Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از خریداری ۴۴ هکتارزمین برای پردیس جدید دانشگاه خبر داد و گفت: این دانشگاه در حوزه کیفیت مقالات با رشد ۴۱.۵ درصدی روبه رو بوده است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد آقاجانی رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مراسم معرفی سرپرست جدید دانشگاه عملکرد ۲۵ ماه مدیریت خود را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقاجانی بیان کرد: دانشگاه بزرگی مانند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فرصت‌ها و تهدید‌های بیشماری دارد، جمعیت تحت پوشش، استادان و دانشجویان در حد دانشگاه طراز اول، اما علیرغم آن‌ها جایگاه ملی و بین المللی درخوری ندارد.

وی از عدم برنامه ریزی بلندمدت و عدم ثبات مدیریت و بهره وری را از مشکلات این دانشگاه برشمرد و گفت: من در ابتدای مسئولیتم با تورم نیروی انسانی در پشتیبانی و پایین بودن بهره وری نیروی انسانی رو به رو بودم. همچنین دانشگاه با ۱۳۰۰ میلیارد تومان بدهی و کسری بودجه شدید به ویژه در آموزش و افت آموزش پزشکی و وجود زیرساخت‌های قدیمی مواجه بود. هنوز پس از ۳۳ سال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پردیس مرکزی ندارد و از شرق و غرب و شمال و جنوب تهران خوابگاه و دانشکده و بیماستان دارد و همین موجب مدیریت پرهزینه و پرمساله دانشگاه است. هنوز پس از سه دهه فعالیت دانشگاه نتوانسته ایم یک بیمارستان دانشگاهی جدید بسازیم. بیمارستان‌ها فرسوده و مدیریت آن‌ها سنتی است.

رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عنوان کرد: بسیاری از دانشگاه‌های کشور از فرصت طرح تحول سلامت بهره برده اند و ما در اولین قدم اصلاح ساختار منابع انسانی و اداری را در دستور کار قرار دادیم و پس از آن سیستم مدیریت هوشمند بیمارستانی طراحی شد و با توجه به اینکه ۷۰ درصد درآمد دانشگاه در اختیار بیمارستان‌ها فعالیت ها، شاخص‌ها و بهره وری باید در یک سیستم هوشمند قرار می‌گرفت که این کار در این دوره مدیریت به سرانجام رسید و هم اکنون پرونده الکترونیک بیماران، فعالیت‌ها و اطلاعات آن فعالیت‌ها به صورت آنلاین قابل مشاهده است و امکان آموزش، پژوهش و تبادل الکترونیک اسناد در بیمه‌ها قابل انجام است و ۱۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور منتظر استقرار این سیستم هوشمند هستند.   پرداخت ۲۵ کارانه پزشکان و پرستاران وی افزود: سیستم مدیریت هوشمند بیمارستانی موجب بهبود ۲۱ درصدی اقتصاد بیمارستان‌ها و کاهش ۱۵ درصدی هزینه دارو و لوازم پزشکی در بیمارستان‌ها شد و در طول ۲۵ ماه، ۲۵ کارانه پزشکان و پرستاران هر چند محدود پرداخت شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه از صرفه جویی جدی در ستاد تا محیط و کاهش بدهی به ۸۰۰ میلیارد تومان به عنوان دیگر بخش عملکرد خود نام برد.

وی از خرید شهرکی ۴۴ هکتاری در میدان نوبنیاد از وزارت دفاع خبر داد و گفت: از آبان ۹۶ این شهرک را خریداری کردیم و تفاهم نامه با وزارت دفاع به منظور استقرار پردیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آن منطقه امضا شد. از بانک وامی به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان برای آغاز کار گرفته شد که در این سایت عظیم همه دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها پس از ۳۳ سال به مفهوم واقعی تجمیع می‌شوند.

بیمارستان آموزشی هزار تختخوابی ساخته می‌شود آقاجانی از ساخت بیمارستان آموزشی هزار تختخوابی با مصوبه شورای اقتصاد خبر داد و گفت: ساخت این بیمارستان نوید آینده روشنی برای بخش سلامت شرق تهران و شهرستان‌های شرقی استان تهران خواهد بود.

وی از تکمیل پروژه ۷۰۰ تختخوابی شهدای تجریش خبر داد و گفت: این پروژه شش ماه به دلیل مخالفت شهرداری و نبود اعتبار متوقف شد و تنها ۳۸ درصد پیشرفت داشت که اکنون به ۷۵ درصد پیشرفت رسیده و به زودی به عنوان یک بیمارستان دانشگاهی جامع تکمیل خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دارای بیشترین رشد بودجه عضو هیئت علمی دانشگاه از خریداری ۴ هکتار زمین در اتوبان شهید بابایی برای توسعه آینده دانشگاه خبر داد و گفت: بودجه عمرانی دانشگاه رشد چهار برابری داشته البته هنوز برای فعالیت‌های عمرانی دانشگاه کم است. ما بیشترین رشد بودجه را میان دانشگاه‌های علوم پزشکی داشته ایم، اما به دلیل عقب ماندگی در سال‌های قبل هنوز کفاف بودجه را نمی‌دهد.

وی از ساخت یک «مگا لب» برای انجام تمام آزمایش‌های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان‌های دانشگاه خبر داد و گفت: با این کار ظرفیت‌های آموزشی در حوزه سرپایی و بالینی توسعه می‌یابد.

آقاجانی از تکمیل خانه‌های بهداشت و شبکه به عنوان دیگر دستاورد حوزه بهداشت نام برد.

تلاش برای جبران عقب ماندگی‌ها وی با اشاره به آموزش پزشکی به عنوان رکن اصلی دانشگاه گفت: زمانی که من مدیریت دانشگاه را بر عهده گرفتم شاهد افت آموزش در تمامی ارکان و مقاطع بودیم تا حدی که از برخی دانشگاه‌های تیپ دو پایین‌تر رفته بودیم برای جبران این وضعیت نقشه تمایز دانشگاه و نقشه جذب هیئت علمی ترسیم شد و ۳۰۰ عضو جوان و برجسته به هیئت علمی افزوده شد. همچنین در هیئت ممیزه به صورت ویژه به آموزش برای ارتقا هیئت علمی توجه کردیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: پس از بررسی نتایج هشت ساله بورد تخصصی و از دست دادن جایگاه دانشگاه در آموزش مدیران ۲۴ گروه آموزشی دانشگاه در مهر ۹۷ هم قسم شدند که این عقب ماندگی را جبران کنند در نتیجه در آزمون بورد تخصصی ۹۸ ما ۲۱ درصد نسبت به متوسط کشوری رشد کردیم.

سرانه هر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی سه مقاله است آقاجانی با اشاره به دستاورد‌های حوزه پژوهشی گفت: دانشگاه ۳۶ درصد در مقالات و ۴۱.۵ درصد در کیفیت مقالات رشد داشته و اکنون سرانه هر عضو هیئت علمی سه مقاله است. دانشگاه در نظام‌های رتبه بندی بین المللی پژوهشی و آموزشی قرار گرفته است و ضمن قرارداد با دانشگاه‌های صنعتی و چند دانشگاه بین المللی دستاورد‌های مهمی در حوزه پژوهش داشته ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد آقاجانی بیمارستان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نظام های رتبه بندی بودجه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۰۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان

هم‌زمان با سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه رئیس‌جمهور به استان سمنان، پارک علم و فناوری سلامت استان سمنان به عنوان پانزدهمین پارک علم و فناوری کشور افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بهرام عین‌اللهی که به همراه رئیس‌جمهور و به منظور افتتاح و بازدید از پروژه‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی سمنان، وارد این استان شده است با حضور در پردیس آموزشی، پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کرد.

افتتاح پارک علم و فناوری سلامت سمنان و بازدید از بخش اورژانس و مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در بیمارستان کوثر سمنان و همچنین حضور در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه از برنامه‌های وزیر بهداشت در سمنان است.

عین‌اللهی همچنین با حضور در شاهرود، پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان و یک مرکز جامع خدمات سلامت را در این شهرستان افتتاح می‌کند. جمعی از معاونان و مدیران ارشد وزارت بهداشت نیز در این سفر از امکانات و توانمندی‌های حوزه سلامت شهرستان‌های سمنان بازدید می‌کنند.

پارک علم و فناوری سلامت استان سمنان در این سفر با حضور وزیر بهداشت به عنوان پانزدهمین پارک علم و فناوری کشور افتتاح شد.

این مرکز تحقیقاتی با اشاره به شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری و تکلیف وزارت بهداشت برای تحقق این شعار، هدف اصلی از راه اندازی پارک‌های علم و فناوری سلامت را تأمین نیازهای جامعه توسط دانشگاه‌ها دانست و گفت: در این پارک ۱۰ شرکت مستقر هستند که ۳ شرکت، دانش بنیان هستند و امکان توسعه استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور نیز در این پارک وجود دارد.

وی با تاکید بر تقویت حضور اساتید در شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، یادآور شد: خوشبختانه ۲ واحد تحقیق و توسعه دارویی در پارک علم و فناوری سلامت استان سمنان مستقرند و باتوجه به پیشرفت‌های جدید دارویی، اهمیت تحقیق و توسعه در حوزه دارو زیاد است.

وزیر بهداشت افزود: در این پارک، تعدادی از تولید کننده‌های داروهای کمیاب و آنتی‌بیوتیک‌ها حضور دارند و امیدواریم در مورد تولید مواد اولیه دارویی در کشور و استان سمنان بتوانیم فعالیت بیشتری داشته باشیم.

عین‌اللهی از افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از یک به چهار شرکت فعال در استان سمنان در دولت مردمی خبر داد و گفت: خوشبختانه تعداد واحدهای فناور در حوزه سلامت سمنان از ۸ در ابتدای کار دولت مردمی به ۵۴ واحد افزایش یافته است و خوشبختانه تعداد اختراعات این دانشگاه از ۲۰ به ۳۰ مورد رسیده است.

وی به تقویت فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان اشاره و عنوان کرد: شاخص H-Index این دانشگاه در دولت مردمی، ۱۹ درصد رشد داشته و نشان دهنده رشد پژوهش در این دانشگاه است. و

وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت رسیدن به خودکفایی در حوزه سلامت باتوجه به تهدیدهای فراوان علیه کشورمان، گفت: حرکت به سمت خودکفایی در دانشگاه‌های علوم پزشکی رونق و شتاب گرفته است.

کد خبر 745737

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • رشد ۵۰ درصدی عملکرد دانشکده دندانپزشکی طی یک سال گذشته
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد