Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی احتشام‌فر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برنامه‌ ریزی‌های خوبی در حوزه بهداشتی و درمانی برای زائران در دهه پایانی ماه صفر در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در این ایام کلیه بیمارستان‌ها در آماده باش کامل هستند، با دستور رئیس دانشگاه امکان مرخصی برای کادر و پرسنل بیمارستان‌ها وجود ندارد لذا آماده خدمت رسانی در سطح کل استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص جزئیات این خدمات بهداشتی و درمانی، افزود: مراکز بهداشتی و درمانی زیادی در ایام دهه پایانی صفر در طول مسیر جاده‌های مواصلاتی به مشهد و در خود شهر فعال هستند. در حال حاضر ۶۸ بیمارستان با میانگین ۱۰ هزار تخت، بیش از ۱۰۰ مرکز بهداشتی و درمانی، ۲۱۲ درمانگاه شبانه روزی و ۳۰۰ تیم بازرسی که وظیفه نظارت بر سلامت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را دارند، در ایام دهه پایانی صفر به زائران و مجاوران ارائه خدمت خواهند  کرد.  

مدیر سلامت زائرین خراسان رضوی تصریح کرد: پایگاه‌های درمانی که به بیماری‌هایی مانند دیالیز، هاری، سالک ارائه خدمت می‌کنند در این ایام به‌طور ویژه فعال هستند. پنج پایگاه مرزی، ۱۰۱ پایگاه اورژانس شهری، ۱۲۷ پایگاه اورژانس جاده ای، ۲۵۳ آمبولانس با بیش از هزار نیروی فنی، هشت موتور آمبولانس در اطراف حرم مطهر، چهار پایگاه درمان هوایی در مشهد، سبزوار، گناباد و نیشابور در دهه پایانی صفر فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه طی جلسات متعدد با همکاران تمام مراکز و ایستگاه‌ها شناسایی شده و تحت  کنترل هستند، ابراز کرد: ۵۳ مرکز دیالیز با حدود ۷۰۰ تخت ، ۲۰ مرکز داندانپزشکی، ۶۴ آزمایشگاه در سطح استان و ۱۴۶ داروخانه در مشهد و ۲۱۲ درمانگاه به طور شبانه روزی در این ایام فعال خواهند بود داروخانه‌های اطراف حرم مطهر رضوی نیز در صورت تمایل با کسب مجوز می‌توانند ارائه خدمت شبانه روزی داشته باشند.

احتشام‌فر با تأکید بر اینکه بخشی از مراقبت‎های درمانی و بهداشتی به خود زائران و بخشی به ارائه دهنده‌ خدمات در موکب‌ها و مراکز بر می‌گردد، گفت: زائران با برنامه ریزی سفر خود را آغاز کنند، شرایط آب و هوایی را در نظر داشته باشند، تا حدامکان از کوله پشتی استفاده کنند، زائرانی که بیماری‌های مزمن دارند داروهای خود را همراه خود داشته باشند.

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی با اشاره به نکات بهداشتی و ایمنی، اظهار کرد: زائران باید لباس و کفش‌های  مناسب، دفترچه بیمه به همراه داشته باشند. ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، تا حد امکان در شب رانندگی نکنید و به استراحت بپردازید، حین‌ انتخاب مکان اسکان مناسب از مواد غذایی که دارای فساد پذیری کمتری است استفاده کنند.

وی با تأکید بر اینکه زائران حتما از آب آشامیدنی سالم استفاده کنند، افزود: زائران به نکات بهداشتی توجه ویژه‌تری کنند تا در سلامت کامل بتوانند زیارتی مقبول داشته باشند.

احتشام‌فر با اشاره به اینکه باید به چشم خانواده به یکدیگر نگاه کنیم، گفت: زائران اهمیت حفظ محیط زیست را فراموش نکنند، راهپیمایی‌هایی همچون پیاده روی اربعین و دهه پایانی صفر، نشان دهنده شخصیت ما و جامعه است، لذا به محیط زیست توجه داشته و تمام افراد در حفظ آن کوشا باشند.

دبیر کمیته بهداشت و سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت پایگاه‌های بهداشتی و درمانی شروع شده و  تا ۹ آبان ماه ادامه دارد، ادامه داد: پیک فعالیت این پایگاه‌ها از پنجم تا هفتم آبان ماه است، برنامه ریزی‌های خاصی برای این سه روز تدارک دیده شده است.

مدیرسلامت زائران خراسان رضوی با بیان اینکه حدود ۴۱۰ مدرسه در هفت ناحیه مشهد با حدود سه هزار و ۵۳۵ کلاس برای اسکان موقت زائرین در نظر گرفته شده است، گفت: همچنین پایگاه اهدای خون در اطراف حرم مطهر در این ایام فعال هستند و علاقه مندان می‌توانند اهدای خون داشته باشند.

وی در رابطه با آمار مراجعه زائرین در حوزه خدمات درمان در سال گذشته، افزود: سال گذشته، در ایام دهه پایانی صفر، در حوزه درمان حدود ۹۰ هزار نفر به بیمارستان ها مراجعه کردند، بیش از ۲۳هزارو ۵۶۹ نفر در بیمارستان بستری و ۱۹ هزارو ۵۵۷ نفر جراحی شدند.در حوزه آمار مربوط به زائرین نیز در سال گذشته بیش از هشت هزار مراجعه به اورژانس، دوهزارو ۲۳۷ بیمار بستری و بیش از چهار هزار زائر در دهه پایانی صفرتحت عمل جراحی قرار گرفتند.

احتشام‌فر گفت: زائران و مجاوران می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت بهداشت و قوانین در مراکز مختلف با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.

کد خبر 4752102

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه صفر زائران پیاده امام رضا اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین قزوین گرگان شیراز سانحه تصادف شهرکرد موکب مرز شلمچه رادیو اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۷۱ پروژه به مساحت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، بهرام دلفان، امروز_ چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین_ در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان اظهار کرد: برنامه‌های هفته سلامت از اول اردیبهشت به مدت یک هفته در استان هم‌زمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی گفت: سلامت خانواده و زمین، سلامت خانواده و فرهنگ سلامت یا سواد سلامت، سلامت خانواده و جوانی جمعیت، سلامت خانواده و غذای سالم و ورزش همگانی از جمله شعارهای این هفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پیر شدن جامعه، بیان داشت: جامعه نیازمند پویایی است و این مهم موجب رشد و توسعه جامعه می‌شود، از این‌رو در حوزه سلامت باید به جوانی جمعیت بیشتر پرداخته شود.

دلفان، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را از جمله اهداف برنامه‌های هفته سلامت عنوان و تصریح کرد: جلب مشارکت مردم برای داشتن جامعه سالم، جلب حمایت سیاست‌گذاران برای ترویج فرهنگ سلامت، همکاری بین‌بخشی، جلب مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد از دیگر اهداف هفته سلامت در استان است.

وی اظهار کرد: ۷۰ درصد فوتی‌های استان ناشی از بیماری قلبی و عروقی، تصادفات و سرطان‌ها هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به احداث آشیانه بالگرد در جوار بیمارستان نیایش خرم‌آباد، خاطرنشان کرد: هم اکنون سه فروند هلیکوپتر در استان برای انجام عملیات پروازی مستقر هستند.

دلفان با بیان اینکه بزرگترین دستاوردها در حوزه بهداشت و درمان طی دولت سیزدهم اتفاق افتاده است، افزود: توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمانی استان نسبت به سال‌های قبل اصلاً قابل مقایسه نیست.

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون، ۷۱ پروژه به مساخت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۵۰ پروژه عمرانی با متراژ ۱۶۷ هزار مترمربع در دست اقدام داریم، گفت: سه بیمارستان با ۱۱۰۰ تخت در حال ساخت هستند.

دلفان بیان داشت: بیمارستان نیایش اکنون ۶۰ درصد پیشرفت دارد که دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بر اساس پیش‌بینی‌ها سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد، بیمارستان گهر دورود ۲۹ درصد و بیمارستان کوهدشت ۵۰ درصد پیشرفت دارد.

وی، کمبود پزشک عمومی و متخصص را از جمله چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی لرستان دانست و افزود: در برخی بیمارستان‌ها تجهیزات پزشکی لازم وجود ندارد که به‌دنبال پیگیری برای تکمیل آنها هستیم.

کد خبر 745532

دیگر خبرها

  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • برگزاری مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است
  • آماده باش نیروهای امدادی و درمانی برای یادواره عملیات بازی دراز
  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است