Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای رهبری حزب اسلامگرای النهضه مسئولیت تشکیل دولت جدید تونس و ریاست بر آن را پذیرفت. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، حزب اسلامگرای النهضه با کسب 52 کرسی بیشترین آرای مردمی را در انتخابات پارلمانی تونس به دست آورد. طبق قانون اساسی تونس هر حزبی که بیشترین کرسی را در انتخابات پارلمانی کسب کند، دولت جدید را تشکیل خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید تونس چهارشنبه این هفته در پارلمان این کشور انجام شود. پس از آن رئیس جمهور بزرگ ترین حزب پارلمانی را مامور تشکیل دولت جدید خواهد کرد.

شورای رهبری حزب اسلامگرای النهضه تونس اعلام کرد: مسئولیت تشکیل دولت جدید و ریاست بر آن را به عهده می گیرد وبا فعالان سیاسی اجتماعی  وارد گفت وگو های عمیقی خواهد شد.

این شورای در پایان نشست اخیر خود با انتشار بیانیه ای نتایج انتخابات ریاست جمهوری و پارلمان تونس را به مردم این کشور تبریک گفت و تاکید کرد: شورای رهبری النهضه اصرار دارد که با تمام گروه ها و احزابی که در مسیر انقلاب مردم تونس هستند، همکاری داشته باشد تا اهداف این انقلاب اجرایی و ارزش های ملت تقویت و تحکیم شود.

النهضه، حزب قلب تونس به رهبری نبیل القروی را در خط انقلاب نمی داند و اعلام کرده است که با این حزب برای تشکیل دولت ائتلاف نخواهد کرد.

حزب قلب تونس با کسب 32 کرسی از مجموع 217 صندلی پارلمان، در جایگاه دوم در انتخابات مجلس قانونگذاری این کشور قرار دارد.

راشد الغنوشی نامزد حزب النهضه برای نخست وزیری تونس

به نوشته روزنامه تونسی الصباح نیوز، حزب النهضه تصریح کرد: این حزب گفت وگوهای گسترده و عمیقی را با فعالان مختلف سیاسی اجتماعی انجام خواهد داد. این گفت وگو ها بر اساس برنامه ای است که متضمن  ثبات سیاسی گسترده ای را در کشور است.

در این بیانیه آمده است: النهضه با همپیمانان خود برنامه ای درخصوص رویکردهای مهم دولت تدوین خواهد کرد. همچنین  النهضه برنامه های کوتاه و بلند مدت برای چابک سازی دستگاه ها و سازمان ها و نهادهای دولتی دارد تا آنها بتوانند خدمات بهتری به مردم ارائه دهند. اتمام پروژه های نیمه تمام نیز یکی دیگر از برنامه های دولت جدید خواهد بود.

شورای رهبری النهضه در پایان بیانیه اش با تاکید بر پایبندی خود بر تمام وعده های انتخاباتی تصریح کرد: این حزب به مطالبات مردمی از جمله اجرایی شدن عدالت اجتماعی، بهبود وضعیت اقتصادی، مبارزه با فقر، بیکاری، فساد و تروریسم پاسخ مثبت خواهد داد.

انتهای پیام /

R7969/P/S8,88/CT10 واژه های کاربردی مرتبط تونِس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تون س تون س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطهری: دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند

علی مطهری گفت: اگر دولت اسلامی حق ورود به مسائل عقیدتی و اخلاق و رفتار مردم نداشته باشد، رفتار خطرناکی است و با این عقیده تفاوتی بین دولت اسلامی و سکولار وجود نخواهد داشت. عده‌ای مخالف این حرف‌ها هستند و می‌گویند نباید به زور مردم را به بهشت برد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، علی مطهری در یک نشست به مناسبت نخستین سالگرد درگذشت عماد افروغ که با محوریت «گفتمان و سیاست فرهنگی دولت» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: دولت اسلامی بر خلاف یک دولت سکولار مسئولیت اخلاق و عقاید مردم را هم بر عهده دارد و فقط این نیست که مسئول معیشت مردم باشد بلکه مسئولیت سعادت انسان در دنیا و آخرت را هم بر عهده دارد. عده‌ای مخالف این حرف‌ها هستند و می‌گویند نباید به زور مردم را به بهشت برد. اگر دولت اسلامی حق ورود به مسائل عقیدتی و اخلاق و رفتار مردم نداشته باشد، رفتار خطرناکی است و با این عقیده تفاوتی بین دولت اسلامی و سکولار وجود نخواهد داشت.

وی افزود نمی‌توان انتظار داشت دولت حق ورود به مسائل فرهنگی را ندارد و اتفاقاً حوزه فرهنگ عمومی، یکی از حوزه‌هایی است که دولت باید ورود کند. در هر صورت،‌ دولت در هر آنچه که مربوط به رفتار مردم و نظم اجتماعی است،‌ باید ورود کرد. یک ویژگی که مرحوم عماد افروغ واجدش بود، این نکته بود که می‌گفت حقیقت هیچ وقت نباید فدای مصلحت شود، تعبیری که سبب هجمه به او شد.

حمایت جدی وزارت فرهنگ از ترویج عفاف و حجاب

مطهری گفت: در کشور ما باید به شادی و غم مردم توجه شود. عزاداری‌های ما مقدارش بالاست؛ ضرورتی ندارد که این اندازه طولانی باشد. یا چرا نباید در ماه محرم دو نفر با هم ازدواج کنند. چند روزی را به عزاداری مشغول شوند، بعد مردم به روال عادی زندگی خود بپردازند. دولت و حاکمیت باید روش متعالی را در این زمینه‌ها پیش گیرد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از مسائل مهم کشور را استفاده از واژگان بیگانه دانست و گفت: ما در جامعه شاهد رواج کلمات بیگانه حتی از قاب تلویزیون هستیم. این مقدار استفاده از واژگان بیگانه نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. 

اظهار داشت: یکی از مسائل مهم دیگر در کشور که تشدید شده که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتند رواج کلمات بیگانه است که حتی صدا و سیما مروج این کلمات است. در قانون هم استفاده از کلمات بیگانه ممنوع است. در حالی که در شهر تابلوهای انگلیسی می‌بینیم و این باعث شرم می‌شود که نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. وزیر فرهنگ هم قول دادند که با این کلمات بیگانه برخورد کنند

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • سفر دولت سیزدهم به استان، بارقه های امید را تقویت کرد
  • جلیل محبی: دولت رئیسی برای فرار از مسئولیت گشت ارشاد، آن را به گردن دولت خاتمی انداخت
  • نخست وزیر جوان فرانسه هم نتوانست ماکرون را از مشکلات برهاند
  • «امین انصاری» دبیر شورای راهبردی اقوام، مذاهب و ادیان شد
  • انتصاب دبیر شورای راهبردی اقوام، مذاهب و ادیان ریاست‌جمهوری
  • اسراییل مصداق بارز یک رژیم دیوانه وبی‌رحم است/مسئولیت‌پذیری تهران
  • درخواست از بیت رهبری درپی تکرار یک ادعای عجیب درباره ریاست مجلس آینده
  • جهت‌گیری در تعرفه صادرات و واردات، حمایت از تولید است
  • دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند
  • مطهری: دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند