Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی از انقراض برخی از گونه‌های نایاب جانوری در استان خبر داد و گفت: قاچاق گونه‌های نایاب و شکار حیوانات در استان دیده می‌شود. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن اکبری ظهر امروز در نشست با سمن‌های فعال حوزه محیط زیست استان اظهار داشت: استان خراسان جنوبی دارای 28 سمن در حوزه محیط زیست بوده که از این تعداد 20 سمن فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سمن‌های حوزه محیط زیست در تمام شهرهای استان وجود دارند و این انجمن‌ها و سمن‌ها فعالیت‌های خوبی در زمینه‌های زیست محیطی داشتند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: خراسان جنوبی بیش از 20 سال متوالی با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند و به همین دلیل ایجاد گردوغبار یکی از معضلات زیست محیطی در استان است.

اکبری با بیان اینکه انقراض برخی از گونه‌های جانوری، کمبود آب و نابودی منابع زیستی از چالش‌های مهم در استان است تصریح کرد: 25 درصد تنوع زیستی کشور در خراسان جنوبی است.

حقایق جالب و تازه از علل انقراض ماموت‌ها در کره زمینرهاسازی سنجاب‌های ایرانی در طبیعت رومشکان؛ نجات‌بخش بلوط در خطر انقراض استمشاور وزیر کشاورزی: یک میلیون گونه جانوری و گیاهی در خطر انقراض قرار دارد

وی با بیان اینکه این درصد از تنوع زیستی با توجه به خشکسالی‌های متعدد در استان ارزشمند است ادامه داد: همچنان نیز قاچاق گونه‌های نایاب و شکار حیوانات در استان دیده می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: باید فرهنگ سازی صورت گیرد که اینگونه حیوانات و پرنده‌های نایاب شکار نشوند و دستگاه‌های انتظامی و قضایی هم در این خصوص باید ورود جدی داشته باشند.

اکبری با بیان اینکه توسعه بی‌ضابطه معادن در تخریب محیط زیست هم تاثیرگذار است اظهار کرد: سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌ها در هر زمینه‌ای می‌توانند بسیار نقش آفرین و کمک کننده باشند.

وی افزود: خراسان جنوبی به عنوان سومین استان بیابانی کشور محسوب می‌شود و یکی از استان‌های با میزان زیاد فرسایش خاک است.

انتهای پیام/

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: «حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ با تهیه فیلمی از این گونه ارزشمند مستندسازی شد.»

به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پلنگ، گربه‌سانی شب‌زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و، چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.

اله‌پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه‌های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.

وی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.

پلنگ ایرانی هم اکنون در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار اردک سرسفید جزء گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرشماری دوزیستان در مریوان انجام شد
  • ۱۴۴ متخلف زیست محیطی دستگیر شدند
  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • (ویدیو) حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ
  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ خراسان رضوی + ویدئو
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • بوتیمار تحویل محیط زیست اردکان شد
  • چهار گونه جانوری در طبیعت «میاندشت» تیمار و رهاسازی شدند