Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید فرید موسوی، نماینده مردم تهران،ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص طرحی که چندی پیش با عنوان جدایی شورای شهر و شهرداری تهران از ری در مجلس ارائه کرده است، گفت: افتخار داشته و داریم که حسب نمایندگی مردم از روز اول دوره دهم بر خلاف دوره‌های قبل بطور مرتب بنده و همکارانم در مناطق حاشیه و اطراف تهران و حوزه انتخابیه حضور جدی و نه تشریفاتی داشته و از مطالبات و مشکلات و نیازهایشان مطلع باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید فرید موسوی ادامه داد: انتزاع شورای شهر و شهرداری شهرستان ری از تهران یکی از مطالباتی بود که همواره در ادوار مختلف از سوی شهروندان و مسئولان مختلف این شهرستان مطرح می‌شد. بنابراین وظیفه خود می‌دانیم که این مطالبه عمومی را در قالب طرح در مجلس پیگیری کنیم که خوشبختانه مورد استقبال سایر همکاران نیز واقع و طرح تقدیم هیئت رییسه مجلس شده است.

عضو هیات رییسه مجمع نمایندگان استان تهران در خصوص دلایل طرح این مطالبه از سوی شهروندان گفت: اصلی‌ترین دلیل بیان این مطالبه از سوی شهروندان ری مرتبط با هویت آن شهر و لزوم حفظ و تقویت آن است. از سوی دیگر بحث‌های بودجه‌ای نیز مطرح است، شهرستان ری در ازای خدماتی که برای شهر تهران دارد تقریبا مابه ازاء دریافت نمی‌کند، اعدادی هم که عنوان می‌شود در قبال ارائه خدمات و هزینه‌های آن در سایر مناطق قابل قیاس نیست.

سیدفرید موسوی ادامه داد: ۸۵۰۰ تن زباله شهروندان تهرانی روزانه در کهریزک و ری دفن می‌شود و شیرابه تولیدی این زباله‌ها به زمین‌های مردم کهریزک نفوذ می‌کند و کشاورزی این منطقه را نابود می‌کند و ده‌ها مورد خدمات دیگر که به شهر تهران ارائه می‌شود و درآمدهای مربوطه در حساب‌های تهران رسوب کرده و سهم اندکی شامل شهرستان ری و مناطق آن می‌شود و برخی از آنها نیز پرداخت نشده و حتی اقدامات قضایی هم که صورت گرفته علیرغم رای به نفع ری منجر نشده پرداخت حق صورت پذیرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه نمی‌شود تحقق مطالبات مردم و رفع مشکلات روزمره آن‌ها را به گذشت زمان سپرد، گفت: در برابر سوال به حق شهروندان شهرستان ری که می‌پرسند چگونه منطقه‌ای مثل باقر شهر، قیامدشت، کهریزک و ده‌ها منطقه دیگر شورا و شهردار دارد ولی ری از آن محروم است، پاسخی نداریم. از سوی دیگر نیز مشکلات شهرداری تهران و حریم شهر تهران با مناطق حاشیه‌ای مستقر در حریم علی‌الخصوص ری که مشکلاتی را برای مردم به همراه داشته است، علیرغم پی‌گیری‌ها از دستگاه‌های ذیربط بلاتکلیف رها شده است. کافی است یک روز در همین مناطق حریم گشتی بزنید و پای صحبت مردم بشینید. البته در یکی دو سال اخیر برخی اقدامات صورت گرفته و نحوه برخورد تغییر کرده ولی مردم هنوز به پایایی چنین تلاش‌هایی امید ندارند و با تغییر مدیران چه بسا وضعیت به حالت قبلی برگردد.

نماینده تهران با تاکید بر اینکه با این موضوع نباید سیاسی و احساسی برخورد شود، گفت: انتزاع شورای شهر و شهرداری شهرستان ری از تهران مخالفانی در شورای شهر تهران دارد که البته این مخالفت طبیعی است و انتظار هم نداشتیم سریعا قبول کنند ولی از دوستانی که موضع‌گیری‌های فوری می‌کنند دعوت می‌کنم با مردم منطقه نیز دیدارهایی داشته و با مشکلات آن‌ها آشنا باشند و نتیجه مطالعات کارشناسی بی‌طرف را ارزیابی و سپس ارائه نظر کنند.  این موضوع نیاز است بررسی دقیق کارشناسی شده و نقاط قوت و ضعف آن به درستی احصا شود، به سبب آنکه در دوره‌ای توسط افرادی خاص موضوع پیگیری شده دلیلی بر رد آن در شرایط فعلی قطعا محسوب نمی‌شود.

سیدفرید موسوی در پایان گفت: طرح تفکیک شورای شهر و شهرداری ری از تهران اکنون در دستور کار کمیسیون امور داخلی و شوراها قرار گرفته است و پس از آن به صحن مجلس می‌آید که امیدوارم با رای موافق همکارانم در مجلس و کمیسیون شاهد تحقق مطالبه چندین ساله شهروندان ری باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فرید موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی 

سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با همراهی عبدالمجید رحمانی رییس مرکز رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی با حضور در منطقه ۵ به بررسی اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه پرداخت. 

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران نیز طی سخنانی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی خلاقانه از زحمات همکاران به شهروندان اظهار داشت: توجه به ظرفیت‌های درون منطقه‌ای در نواحی و سرای محلات برای آگاه سازی شهروندان از موارد مورد انتظار در اجرای این طرح است. 

فیاض ادامه داد: با متخلفینی که در خصوص اجرای طرح همکاری نکرده و کارشکنی می‌کنند از طریق ضابطین قضایی یگان حفاظت شهرداری برخورد قانونی خواهد شد و درمورد خودرو‌ها و مراکز جمع آوری و نگهداشت غیرمجاز زباله و پسماند پیگیری‌های قانونی انجام خواهد شد و در صورت اثبات همکاری پیمانکاران با زباله گرد‌ها، برخورد قانونی انجام می‌پذبرد.

در ادامه عبدالمجید رحمانی رییس مرکز رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران نیز ضمن تشریح جایگاه این مرکز و ماموریت‌های آن خبر از موافقت صورت گرفته توسط دستگاه‌های مسئول با پیگیری شهردار تهران جهت نگهداری معتادین متجاهر در مراکز وابسته بیش از شش ماه داد و گفت: این افراد پس از ترک اعتیاد با ارائه خدمات آموزشی به جریان اشتغال اضافه شده و تحت نظارت مستمر خواهند بود.

وی افزود: با پدیده تکدی گری سازمان یافته طی هماهنگی مقام قضایی به زودی برخورد قاطعی صورت می‌گیرد. 

رحمانی ادامه داد: در موضوع کودکان کار و خیابان، اخلاق، مهربانی در کنار قاطعیت مدنظر است و باید از طریق مراکز غربالگری، کودکان مورد نظر به بهزیستی تحویل داده شده تا تحت پوشش حمایت یک سازمان تخصصی قرار گیرند.

داوود گودرزی «شهردار منطقه ۵» با اشاره به اهمیت مدیریت، ساماندهی و برخورد قاطع در مقوله ساماندهی اجتماعی و پسماند گفت: باید با داشتن روحیه جمعی و با رویکرد تشویقی موضوع پسماند بین شهرداری و شهروندان را مطرح و از همه ظرفیت‌ها بهره برداری کرد.

شهردار منطقه ۵ اظهار داشت: با توجه به وجود مجموعه‌های تجاری و اداری گسترده در منطقه ۵ می‌بایست در قالب انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری در حوزه پسماند اقدامات جدی صورت پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • میزبانی از ۱۲۰۰۰۰ شهروند در جشنواره شهر رمضان
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی 
  • بازگشت ۹۰۰ میلیون ریال از مبلغ کلاهبرداری شده به حساب شهروند ابرکوهی
  • تصویب لایحه تخفیف عوارض ۳۲ درصدی شهرداری به شهروندان شیرازی
  • شورایاران خدمات شهری را به اطلاع شهروندان برسانند
  • صیانت از جان شهروندان با برقی سازی خودروها
  • بدون مشارکت و جلب رضایت شهروندان، هیچ خدمتی مؤثر واقع نخواهد شد
  • لزوم بررسی فنی پل «فرجام» توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران
  • جزییات افزایش هزینه خدمات بهشت زهرا در سال جدید
  • ثبت‌ نام اولیه دوچرخه‌های اشتراکی بایدو رایگان شد