: ما ظرفیتی ایجاد کردیم که خانواده‌های اتباع در آن فضا بخوابند و رد مرز شوند، حتی اتوبوس نیز برای انتقال این افراد اختصاص دادیم. ما خودرو، امکانات، تجهیزات، پول و... را اختصاص دادیم و اگر کاری انجام ندادیم، بگویید.

دیگر خبرها

  • سمپاشی در مزارعی که بیماری زنگ دوباره مشاهده شده است
  • رفع تصرف اراضی ملی در طارم
  • گندم‌کاران از کمباین‌های دارای معاینه فنی استفاده کنند
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان طارم
  • گالری گردی آخر هفته در نمایشگاه‌های جدید تهران
  • پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران
  • رفع تداخل هزار پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • رفع تداخل ۷هزار و ۶۵۲ هکتار از اراضی استان قزوین
  • ۹۸ درصد گندم کشور با کمباین برداشت می‌شود
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد