Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت تسلاموتورز آمریکا به عنوان یکی از خودروسازان نوظهور و نوپا که در سال‌های اخیر با تلاش‌های مداوم خود به موفقیت‌های قابل توجهی در توسعه و تولید خودرو‌های الکتریکی لوکس و قدرتمند دست یافته است، در بازار‌های جهانی به جز ایالات متحده آمریکا نظیر چین و برخی دیگر از کشور‌های اروپایی نیز توانسته سهم بازار و فروش چشمگیری را به خود اختصاص دهد و در این حوزه از سایر رقبای خود سبقت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال پیش بود که اخبار و گزارش‌های متعددی از سوی این خودروساز نوپا و جاه طلب آمریکایی منتشر شده بود که نشان می‌داد این شرکت می‌خواهد با احداث کارخانه اختصاصی خود، گیگافکتوری ۳، و راه اندازی خط تولید خودرو‌های تمام الکتریکی تسلا مدل ۳ در چین، علاوه بر کاهش هزینه برای خریداری این خودرو‌ها توسط مشتریان و شهروندان چینی، سهم قابل توجهی از بازار این کشور را به خود اختصاص دهد.

بر اساس گزارش وب سایت اتو اکسپرس، باوجود افزایش قیمت خودرو‌های برقی تسلاموتورز آمریکا که تحت تاثیر قانون افزایش تعرفه واردات محصولاتی که در خاک کشور چین تولید می‌شوند، بوجود آمده است همچنان مشتریان چینی ترجیح می‌دهند که در صورت تمایل به خریداری خودرو‌های برقی، مدل‌های مختلفی از خودرو‌های تسلا را بخرند؛ بنابراین به نظر می‌رسد که تسلا برنامه ریزی‌های بلند مدتی در خصوص تولید انبوه خودرو‌های تمام الکتریکی، لوکس و قدرتمند خود در خاک چین دارد و حالا با صدور تمامی مجوز‌های لازم برای راه اندازی خط تولید کارخانه‌های گیگافکتوری، قادر خواهد بود با سهولت بیشتر، هزینه‌های تمام شده کمتر و قیمت مصرف کننده پایین تری محصولات خود را به یکی از بزرگترین بازار‌های خود عرضه کند.

افزایش روزافزون خودرو‌های برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودرو‌های پاک موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودرو‌هایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

چین هم همانند بسیاری از کشور‌های دیگر همچون انگلستان، فرانسه، اسپانیا، یونان، مکزیک و هند، تصمیم گرفته است که فروش، تولید و استفاده از خودرو‌های بنزینی و دیزلی را که موجب آلودگی هوا و محیط زیست می‌شوند، نهایتا تا یک دهه آینده ممنوع اعلام کند.

طبق آمار‌های منتشر شده در سال گذشته، ۱۵ درصد از درآمد شرکت تسلا از چین بعنوان بزرگترین بازار خودروی جهان، تامین می‌شود که به گفته تحلیلگران، از زمان احداث کارخانه اختصاصی تسلاموتورز تحت عنوان گیگافکتوری ۳ در این کشور پهناور، فروش این خودرو‌های لوکس، قدرتمند و پاک افزایش بسیار بیشتری پیدا کرده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری شرکت تسلا خودروی لوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) نیسان قشقایی ۲۰۲۵ به میدان آمد؛ خودرویی که جایش در بازار ایران خالیست

نیسان قشقایی یکی از پیشگامان کراس اوور‌های مدرن بوده و به‌تازگی در نسل سوم آن، تغییراتی در طراحی و فناوری ایجاد شده است. این تغییرات به جهت نزدیک شدن به محصولاتی مانند آریا EV صورت گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین، واضح‌ترین تغییر در قسمت جلو دیده می‌شود که جلوپنجره کرومی V شکل و چراغ جلوی عجیب و غریب خود را از دست می‌دهد. یک جلوپنجره مشبک بزرگتر با ظاهر بهتر و با الهام از زره زنجیری سربازان ژاپنی باستان در مدل جدید دیده می‌شود. طراحی دوتایی چراغ‌ها به سبک بومرنگ همچنان در این مدل حضور دارد.

تغییرات در قسمت عقب ملایم‌تر است؛ این قسمت مشمول مجموعه جدیدی از چراغ‌های LED و سپر اصلاح شده است. اگر قشقایی خود را در کلاس جدید N-Design سفارش دهید، تریم رنگی خاص و رینگ‌های ۲۰ اینچی را خواهید داشت.

با این حال، همه این‌ها تغییراتی ظاهری هستند، چرا که مجموعه موتور‌ها مانند قبل است. خریداران می‌توانند بین دو موتور ۱.۳ لیتری هیبریدی ملایم با قدرت ۱۳۸ اسب بخار و ۱۵۸ اسب بخار، و یک موتور ۱.۵ لیتری E-Power فول هیبریدی با قدرت ۱۸۷ اسب بخار یکی را انتخاب کنند. پیشرانه دارای یک موتور احتراقی بوده که فقط برای شارژ باتری استفاده می‌شود و هرگز مستقیماً چرخ‌ها را به حرکت درنمی‌آورد. نیسان هنوز قشقایی را با پیشرانه برقی یا پلاگین هیبریدی عرضه نمی‌کند.

یکی از چیز‌هایی که این SUV به‌روز شده به شما ارائه می‌دهد، یک سیستم اطلاعات سرگرمی مبتنی بر اندروید با نقشه‌ها و دستیار شخصی گوگل است. پیشرفت‌های فنی بیشتری همراه با سیستم دوربین Around View وجود دارد که اکنون دارای عملکرد سه‌بعدی است و به راننده اجازه می‌دهد که قشقایی خود را از هر زاویه بیرونی از جمله بالای سر ببیند. سیستم AVW همچنین دارای حافظه مکان پارکینگ است که می‌تواند مکان‌های پارکی که اغلب استفاده می‌شوند را ذخیره کرده و خود را به طور خودکار در آن‌ها جای دهد.

قشقایی جدید در حال حاضر در کارخانه نیسان ساندرلند در بریتانیا تولید می‌شود و به‌زودی به نمایندگی‌های اروپایی می‌رسد. این خودروساز قصد ندارد این خودرو را به ایالات متحده بیاورد تا شکاف بین مدل‌های کیکس و روگ جدید (که در اروپا به عنوان X-Trail فروخته می‌شود) را پر کند.

دیگر خبرها

  • چرا مونتاژکاران هر شش ماه قیمت را بالا میبرند، اما خودروسازان داخلی نه
  • واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده
  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • (عکس) نیسان قشقایی ۲۰۲۵ به میدان آمد؛ خودرویی که جایش در بازار ایران خالیست
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج
  • آپشن‌های جذاب و شگفت‌انگیز خودروی شیائومی + ویدئو
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • اقتصاد در ورطه خاموشی / هشدار برقی به اقتصاد
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • تسلا ۱۰ درصد کارکنان جهانی خود را اخراج می‌کند