Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@10:08:54 GMT

چتر حمایت بانک ملی بر سر صادرات کشور

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۸۵۰۵

چتر حمایت بانک ملی بر سر صادرات کشور

خبرگزاری آریا - حمایت همه جانبه‌ هدفمند از صادرات کالاها و خدمات یکی از 24 فرمان مقام معظم رهبری در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است و در شرایطی که فشارهای دشمن برای شکستن مقاومت تولیدکنندگان کشور طی سال های اخیر افزایش یافته، این سیاست ها به ویژه در بخش صادرات، نقشه راهی مطمئن برای گذر از شرایط جنگ اقتصادی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا، امروز 29 مهرماه مصادف با روز ملی صادرات است. روزی که با تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور از سال 1376 در تقویم رسمی کشور ثبت شد تا بیانگر عزم و اراده ملی در مجموعه دولت و مردم برای توسعه صادرات غیر نفتی و درنتیجه توسعه اقتصادی ایران آباد باشد.
در واقع صادرات موتور محرکه اقتصاد کشور است که می تواند با تقویت ظرفیت های تولید و همچنین ایجاد ظرفیت های جدید، ضمن بالا بردن تقاضا برای نیروی کار و به تعبیری ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری، مسیری روشن برای تنوع بخشی به اقتصاد و همچنین کاهش نوسان های اقتصادی ترسیم کند.
از این رو صادرات جایگاه مهمی در اقتصاد ایران دارد و تاکید بر آن در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری به عنوان چراغ راه و مسیر توسعه کشور نیز مبین همین امر است.
در همین راستا بانک ملی ایران به عنوان بازوی حمایتی اقتصاد کشور که همواره در تامین مالی پروژه های بزرگ کشور، حمایت از واحدهای تولیدی و کمک به اشتغال پایدار پیشگام بوده، با افزایش نقش آفرینی خود در اعطای تسهیلات نیز قدم های محکمی را در جهت افزایش توان تولید کنندگان و رونق صادرات برداشته است.
همچنین تمرکز بر احیا و بازگشت بنگاه های تولیدی بحران زده به چرخه تولید از دیگر اقدامات مهم بانک ملی ایران در راستای حمایت از تولیدکنندگان و همچنین بخش صادرات کشور است و طی سال های گذشته چرخ تولید صدها واحد از این بنگاه ها با تسهیلات این بانک دوباره به گردش درآمده است.
بانک ملی ایران در سال گذشته هم به منظور رونق بازار کسب و کار بیش از دو هزار بنگاه اقتصادی کوچک و متوسط را تامین مالی کرده است که تعدادی از این بنگاه ها در بخش صادرات فعال بوده اند.
این بانک در نیمه نخست سال جاری نیز بیش از یک هزار و 776 میلیارد ریال تسهیلات به بخش صادرات تخصیص داده است تا سهمی در رسیدن به هدف والای جهش صادرات در کشور و حضور صادرکنندگان ایرانی در بازارهای جهانی داشته باشد.
همچنین در سال گذشته نیز بانک ملی ایران بالغ بر چهار هزار و 995 میلیارد ریال تسهیلات به بخش صادرات پرداخت کرده است تا بتواند نقشی موثر در تاب آوری اقتصادی و رونق صادرات کشور در شرایط جنگ اقتصادی داشته باشد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت‌های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتماً در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می‌تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعاً اجرایی شود.

رئیس جمهور بیان کرد: مثل آنچه در این پروژه بزرگ گذشت، تأمین مالی از شما، و انتقال فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی از ایران نمونه این طرح می‌تواند در حوزه‌های مختلف به پیشرفت کشور دوست و برادر سریلانکا کمک کند

آیت الله رئیسی جنایت و کودک کشی در غزه را موجب تأسف بشریت دانست و خاطر نشان کرد: پیروان همه ادیان در دنیا متأسفند کسانی که در شکل انسان جنایتی می‌کنند که هیچ درنده ای این همه جنایت مرتکب نمی‌شود؟ تأسف بارتر این است که این جنایت چرا مورد حمایت غربی هاست؟ با چه منطقی از نسل کشی حمایت می‌کنند؟ تأسف بارتر این است که چرا سازمان‌های حقوق بشری و شورای امنیت و سازمان ملل از کارآمدی افتاده‌اند و کاری برای مقابله با این جنایت در غزه نمی‌کنند؟

«رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در ادامه این در نشست خبری تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می‌کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می‌کنم، این حمایت‌ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت‌ها ادامه می‌یابد و حتماً منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به امضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و.. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری … پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی بیان کرد: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا خاطر نشان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین‌های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است.

کد خبر 6088092 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • جزئیات معامله۶هزار میلیاردی سرخآبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها