Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:08:21 GMT

حداقل و حداکثر سن برای انجام جراحی زیبایی بینی

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۷۷۵۲

حداقل و حداکثر سن برای انجام جراحی زیبایی بینی

دبیر اجرایی کنگره رینوپلاستی ضمن اشاره به شایع‌ترین عوارض جراحی بینی گفت: حداقل سن برای انجام این جراحی در زنان ۱۶ سال و در مردان ۱۸ سال است.

به گزارش ایسنا، دکتر کوروش قنبرزاده اظهار داشت: جراحی بینی یکی از شایع‌ترین جراحی‌های زیبایی در ایران به شمار می‌رود و برگزاری این کنگره علاوه بر تبادل تجارب و انتقال اطلاعات می‌تواند در افزایش آگاهی پزشکان بسیار موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از کشورها در حوزه توریسم درمانی فعالیت‌های موثری انجام داده‌اند و خوشبختانه در حال حاضر از کشورهای دور و نزدیک برای انجام رینوپلاستی به ایران سفر می‌کنند؛ البته کشورهایی همچون ترکیه تلاش دارند که خودشان را مطرح کرده و در رقابت با ایران پیش رو باشند که برگزاری کنگره‌های رینوپلاستی می‌تواند جهت مقدم شدن این حوزه در خاورمیانه و کشورهای جهان بسیار حائز اهمیت باشد.

دبیر اجرایی کنگره رینوپلاستی ادامه داد: هر چند آمار دقیق در مورد انجام جراحی‌های بینی در کشور وجود ندارد، ولی شایع ترین عمل زیبایی در ایران محسوب می‌شود؛ در حالی که در کشورهای دیگر عمل‌های زیبایی همچون لیپوساکشن و پروتز سینه در صدر جراحی زیبایی است.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی خاطرنشان کرد: هر عمل جراحی می‌تواند با عوارض و خطراتی همراه باشد که در عمل رینوپلاستی یا جراحی بینی، ورم، کبودی و اسکار جای عمل می‌تواند از عوارض احتمالی باشد و در موارد کمتر خونریزی و مشکلات تنفسی نیز ممکن است بروز یابد. ولی به طور کلی شایع‌ترین عارضه جراحی بینی عدم رضایت بیمار از نتیجه زیبایی است.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، وی با اشاره به اینکه بیماران انتظار زیباتر شدن با عمل جراحی رینوپلاستی دارند، گفت: در برخی مواقع صددرصد رضایت حاصل نمی‌شود.

قنبرزاده در مورد حداکثر و حداقل سن لازم برای جراحی بینی خاطرنشان کرد: کمترین سن برای این جراحی در زنان بیش از ۱۶ سال و برای مردان بیش از ۱۸ سال است. حداکثر سن نیز برای این عمل وجود ندارد و افراد سالمند نیز می‌توانند به شرط اینکه بیهوشی عمومی برای آنها خطری نداشته باشد، کاندیدای جراحی رینوپلاستی شوند.

دهمین کنگره جراحی زیبایی پیشرفته بینی توسط انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی از  ۲۹ مهرماه تا اول آبان در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جراحي زيبايي جراحی بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری واقعیت‌افزوده، انقلابی بزرگ در جراحی

ایتنا - دنیای جراحی با ظهور فناوری واقعیت افزوده (AR) شاهد یک تغییر کیفی است که به جراحان اجازه می‌دهد تا با دیدن جزئیات داخلی بدن در حین انجام عمل که با دقت و کیفیتی بالا ارائه می‌شود عملیات دقیق‌تر و کارآمدتری انجام دهند.
امروزه از طریق به کارگیری واقعیت‌افزوده (AR) در جراحی‌های شکم، یک پیشرفت قابل توجه در فناوری جراحی رقم خورده است. این نقطه عطف، که در ۱۱ در سانتیاگو شیلی رخ داد، استفاده از سیستم MARS Levita را با هدست Meta Quest 3 ترکیب کرد و عملکرد جراحی را بهبود بخشید و با هموارکردن راه برای دیجیتالی تقویت‌شده با هوش مصنوعی، پیشرفتی اساسی در زمینه جراحی پزشکی و جراحی از راه دور جهانی را نشان داد. 

اولین جراحی شکم با استفاده از فناوری واقعیت‌افزوده در شیلی
دکتر آلبرتو رودریگز، جراح و رئیس شرکت Levita Magnetics در سیلیکون ولی، با انجام اولین جراحی شکم با استفاده از فناوری واقعیت‌افزوده در سانتیاگو شیلی، به یک شاهکار تاریخی دست یافت.

