Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی روز دوشنبه در دیدار ویکا کومالو سفیر جدید آفریقای جنوبی در تهران ضمن آرزوی موفقیت برای سفیر این کشور در مأموریت خود در کشورمان اظهار داشت: آفریقای جنوبی کشور تأثیرگذاری در آفریقا است، از این رو باید پیشگام کشورهای دیگر این قاره در توسعه روابط تجاری با سایر کشورها از جمله ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روند سرمایه‌گذاری برای آفریقای جنوبی در ایران تسهیل شده است، عنوان کرد: در حال حاضر روابط دوجانبه میان ایران و آفریقای جنوبی نیازمند جهش در حوزه همکاری های اقتصادی است که به تلاش های آفریقای جنوبی بستگی دارد.

رئیس مجلس ضمن ابراز خرسندی از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی میان ایران و آفریقای جنوبی بیان داشت: این اتفاق، آغازی بر توسعه روابط اقتصادی خواهد بود.

لاریجانی همچنین با تأکید بر افزایش روابط سیاسی و پارلمانی میان دو کشور بیان کرد: توسعه این دست از روابط باید زمینه‌ساز گسترش روابط اقتصادی شود.

وی خاطرنشان کرد: موافقتنامه‌های بسیاری میان دو کشور ایران و آفریقای جنوبی به امضا رسیده که لازم است تمامی موارد آن پیگیری شود تا به مرحله اجرا درآید.

ضرورت برگزاری نمایشگاه‌های مختلف برای شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری

ویکا کومالو سفیر آفریقای جنوبی در تهران که به تازگی مأموریت خود را در کشورمان آغاز کرده است نیز در این دیدار ضمن تأکید بر ضرورت تقویت روابط میان دو کشور گفت: اخیرا کمیسیون مشترک اقتصادی میان ایران و آفریقای جنوبی در تهران برگزار شده که ضمن تأکید بر اجرای توافقنامه‌های قبلی، منجر به امضای توافقنامه های دوجانبه جدیدی شده است.

وی در ادامه روابط آفریقای جنوبی و ایران را روابطی مستحکم و مثمر ثمر دانست و افزود: لازم است روابط اقتصادی میان دو کشور برقرار باشد که لازمه آن ایجاد و توسعه همکاری‌های بانکی است که به دنبال راهکارهایی برای آن هستیم.

سفیر آفریقای جنوبی در تهران خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در ایران و آفریقای جنوبی برای شناسایی ظرفیت‌های دو کشور جهت توسعه همکاری‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی علي لاريجاني آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است

سید ابراهیم رئیسی عصر امروز دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار آقای «یوسف رضا گیلانی» رئیس مجلس سنای پاکستان، که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با بیان اینکه احساس مردم ایران نسبت به مردم پاکستان فراتر از احساس همسایگی و متکی بر اشتراکات فرهنگی، دینی و اعتقادی عمیق است، دوست شمردن دوستان یکدیگر و دشمن شمردن دشمنان یکدیگر را جلوه‌ای از نگاه، احساس و استنباط مشترک میان دو ملت توصیف کرد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه نگاه دو کشور در ضرورت شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل نیز مشترک است، گفت: وحدت و تعمیق همکاری‌های دو کشور دشمنانی دارد که نمی‌خواهند ما از تکمیل ظرفیت‌های متقابل بهره‌مند شویم و لذا به دنبال ایجاد تفرقه در میان ما هستند.

رئیسی راه‌اندازی و گسترش جریان‌های افراطی را از جمله راهبرد‌های دشمن برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان کشور‌های منطقه از جمله ایران و پاکستان برشمرد و اظهار داشت: دشمن با بهانه‌های مختلف از جمله حقوق بشر به دنبال ایجاد و ترویج ایران هراسی و اسلام هراسی است، اما وقایع امروز غزه چهره بدون نقاب و روتوش آمریکایی‌ها و غربی‌ها را به جهانیان نشان داد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران مانعی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد، خاطرنشان کرد: ما منافع متقابل را در توسعه روابط و گسترش همکاری‌های فیمابین می‌دانیم و ناراحتی دیگران از تقویت مناسبات ایران و پاکستان برای ایران اهمیتی ندارد.

«یوسف رضا گیلانی» نیز در این دیدار با سپاسگزاری از سفر رئیسی به پاکستان و با بیان اینکه این سفر باعث تقویت و تحول در مناسبات دو کشور خواهد شد، گفت: ایران اولین کشوری بود که استقلال پاکستان را به رسمیت شناخت و امروز دو کشور در مجامع و عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله نسبت به مسئله فلسطین مواضع مشترکی دارند.

رئیس مجلس سنای پاکستان با اشاره به تبادل هیئت‌های پارلمانی بین دو کشور تصریح کرد: پاکستان خواهان تقویت بیش از پیش روابط فیمابین و تسریع در اجرای توافقات دوجانبه است؛ با نظر جنابعالی درباره ضرورت تقویت و تعمیق روابط دو کشور در راستای ناامید کردن دشمنان دوستی میان تهران و اسلام‌آباد موافقم و باور دارم که هر کس روابط صمیمی ما را نخواهد، دشمن مشترک ماست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است
  • ناراحتی‌ها از تقویت مناسبات ایران و پاکستان اهمیتی ندارد
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد