Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-18@15:00:32 GMT

ثبت 120 رقم گندم در کشور

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۹۰۹۶

سهراب سهرابی روز دوشنبه در کارگاه آموزش تغذیه محصولات زراعی (گندم و جو) با شرکت کارشناسان مسئول زراعت استان های شمال غرب کشور در تبریز اظهار کرد: در طرح های خودکفایی و اقتصاد مقاومتی، 9 طرح ملی تصویب شده که یکی از آنها طرح ملی خودکفایی گندم و رسیدن به خودکفایی در تولید این محصول است.

سهرابی با اشاره به تحقق برنانامه های هدف گذاری شده در خصوص تولید گندم گفت: در حال حاضر ارقام خوبی از نظر ژنتیک در دست داریم که از تنوع زیادی نیز برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در موضوع به زراعی استفاده از ابزارهای مناسب از جمله کوددهی مناسب، مدیریت منابع آبی و رعایت زمان و تناوب کشت از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
سهرابی ادامه داد: موضوعی که مورد غفلت واقع شده و فراموش شده است بحث تغذیه گیاهی است و تنها کشاورزان برتر در حوزه زراعت و باغبانی، تغذیه گیاهی را که یکی از اصول مهم در زراعت و باغبانی محسوب می شود به خوبی رعایت کرده اند.
معاون مجری طرح ملی گندم وزارت جهادکشاورزی با اشاره به این نکته که در کشت دیم مشکل بیشتر و دشوارتر است، اظهار کرد: بخش مهمی از کود مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود و در تامین کودهای دیگر نیز با انجام هماهنگی لازم مشکلی وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه گفت: در تولیدات بخش کشاورزی و در حوزه زراعت و باغبانی، به زراعی و به نژادی نظیر تعویض بذر، نهال اصلاح شده و بذر اصلاح شده دو موضوع اساسی در این بخش می باشد.
علی رخ افروز ادامه داد: در حال حاضر افزون بر 20 رقم گندم در کشور کشت می شود و این در حالتی است که در سال های گذشته یکی دو رقم بیشتر نبود و با محدویت منابع آبی و کاهش سطح زیرکشت از عملکرد خوبی نیز برخوردار بوده و تولید کاهش نیافته است.
وی در خصوص گوجه فرنگی و پیاز نیز اظهار کرد: در گوجه فرنگی و پیاز هم با وجود کاهش سطح زیرکشت افزایش تولید داریم و با مصرف کود تا 30 درصد، افزایش محصول دیده می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان تاکید کرد: با رعایت چهار اصل در تغذیه شامل مقدار کود، زمان مصرف کود، منبع کود و روش استفاده از کود نتایج مطلوبی در تولیدات کشاورزی از جمله در افزایش گندم حاصل می شود.
رخ افروز گفت: به نژادی یک حرکت علمی است و یکی از عوامل تاثیر گذار در افزایش تولید محصولات کشاورزی است.
وی با بیان اینکه به زراعی مبحث اصلی در کشاورزی می باشد و نکته اصلی آن تغذیه گیاهی است، افزود: مصرف به موقع کود حداقل 30 درصد تاثیر مثبت در تولید محصولات دارد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Fqw برچسب ها: گندم ، کشور ، زراعت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گندم کشور زراعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­سید حیدر محمدی در سیزدهمین همایش طلای سبز و دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی گفت: ما در حوزه مکمل‌ها و فرآورده‌های گیاهی خودکفا هستیم و این افتخاری برای کشور ماست، امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و این یعنی با نقطه ثقل دولت به سمت حمایت از تولید باشد و امسال مکلف هستیم تا حمایت ویژه داشته باشیم. وی افزود: هیچ اقدامی در دنیا بدون مشارکت ذی نفعان نتیجه مطلوبی ندارد و سیاست سازمان غذا و دارو تلاش می‌کند مشارکت ذی نفعان را به حداکثر برساند و در بخش‌های در بدون سپاری موفق بوده و در بخش‌هایی موفق نبودیم و ما در بخش‌های حاکمیتی اجازه برون سپاری نداریم. محمدی بیان کرد: در بحث صادرات سال‌ها با کمک سندیکا اقدامات صورت می‌گرفت و شرکت‌ها گلایه‌های داشتند و تصمیم گرفتیم تا این اقدام اختیاری شود و به دنبال تسریع در صدور پروانه‌ها و الکترونیکی شدن سامانه‌ها هستیم و به دلیل حمله‌های هکری مجبور شدیم اتوماسیون اداری را از بستر اینترنت خارج کنیم که قدری سرعت ما را کند کرد و در تلاش هستیم تا شرکت‌ها از بستر اینترنت اتصال پیدا کنند. وی اظهار کرد: منع واردات رویکرد مشترک سندیکا و سازمان غذا و داروست و این سیاست را دنبال می‌کنیم و دو مجموعه موازی در گیاهان دارویی فعالیت می‌کردند که همدیگر را قبول ندارند و شنیده ایم که این دو مجموعه باهم توافق کرده اند که کمک کننده خواهد بود. محمدی بیان کرد: قول می‌دهیم که صف انتظار بررسی پرونده تولید مکمل و فرآورده‌های طبیعی تا پایان بهار به صفر برسد و یکی از انتظارات ما از ذی نفعان در تولید توسعه صادرات است، زیرا به دلیل محدودیت‌ها در قیمت و مشکلات اقتصادی توسعه صادرات به شرکت‌ها کمک می‌کند و ما آمادگی داریم در سفر‌های خارجی با کمک سندیکا‌ها نماینده شرکت‌ها را با خود همراه کنیم تا تفاهم‌نامه صادراتی منعقد شود و افزایش کیفیت در توسعه صادرات و بازار داخلی کمک کننده است. محمدی گفت: در عمق تولید باید بیشتر تلاش کنیم، در دارو شفافیت بالاست و در طول زنجیره اگر ثبت در تیتک را انجام دهیم می‌توانیم شفافیت بیشتری داشته باشیم. وی افزود: مردم به دلیل عدم اشراف از عطاری‌های خود نیاز‌های خود را تامین می‌کنند که نیاز به ساماندهی وجود دارد و اطلاع رسانی به مردم کمک کننده خواهد بود و رتبه بندی شرکت‌ها هم در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • خودکفایی ایران در تولید بذر اصلاح شده گندم دیم
  • ۹۸ درصد گندم کشور با کمباین برداشت می‌شود
  • اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح در کشور
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • پیش‌بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم در کشور
  • اعلام برنامه‌های روز ملی گندم و نان در استان آذربایجان شرقی
  • اعلام برنامه های روز ملی گندم و نان در آذربایجان شرقی