Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برخی حرف‌ها در خصوص امضاء فروشی و عدم نظارت‌های لازم بر ساخت و ساز‌ها شنیده می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور صبح امروز در نشست تخصصی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران گفت: ما هنوز تجربه وقوع بحران در یک کلام شهر را نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در تهران در یک حادثه مثل پلاسکو که حادثه محلی بود دیدید که چگونه حادثه بین‌المللی شد و حالا تصور کنید اگر زلزله بالای ۷ ریشتر رخ دهد چه فاجعه‌ای به بار خواهد آورد.

نجار گفت: برخی می‌گویند اگر تهران زلزله هفت ریشتری بیاید از بین می‌رود، اما من می‌گویم با سازه‌های امروزی این اتفاق بعید است بیفتد و تهران با خاک یکسان شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: آنچه در زلزله تهران مهم است این است که اگر زلزله‌ای بالای ۶.۵ ریشتر بیاید حتما ۲ میلیون نفر متأثر خواهند شد و فرقی هم بین بافت فرسوده و غیرفرسوده نیست.

وی افزود: باید این نکته هم مورد توجه قرار گیرد که ۸ میلیون هم تحت تاثیر غیرمستقیم قرار خواهند گرفت و همه این‌ها اهمیت بالای توجه به موضوع زلزله را نشان می‌دهد.

نجار ادامه داد: هر حادثه‌ای در کشور رخ داده امداد رسانی و مدیریت نسبت به حادثه قبلی مشابه بهتر بوده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: نکته مهم این است که باید اولا مشخص شود که چرا ما باید نگران زلزله در تهران باشیم؟ چرا بیمارستان سر پل ذهاب نتوانست دوام بیاورد و چرا بیمارستان اسلام آباد از مدار خارج شد؟

وی خاطرنشان کرد: چرا در زلزله ورزقان شاهد از بین رفتن بیمارستان بودیم که قرار بود هفته بعد از آن افتتاح شود؟ مگر این بیمارستان نوساز نبود؟ چرا همزمان یک ساختمان در سر پل ذهاب وجود داشت که حتی شیشه‌هایش هم نشکسته بود؟

نجار گفت: این‌ها که مصالح یکسان داشتند و مصالحشان از یک جا تامین شده بود؛ پس گره کار کجاست که یک ساختمان نوساز از بین رفت و با خاک یکسان شد، اما در همان زمان ساختمان غیر نوسازی بود که هیچ اتفاقی برایش نیفتاد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در سرپل ذهاب ماسه‌هایی برای ساخت بتن استفاده می‌شد که اصلا کیفیت لازم را نداشت و این نکته اصلی ماجراست.

وی ادامه داد: ما جمعیت اول انقلابمان در تهران حدود ۳ میلیون نفر بوده است و امروز این عدد به ۱۰ میلیون نفر رسیده است و این یعنی اینکه ما ساختمان‌هایی داریم که چهل سال عمر دارند.

نجار گفت: وقتی می‌پرسیم چرا نگران هستید می‌گویند، چون ساختمان‌ها درست ساخته نشده است؟ آیا دانش نداشتید؟ آیا نظارت کافی در حین ساخت نداشتید؟ در سر پل ذهاب در یک دانشگاه آهن کم آمده بود و سازنده چندین میلگرد را کنار هم گذاشته بود و به هم جوش داده بود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: این چه رسمی است که یک مرکز علمی و آکادمیک ساخته شده است به این کیفیت! آن وقت برخی حرف‌ها شنیده می‌شود از امضا فروشی و عدم نظارت‌های لازم و این‌ها اتفاقات کوچکی نیست.

نجار خاطرنشان کرد: در برنامه ششم به موضوع کیفیت و استاندارد مصالح توجه شده است، اما من نمی‌دانم این موضوع امروز اجرایی می‌شود یا نه؟

وی ادامه داد: آیا کارگر ما ماهر است یا متاسفانه با یک ماشین ۱۵ نفر اتباع بیگانه را آورده‌ایم سر ساختمان و شده‌اند کارگر ماهر ما!

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: همه چیز در اختیار داریم، اما خودمان به خودمان کم لطفی می‌کنیم و آن اقدام شایسته را انجام نمی‌دهیم.

نجار تصریح کرد: تا امروز ۱.۸ میلیون واحد مسکونی نوسازی و بازسازی شده در کشور، اما این موضوع کافی نیست و نکته اساسی بنده این است که آیا همین‌هایی که امروز ساخته می‌شود ایمن ساخته شده است.

وی افزود: محلی در نزدیکی شهر آفتاب انتخاب شده است تا مرکز مدیریت بحران در آنجا ساخته شود تا هم به فرودگاه نزدیک باشد هم به راه آهن و هم دسترسی‌های متعددی داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در آنجا هزاران چشمه توالت وجود دارد و همچنین به دلیل وسعت محدوده امکان برپایی حداقل دویست درمانگاه سیار وجود دارد.

نجار گفت: البته شهرداری تهران هزاران گیر و عنقلت به ما برای انتخاب آن محل وارد کرده است و الان چهار سال است گرفتار رفت و آمد برای کسب موافقت هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امضا فروشی شهر تهران پلاسکو مدیریت بحران زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سالگی جنگ داخلی سودان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از ابیجان، ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ صدای تیراندازی و دود ناشی از انفجار در خارطوم پایتخت سودان، بعد از چند هفته تنش میان دو ژنرال قدرتمند کشور، از شروع یک درگیری ویرانگر و فرسایشی خبر داد.
درگیری میان نیرو‌های واکنش سریع ژنرال حمیدتی و نیرو‌های ژنرال عبدالبرهان فرمانده ارتش در این روز آغاز شد یک سال بعد در غیاب اراده بین المللی، نتیجه‌ای جز ویرانی و بدبختی برای سودان حاصل نشده است و نخست وزیر سابق سودان، عبدالله حمدوک، خطاب به طرفین خصومت، از آنها می‌خواهد به درگیری‌ها پایان دهند.
به گزارش سازمان ملل حدود ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ۲۵ میلیونی سودان آواره شده اند و کشور در آستانه قحطی قرار دارد. کریستین لیندمایر، سخنگوی سازمان بهداشت جهانی، درباره بحران انسانی هشدار می‌دهد. وی گفت: در زمانه‌ای که جهان با بحران‌های متعدد روبروست، کمک به سودان به حداقل رسیده و تنها ۱۷ درصد کمک تصویب شده سازمان بهداشت جهانی به این کشور، تامین مالی شده است. 
برنامه جهانی غذا نیز از به زانو درآمدن مردم سودان می‌گوید. بنا بر اعلام سازمان ملل متحد، دستکم ۵ میلیون سودانی در ماه‌های آینده دچار بحران غذایی فاجعه بار می‌شوند. تد شعبان معاون مدیر کل یونیسف نیز از این وضعیت گلایه می‌کند. وی گفت: از جنگ سودان صحبتی نمی‌شود، سودان فراموش شده است. ۲۰ سال قبل در جریان جنگ دارفور، اینگونه نبود. اما الان فقط شاهد سکوت هستیم. 
یک سال بعد از شروع جنگ داخلی، هیچ تماس امیدبخشی میان ژنرال عبدالبرهان و ژنرال حمیدتی برقرار نیست و سودان همچنان رنج می‌برد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
۱. عبدالله حمدوک، نخست وزیر سابق سودان
۲. کریستین لیندمایر، سخنگوی سازمان بهداشت جهانی
۳. تد شعبان، معاون مدیر کل یونیسف

دیگر خبرها

  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • نصب ۱۵ دوربین نظارت تصویری در محورهای مواصلاتی البرز
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند
  • مدارس زاهدان و ۴ شهرستان کرمان چهارشنبه تعطیل شد
  • تخلیه ۵۰ خانوار روستا‌های کرمان به علت وقوع سیلاب