Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) و آژانس اطلاعات GCHQ انگلیس در بیانیه خود آورده اند: هکرهای روس با استفاده از سیستم APT۳۴ که نوعی سیستم فرماندهی و کنترل است استفاده کرده اند کدهای مخرب و مورد نظر خود را بر روسی زیرساخت های سایبری ایران مستققر کرده و بدین ترتیب عملیات های خود را در کشورهای مختلف انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته «پل چیچیستر» مدیر عملیات مرکز امنیت سایبر ملی انگلیس، سازمانی با نام Turla ظاهرا از زیرساخت های رایانه ای ایران استفاده کرده تا با موفقیت و در طی ۱۸ ماه دست کم در ۲۰ کشور مختلف حملات سایبری انجام دهند. 

در بخشی از این بیانیه آمده است: ما می خواهیم این پیام روشن را مخابره کنیم که حتی اگر هکرها و حمل کنندگان سایبری از ماسک برای روشن نشدن هویتشان استفاده کنند ما این قابلیت را داریم که که آنها را شناسایی کنیم. 

به گزارش مهر، روسیه سالها است که از سوی کشورهای غربی متهم به انجام حملات سایبری می شود که بارزترین نمونه آن موضوع مداخله رد انتخابات کشورهای غربی است که از سال ۲۰۱۶ در آمریکا و سایر کشورها مطرح شده است. 

یورو نیوز نیز با مخابره این خبر نوشته است:  شماری از مقامات آمریکایی و بریتانیایی می گویند که گروهی از هکرهای روسی با مداخله در روند کار هکرهای ایرانی، موفق شدند این تصور را به وجود بیاورند که حملات سایبری از سوی هکرهای ایرانی انجام شده است.

بنا به گفته مقامات امنیتی بریتانیا گروه روسی «تورلا» (Turla) با استفاده از ابزارها و ساختارهای اینترنتی ایران موفق شده است طی ۱۸ ماه گذشته با موفقیت در پایگاه های اینترنتی دستکم ۲۰ کشور مختلف نفوذ کند.

مقامات استونی و جمهوری چک گروه «تورلا» را متهم کرده اند که به سرویس امنیت فدرال روسیه وابسته است.

به گفته مقامات امنیتی بریتانیا و آمریکا نفوذ اینترنتی این گروه روس به طور خاص در خاورمیانه مشهود بوده است اما دامنه آن به برخی سازمان های بریتانیایی نیز کشیده شده است.

چیچیستر، یکی از مقامات امنیتی بریتانیا که در ستاد ارتباطات دولت فعالیت می کند، بر این باور است که روش مورد استفاده هکرهای روسی نشان می دهد که هکرها در فضایی محدود با حضور عناصر متعدد رقابت می کنند. وی همچنین می افزاید که هکرها از روشها و حملات جدیدی برای جلوگیری از فاش شدن خود به عنوان عامل نفوذهای اینترنتی استفاده می کنند.

ستاد ارتباطات دولت بریتانیا به همراه آژانس امنیت ملی آمریکا از حملات اخیر هکرهای روسی و شیوه مورد استفاده آنها پرده برداشته است. آنها هدف از افشای شیوه مورد استفاده هکرهای روس را افزایش آگاهی در مورد خطرات پیش رو عنوان کرده اند.

کد خبر 4752003 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه ایران هکرها حملات سایبری ایالات متحده آمریکا انگلیس سوریه ترکیه ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ عراق فلسطین رجب طیب اردوغان رژیم صهیونیستی عربستان سعودی روسیه ایران لبنان فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران /چرا حمله سپاه «مشروع» بود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه جام جم در مطلبی به این سوال که «چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع بود؟» فهرستی طولانی از جنایات رژیم صهیونیستی علیه کشورمان در ۴۵ سال گذشته را ارائه کرده که در ادامه می‌خوانید:

۱- تیر ۱۳۶۱ ربودن احمد متوسلیان
۲- خرداد ۱۳۷۳ انفجار حرم امام‌رضا(ع)
۳- دی ۱۳۸۸ ترور مسعود علیمحمدی
۴- خرداد ۱۳۸۹ حمله ویروس استاکس نت
۵- آذر ۱۳۸۹ ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی
۶- فروردین ۱۳۹۰ حمله ویروس ستارگان
۷- مرداد ۱۳۹۰ ترور داریوش رضایی نژاد
۸- آبان ۱۳۹۰ ترور تهرانی مقدم
۹- آذر ۱۳۹۰ ترور مصطفی احمدی روشن
۱۰- فروردین ۱۳۹۱ ویروس وایپر
۱۱- اردیبهشت ۱۳۹۱ ویروس فیلم
۱۲- آبان ۱۳۹۷ ویروس جدیداستاکس نت
۱۳- اردیبهشت ۱۳۹۹ حمله سایبری
۱۴- تیر ۱۳۹۹ انفجار نطنز
۱۵- آذر ۱۳۹۹ ترور شهید فخری‌زاده
۱۶- فروردین۱۴۰۰ انفجار در نطنز
۱۷- آبان ۱۴۰۰ هک پمپ بنزین‌ها
۱۸- خرداد ۱۴۰۱ ترور احسان قدبیگی
۱۹- خرداد ۱۴۰۱ ترور مهدی عبدوس و علی کمانی
۲۰- بهمن ۱۴۰۱ پهپاد انتحاری
۲۱- فروردین ۱۴۰۳ حمله به کنسولگری ایران

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896624

دیگر خبرها

  • ۲۱ عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران /چرا حمله سپاه «مشروع» بود؟
  • کشف یک بدافزار روسی توسط شرکت امنیتی در فنلاند
  • بخش زیادی از حملات هکری رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های ارتباطی خنثی شد
  • بخش زیادی از حملات هکری توسط رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های ارتباطی کشور خنثی شده است
  • ادمین اکانت‌های فارسی زبان صهیونیست‌ها چه کسی است؟
  • چین: آمریکا بزرگترین منبع حملات سایبری در جهان است
  • حمله هکری علیه رژیم صهیونیستی
  • ایران چگونه حملات سایبری DDoS را دفع می‌کند؟
  • دی‌ داس علیه اینترنت | حمله سایبری دی‌ داس چیست؟
  • با پیاده نظام سایبری صهیونیست‌ها آشنا شوید +عکس