این جراحی‌های تاریخی یکپارچه توسط دکتر آلبرتو رودریگز ناوارو، جراح باتجربه و موسس و مدیر عامل شرکت Levita Magnetics انجام شد. دکتر رودریگز ناوارو از فناوری‌های MARS و AR برای انجام کوله سیستکتومی، که معمولاً به عنوان جراحی برداشتن کیسه صفرا که به عنوان شایع‌ترین جراحی شکم در مقیاس جهانی شناخته می‌شود، استفاده کرد. 

این فناوری در طول کوله سیستکتومی دید وسیع‌تری به تیم جراحی ارائه می‌دهد که نشان‌دهنده گامی بزرگ به سمت نوعی از جراحی است که با دردی کمتر و پروسه بهبودی سریعتر شکل می‌گیرد.

این جراحی همچنین یکی از اولین بارهایی است که جراح اصلی در حالی که یک هدست AR به سر داشت، عمل جراحی را انجام داد. 

دکتر رودریگز در اینباره گفت: «من خودم به عنوان یک جراح کم تهاجمی، از نزدیک همه محدودیت‌ها را برای انجام جراحی‌های بهینه تجربه کردم. از آنجایی که نتوانستم بستر جراحی رویاهایم را پیدا کنم، تصمیم گرفتم یک تیم جمع‌آوری کنم و آن را بسازم، که بازی را تغییر می‌دهد.» 

به طور سنتی، جراحی شکم به دلیل ماهیت پویای محیط و عدم وجود مراجع ثابت، به عنوان یک منطقه چالش‌برانگیز از بدن شناخته می‌شود. سیستم MARS این چالش‌ها را کاهش می‌دهد و اجرای فناوری AR نشان‌دهنده تعهد مداوم شرکت به پیشروی نوآوری و رشد جراحی است. 

دکتر رودریگز ناوارو به اهمیت این پیشرفت اشاره کرد: «لویتا همچنان مرزهای نوآوری فناوری را در اتاق عمل جابجا می‌کند، در ابتدا سیستم MARS را به کار گرفتیم و اکنون با اولین عمل جراحی شکم واقعیت‌افزوده با استفاده از سیستم MARS با فناوری‌های دیگر مانند AR، ما می‌توانیم جراحان را برای انجام روش‌های کارآمدتر و در عین حال بهبود تجسم و عملکرد ارگونومیک توانمند کنیم.»

استفاده از AR در جراحی شکم پتانسیل زیادی را ارائه می‌کند، زیرا دید پیشرفته‌تری از زمینه جراحی و توانایی ارائه داده‌های بلادرنگ به جراح ارائه می‌دهد. این جنبه‌ها تأثیر عمیقی بر آینده روش‌های مراقبت‌های بهداشتی و جراحی، از جمله جراحی از راه دور و سایر راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و رباتیک دارند. از زمان راه‌اندازی، این شرکت به گسترش قابلیت‌ها و کاربردهای خود در شیلی و ایالات متحده با سابقه پیشرفت‌های قابل توجه ادامه داده است.

استفاده از Apple VISON PRO در برزیل
امکانات فناوری واقعیت‌افزوده به شیلی محدود نمی‌شود و در برزیل نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

جراح برونو گوباتو برای اولین‌بار در حین جراحی شانه، از هدست اپل ویژن پرو استفاده کرد که با موفقیت همراه بود.

این دستگاه به او این امکان را می‌داد که تصویری به اندازه صفحه نمایش فیلم با وضوح بالا ببیند، همچنین می‌توانست معاینه‌های بیمار و مدل‌های سه‌بعدی را در زمان واقعی مشاهده کند، درک او از آناتومی را افزایش داد و او را قادر ساخت که این عمل را با دقت بیشتری انجام دهد.

انتظار می‌رود فناوری واقعیت‌افزوده به یک جزء ضروری مراقبت‌های بهداشتی تبدیل شود که به بهبود نتایج بیمار و کاهش قابل توجه زمان بهبودی کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • شرم از بدن
  • پیش‌بینی ۳۰۰ عنوان برنامه برای کنگره ملی شهدای کاشان
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • جراحی زیبایی کامران نجف‌زاده؛ از عمل بینی تا کاشت مو!
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در استان البرز از دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در شهرستان چگنی
  • فناوری واقعیت‌افزوده، انقلابی بزرگ در جراحی