Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با هدف رونق زیست‌بوم نوآوری و فناوری و رونمایی از جدیدترین دارو‌های «ایران ساخت» شده حوزه دامی وارد استان خراسان رضوی شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری پس از ورود به استان خراسان رضوی مورد استقبال مقامات عالی استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ستاری در نخستین بخش از سفر یک روزه اش به این استان از شرکت دانش بنیان «نصر فریمان» بازدید کرد. این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه داروسازی یکی از بزرگترین تولید کننده‌های دارو‌های استریل تزریقی در خاورمیانه است که توانسته با تکیه بر توان متخصصان داخلی ۵۸ محصول تولید و عرضه کند.

در این بازدید از محصول جدید نانوامولسیون تزریقی طولانی اثر ویتامین AD۳E که برای اولین بار در کشور تولید شده است رونمایی شد. این محصول در دارو‌های تزریقی دامی برای اولین بار در جهان به صورت محصول نانوتولید می‌شود و نمونه خارجی مشابه برای این محصول وجود ندارد.

دیدار ستاری و حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان رضوی از دیگر بخش‌های سفری یک روزه به این استان خواهد بود. رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان در ادامه این سفر استانی به زیارت بارگاه منور و ملکوتی حضرت امام رضا علیه السلام می‌رود تا با تشرف به بارگاه ملکوتی آن امام همام از دریای بیکران کرامتش بهره‌ای ببرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه از شرکت دانش بنیان «رای صنعت توس» دیدن می‌کند. این شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه مهندسی معکوس در زمینه قطعات کارخانه‌های سنگ آهن و مس فعالیت دارد. شرکت دانش بنیان «سورن تک توس» دیگر میزبان رئیس بنیاد ملی نخبگان خواهد بود. این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه بیوتکنولوژی توانسته با بهره گیری از توان و دانش متخصصان داخلی ۸ محصول دانش بنیان تولید و عرضه کند.   معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه از شرکت دانش بنیان «اکسیر گل سرخ» دیدن می‌کند. این شرکت دانش بنیان نخستین تولید کننده الئو رزین زعفران در جهان و نخستین تولید کننده الئورزین ادویه جات در کشورمان است. معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه سفر یک روزه اش به این استان از «آزمایشگاه کنترل کیفی شستا» و «سیستم‌های الکترونیکی شایان کاوش پاژ» دیدن می‌کند.

بازدید از کارخانه نوآوری مشهد و مرکز رشدفرهنگی سجاد
بخش بعدی سفر رئیس فرهنگ سازی اقتصاد دانش‌بنیان بازدید از کارخانه نوآوری مشهد است. این کارخانه با هدف کمک به شناسایی افراد توانمند و فعالان حوزه فناوری‌های نوین شکل گرفته است. در ادامه این سفر استانی اپلیکیشن «شهر من» با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری آغاز به کار می‌کند. این پروژه با هدف ارائه خدمات شهروندی از درگاه واحد و افزایش مشارکت اجتماعی ایجاد شده است.

بازدید از مرکز رشد فرهنگی سجاد پارک علم و فناوری استان رضوی از دیگر برنامه‌های معاون علمی و فناوری در این سفر یک روزه خواهد بود. این مرکز رشد با اولویت قراردادن هنر‌های تصویری، رسانه‌های مجازی، ورزش و سرگرمی ۲۹ تیم را در دل خود جای داده است. پایان‌بخش سفر یک روزه رئیس بنیاد ملی نخبگان به استان رضوی شرکت در نشست علم و فناوری اقتصاد دانش بنیان این استان است. ستاری پس از شنیدن نقطه نظرات مسئولان و جوانان خلاق، در فضایی صمیمی راهکار‌های لازم رابرای رونق زیست بوم فناوری و نوآوری استان را ارایه می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری شرکت های دانش بنیان ایران ساخت کارخانه نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران با حضور مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 اولین پنل این نشست با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، زینب اختری، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو شورای عالی جهاد سازندگی برگزار شد.

حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران، با ارائه گزارشی از اقدامات این برنامه ملی در سال گذشته، گفت: هدف از عملیاتی کردن این برنامه، اتصال زیست بوم علمی، فناوری و نوآوری به عرصه آبادانی و پیشرفت و رفع چالش‌های این حوزه است.

دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در همین راستا ادامه داد: برگزاری نمایشگاه ملی آبادیران، پیگیری توافقنامه‌های منعقد شده، ارتباط با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برگزاری جایزه ملی آبادیران، افتتاح اولین مرکز اشتغال فناورانه آبادیران، برگزاری اولین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه، برگزاری اولین نمایشگاه آبادیران استان یزد، همکاری با جشنواره مردمی عمار و شرکت در این رویداد سالانه، تشکیل رسانه و پایگاه خبری تخصصی آبادانی و پیشرفت فناورانه (آبادیران)، ازجمله اقدامات این برنامه در سال گذشته است.


شکری با اشاره به برگزاری دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، بکارگیری ظرفیت اساتید و نخبگان در تعامل با نهاد‌های ذی‌ربط، مسئله محوربودن این دوره از نمایشگاه و حضور نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت همراه با نیاز‌های احصا شده آنها را از اقدامات نوآورانه و درجهت افزایش تعاملات بین دستگاهی و مخاطبین نمایشگاه دانست.

وی با اعلام انتشار فراخوان شرکت در این نمایشگاه، افزود: با توجه به شعار سال که در جهت مشارکت مردم در رشد اقتصاد و جهش تولید می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی برای معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین معرفی نمونه‌های موفق عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه به نمایشگاه آبادیران اضافه خواهد شد.

در ادامه این نشست، اکبری، دبیر اجرایی نمایشگاه درباره برنامه‌های دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، گفت: اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و نیز اساتید و نخبگان به مسائل و ظرفیت‌های مناطق کمتر برخوردار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور از طریق معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت نهاد‌های دولتی و حاکمیتی متولی آبادانی و پیشرفت از جمله برنامه‌های نمایشگاه آبادیران است.

دبیر اجرایی این برنامه، کمک به رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و ایجاد استغال پایدار با استفاده از توانمندی‌های شرکت‌ها، اساتید  و نخبگان زیست بوم علمی، نوآوری و فناوری کشور، گسترش مشارکت گروه‌های مردمی و جهادی در تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و مردمی سازی اقتصاد دانش‌بنیان را از برنامه‌های دیگر نمایشگاه آبادیران دانست.

وی همچنین تاکید کرد: مخاطبان ما در این دوره از نمایشگاه در دو طیف عرضه و  تقاضا قرار می‌گیرند. شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی، خیرین و گروه‌های جهادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های اجرایی در بخش تقاضا و شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق، اساتید و نخبگان در بخش عرضه قرار می‌گیرند و هدف ما در این نمایشگاه پیوند این دو بخش به یکدیگر است.

اکبری در ادامه بر حوزه‌های برگزاری نمایشگاه متمرکز شد و مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستا، کشاورزی، دامپروری و شیلات، اشتغال کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی و صنایع نرم و آموزشی را از جمله این حوزه‌ها برشمرد.

در بخش بعدی این برنامه، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ارائه توانمندی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه‌های وابسته در موضوع آبادانی و پیشرفت پرداخت.

وی با بیان این که سپاه پاسداران، نظام مسائل کشور را در حوزه‌های مختلف درجغرافیای پهناور کشور در اختیار دارد تاکید کرد: برای حل مشکلات کشور می­بایست به روش‌های نوآورانه و فناورانه روی آورد.

حزنی در پایان بر هم افزایی بخش‌های مختلف کشوری و لشکری برای رونق بخشیدن به برنامه ملی آبادیران و دعوت از آن‌ها برای بازدید از نمایشگاه تاکید کرد.  

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بخش آخر جلسه هر یک حاضران به بیان پیشنهاد‌های خود در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره نمایشگاه آبادیران پرداختند. دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران ۲۲ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی